Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Bakici, yardimci ariyorum.. .

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları
Siz bakıcı arıyorsunuz bulamıyorsunuz .Ben çocuk bakmak istiyoum bakacak çocuk bulamıyorum bence hepimiz çok şansızı:26:

Arkadaslar cocugun ilk senelerini annesinin bakmasi cok önemli. Basarili ve iyi bi egitim icin anneyle cocugun arasi sIkI olmasi lazim yani 3. bi sahis (bakici) arayi sogutur.
Iyi bi anne cocuk bagi olmazsa cocugun gelisimini cok etkiler ve egitimi zorlastirir. Saglikli guven bagi kurmus cocuklar ilerleyen zamanda daha saglikli bi bagimsizlasma süreci yasarlar.

Pedagoglar en az 2 sene anne bebegiyle ilgilensin diyorlar. Diger ülkelerde dogumdan sonra 2 sene anneler calismazlar, cunku bunun önemini biliyorlar...

Bikac aylikken yavrularinizi baska ellere vermeyin anneler!! Onun size (kokusnuza sesinize sevginize) cok ihtiyaci var. Hele ki daha bi kac aylik bebekler. Annelrin yüzlerini daha yeni seciyorken sesini yeni taniyorlarken. Öyke bi zamanda nasil yabanci tanimadigi birine verilir.
Elbette anne icin bu kolay degildir cocugunu birakmak ama cocugumuz icin bunu bidaha dününelim ve calismayi ikinci plana koyalim...

Evet doğru söylüyosunuz ama onların bakıcıya bizimde işe ihtiyacımız var allah her şeyin hayırlısını versin

Merhaba,

Ben İzmir'de, Karşıyaka'da oturuyorum. 9,5 aylık lokum gibi uslu bir kızım var. Yaklaşık 5 aydır öncelikli olarak kızıma, sonra da evime çiçek gibi bakan bir bakıcımız vardı. Kızımla çok güzel ilgileniyor, onu gerçekten çok seviyor, sürekli konuşuyor ve onunla oyunlar oynuyordu. Bunların yanı sıra harika yemek ve ütü yapıyor, evimizi tertemiz yapıp çekip çeviriyordu. Aileden biri olmuştu bizim için, her açıdan son derecede güvenilir bir insandı. Ne yazık ki taşınmak zorunda kalacağı için bu hafta işten ayrılıyor.

Hafta arası saat 07:00 - 19:00 arasında çalışabilecek ve ayda 1-2 gün gece kalabilecek bir bakıcı/yardımcı arıyorum. Bu işleri yapabilecek bildiğiniz güvenilir birisi varsa, lütfen benimle iletişime geçin.

Çok teşekkürler...

merhaba arkadaşlar ben antalya da oturuyorum bebek bakıcısı arayan olursa görüşebilirim

bende bebek bakmak istiyorum vve halaa bulamadım sanırım benim sorunum evde bakmak istemem benim iki yaşında bi kızım var hem ona arkadaşlık eder hemde benimde evime bi katkım olur diye düşünüyorum istnbul esenlerde oturuyorum lise mezunuyum 4 yıllık evliyim ve 6 aylık veya en fazla 2 yaşında bi bebiş istiyoorum çünkü daha rahat enpati kurabileceğime inanıyorum

Arkadaşlar bakıcı arayanlar nerde hiç sesleri soluklarınız çıkmıyor biraz canlanın

Beykozda evimde çocuk bakarım bende anneyim 28 yaşındyım ilgilenenlerin dikkatine tel 05309354378

Beni tanı saydınız bu düşüncemde ne kadar samimi olduğumu görürdünüz

Merhaba,
siz nerede oturuyorsunuz? Ben istanbul maltepe altayçeşme'de oturuyorum. e-5 e yürüme mesafesinde. bir süredir bakıcı arıyorum, kızım 1 yaşına basmak üzere, şu anda babannesi bakıyor ama artık gitmesi lazım memleketine.
Birkaç kişiyle görüşebildim ama hem 1000 tl den aşağı para istemiyorlar hem de sadece çocuğa bakarız diyorlar. Tamam ben de zaten çocuğumla ilgilenilsin ihmal edilmesin istiyorum, ama çocuk uyurken ki günde 2 defa en az 1.5 saat uyuyor,
biraz bana da yardımı olabilir diye düşünüyorum. Ben ona evimi bebeğimi güvenip bırakıyorum, onu incitmem, tavrım hep saygılıdır, birşey isterken bile kırmadan istemeye çalışırım, o da bizi ailesi evi gibi görsün sahp çıksın istiyorum.

keşke bunları istemek zorunda kalmasam ama sabah 7.30 da evden cıkıyorum, 6:30 gibi geliyorum, kızım özlemiş oluyor beni, ben de onu, zaten ona yemek yedirmeye çalışıyorum gelince vs. ne kendimle ne evle ilgilenecek zaman kalmıyor. nasıl yemek yapayım, zor.

o yuzden sabah gelip bebek uyurken bi mutfağı toplayabilecek, haftada 3 gun 1 tencere yemek yapabilecek, ortalığı derli toplu tutabilecek birini arıyorum..çok mu istiyorum bilemiyorum ki...
Geçen gun bir bayan geldi, tatlı bir bayandı ama çocuk gelişimi okumuş lisede. ben öğretmenim, evi toparlayamam sadece çocukla ilgilenirim dedi..ki zaten ben evi sil süpür demiyorum..ben de biliyorum çocuk uyanıkken yürümeye çalışıyor şimdi hem de , bir dakika boş bırakmamk gerekiyor, 1300 tl alıyormuş önceki yerde, ama 1100 tl ye bakabilirmiş...iyi tamam keşke verebilsem de, hem zaten ne kazanıyorum, hem de sonra ben nasıl yardımsız yürütcem bu işi oyle olunca...
yabancı yatılı bayanlara bakayım dedim, 2 ayrı kişiyle görüşecektim, ikisi de görüşmeye gelmedi son anda iptal etti birisi...anlayamıyorum...
yani neden böyle oluyor, ben güleryüzlü genç biriyim, bir tane bebeğim var, eşim dünyalar iyisi biridir, daha görüşmeden caymalarını hep her işte bir hayır vardır diyerek değerlendiriyorum.

Sanırım sıkılmışım son günlerde, buraya biraz içimi dökmüş oldum:)) neyse, bebegime gözü gibi bakacak, onunla oyunlar oynayacak, ilgisini çekecek, sakin, huzurlu, bu huzuru bebeğe de yansıtacak,
o o uyurken yemeğini yapıp onun çamaşırlarıyla ilgilenecek, zamanı olursa bize bi tencere yemek yapacak, yani istemesi lazım..kendi gönlüyle vakti olursa bana yardımı olacak birini arıyorum...

ilgilenen varsa acilen bana mail ile ulaşabilir. cananburan@yahoo.com .bir iki gun içinde sonuçlandırmak istiyorum.

hoşçakalın,

Size sonuna kadar katılıyorum bir anne ve bakıcı olarak yazdıklarınızda sonuna kadar haklısınız çoğu anne böyle düşünür çocuklar anneleri için önemli ve deyerliler.Malesef ben bursada yaşıyorum allah kalbinize göre bir bakıcı verir

Iyi günler
Ben Aksaray Merkzden Cocuk bakmak isterim. Almanyada pedagojı (Eğitici) okudum ve bu yaz mezun oldum.
Ilgisini ceken varsa mesaj ile bana ulassin.
Tesekkur ederim......

Slm beykozda evimde çocuk bakmak istiyorum anneyim 2 kızım var tecrübeliyim 28 yaşındayım bakıcı arayanlara duyrulur çok istiyorum bu işi yapmayııııııı

Merhaba;
4 çocuk annesiyim. Hepsi de üniversite mezunu ve evli, 2 de torunum var.
Tarsus'ta oturuyorum. En son kızım da evlendikten sonra Ankara'dan memlekete yeni dönüş yaptık.
Ankara'da baktığım çocukların ailelerini referans olarak gösterebilirim.

Kendi evimde çocuk bakarım. Bu konuda tecrübeliyim. 5 tane çocuk büyüttüm şimdiye dek. Referanslarım mevcut. 54 yaşındayım. Konu ile ilgili GSM No: 0541 797 77 13

Eşimde bende bilindik kolejlerde öğretmeniz 11 aylık bebeğim var ona aile üyelerimiz bakıyor benimokulda çalışma saatlerim uzun bebeğimi göremiyorum bile bende başka çocuk ve bebeklere bakmaya karar verdim kendi bebeğimden oncede yeni Doğanken alıp 8 yaşına getirdiğim down sendromlu çocuğa baktım okurken sizin çocuklarınızada bakmak isterim 537 621 22 16 içerenköyde oturuyorum

benim kız bir hafta oldu gideli bende hala bulamadım bütçede 500& üstüne el vermiyor ajanslar bir maaş komisyon istiyorlar siz ne kadar vermeyi düşünüyorsunuz belki benim görüştüğüm kızlardan size uyan olabilir her gün 3-4 kızla görüşüyorum isterseniz telefonlarını verebilirim, ayrıca oradan türkmen getiren bir kaç kadın tanıdığım var onlara haber bırakıyorum eğer gelirken birini getirmedilerse onlarda iş arayan tanıdıklarına haber veriyorlar şartlarınızı söylerseniz onlara iletebilirim belki size uyan biri vardır, komisyon almıyorlar ve tanıdıklarını kefil olduklarını getirmeye çalışıyorlar.Bu hafta görüştüklerimin hepsi 600-700& dan gelmek istiyorlar fiyatlar da uçmuş birde izin parası var haftada 20 TL.
Ben her 4 ayda bir başa dönüyorum gelen iş öğrenip daha fazla veren yere gidiyor bende başkasını bulmak zorunda kalıyorum.O yüzden 15 tane oldu şimdiye kadar neyse artık bizde çocukta alıştı yeni abla gelmedi mi diye soruyor. Ama bulana kadarda çok zor durumda kalıyorum 1 hafta 10 gün perişan oluyoruz. Bakıcı bulmak zor allah bakıcı arayan herkese yardım etsin

Selam cryz1

Türkmen getiren bayan tanıdığın bana da yardımcı olabilir mi? Çoook acil yatılı bakıcı arıyorum da :(

Back