Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beni tanı saydınız bu düşüncemde ne kadar samimi olduğumu görürdünüz
benim kız bir hafta oldu gideli bende hala bulamadım bütçede 500& üstüne el vermiyor ajanslar bir maaş komisyon istiyorlar siz ne kadar vermeyi düşünüyorsunuz belki benim görüştüğüm kızlardan size uyan olabilir her gün 3-4 kızla görüşüyorum isterseniz telefonlarını verebilirim, ayrıca oradan türkmen getiren bir kaç kadın tanıdığım var onlara haber bırakıyorum eğer gelirken birini getirmedilerse onlarda iş arayan tanıdıklarına haber veriyorlar şartlarınızı söylerseniz onlara iletebilirim belki size uyan biri vardır, komisyon almıyorlar ve tanıdıklarını kefil olduklarını getirmeye çalışıyorlar.Bu hafta görüştüklerimin hepsi 600-700& dan gelmek istiyorlar fiyatlar da uçmuş birde izin parası var haftada 20 TL.
Ben her 4 ayda bir başa dönüyorum gelen iş öğrenip daha fazla veren yere gidiyor bende başkasını bulmak zorunda kalıyorum.O yüzden 15 tane oldu şimdiye kadar neyse artık bizde çocukta alıştı yeni abla gelmedi mi diye soruyor. Ama bulana kadarda çok zor durumda kalıyorum 1 hafta 10 gün perişan oluyoruz. Bakıcı bulmak zor allah bakıcı arayan herkese yardım etsin
arkadaşım hala bakıcı arıyormusun görüşmek isterimSelam cryz1
Türkmen getiren bayan tanıdığın bana da yardımcı olabilir mi? Çoook acil yatılı bakıcı arıyorum da![]()