• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Bakıcıya Güvenmeyip Evi Kamerayla Doldurdum

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları
arkadaşlar bakıcınızı seçerken çocuğu var mı yok mu ona bakın.bakıcının annesinin yada kayınvalidesinin bakacak olmasına kanmayın. ben bu konuda sorun yaşıyorum.çünkü annelerini özleyip gelmek istiyorlar.bu da sonra engellenemez bir durum oluşturuyor.bakıcının motivasyonu bozuluyor. bence küçük ve ilköğretim çağında çocuğu olmamalı.

bu sitede yorum yapan herkes bebek bakıcısı sanırım, yok temizlikçi bakamaz bakıcı bul, yok kamera koyma suçtur vs. vs. !

Kendi evi, kendi bebeği istediğine baktırır tabiki de.. ayrıca güvenmemesi de çok doğal, insan kendi yavrusu söz konusu olunca yeri geliyo annesine bile baktırırken aklı kalıyo kendi ilgilendiği gibi bakabilecek mi die.. kaldıki yedi kat yabancı birine baktırırken kamera koymak istemesi çok doğal.

güven dediğin zamanla oluşur, umarım içine siner güzel güzel bakar bebeğine.

ayrıca herkesin dediğine kulak asma Tancredi, annelik içgüdüleri insana en doğru yolu gösteriyo merak etme.

inşAllah sağlıcakla alırsın bebeğini kucağına.

okuduğum yorumların içinde en mantıklısı buydu sanırım.herkesin bebeğine anneanne ya da babanne bakamıyor malesef,ya da hepimiz büyükşehirlerde yaşamıyoruz.çocuğa kendi evinde baktıracak birini bulmak nerdeyse imkansız benim yaşadığım yerde,insanlar tutmuş temizlikçiden bakıcı olmaz,profesyonel birini bul diyor.sanırım sizin çevreniz çocuk gelişimcilerle dolu!!!temizlikçilik bu kadar küçümsenecek bir iş de değil ayrıca,anne olabildikleri gibi başkalarının bebeklerine de bakabilirler.
işi bırak diyenlere de gülüyorum gerçekten...ortalık iş kaynıyor çünkü öyle rahatça ayrılıp yenisini bulabilir.kızım 13 aylık,20 aylıkken çalışmaya başlayacağım ücretsiz izne ayrıldım ama kimse hakkında bu şekilde yorum yapma hakkını bulmam kendimde.çalışmak istiyorsa çalışacaktır,işi bırak demek de neyin nesi???

bak tatlım...çalışmana bişey diyemem bende doğumdan önce aktif ve çalışan biriydim..işi bırakırsamçok sıkılıcğaımı düşünüyordum..ama aksi oldu ..çok mutluyum..bebeğimi istediğim gibi yetiştiriyorum onun ilk emekleyişi adımları anne deyişi bunlara tanık olmak dünyaya bedel...hatta o kadar yorgunmuşum ki kızım doğduktan sonra kendimi iyileştirdim..inan maddi sorunun yoksa ilk bir yılını evladına ayır.. şiddetle tavsiye ederim..

Back