• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bakıcım ne yedirebilir

buket82

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2007
34
0
86
Ankara
Öncelikle herkese merhabalar. Benim sizden yardım istediğim konu şu. 6 aylık bir kızım var. :nazar: Çalışan bir anneyim. Sütüm az da olsa var. Sağıp bırakıyorum ama biberonla içmiyor kaşıkla veriyorum yine içmiyor. Milupa ve sma mama aldım yemiyor. Milupanın 8 tahıllı meyveli mamasını almıştım o da kabız yaptı. Sabahları cicibebe, labne peyniri ve pekmezle (bazen çeyrek yumurta sarısı ekliyorum) kahvaltı yapıyor Ülker gogly pirinç unu veriyor bakıcım gündüzleri. Çorba yapmıştım birkaç sefer çok iyi yapamasamda yemişti kızım. Yoğurtta yapıyorum. Onu da az az zorla yediriyorum. Çorba ve yoğurt mu vermeliyim. bakıcı ne verebilir gündüzleri bana yardımcı olun lütfen. Varsa 6 aylık çocuk için çorba tariflerinizi bekliyorum. Teşekkür ederim herkese. :CüvCüv:

canım bebişlerimiz yakın bibirine biz de 7 aylık olucaz. senin gibi sabah kahvaltı ediyor. sonra meyve püresi. öğlen emziriyorum. öğleden sonra çorba veriyor bakıcımız. aralarda biraz yoğurt kakalıyor, onu pek yemiyor da. böyle böyle akşam oluyor. sen de zorlama bebeğini mama diye, bak çorbayı da içmiş. bir sürü çorba tarifi var diğer topicleri bir incele istersen (gogly de pek verme istersen besleyici değeri yok çünkü)

Back