merhabalar,Merhabalar,
Istanbul anadolu yakasinda oturuyorum. 7 aylim lokum bi kizim var. 8 aydan beri gurcistanli bir ablamiz bizimle beraber. Cok seviyoruz onu, butun yemekleri ogrendi, inanilmaz hamarat, evimizi kendi evi gibi tertemiz tutuyor ve bebegime karsi inanilmaz sevecen..Bizim aileden biri gibi..
Fakat ne yazikki turkceyi hala ogrenemedi
Kizim artik herseyin farkinda, onunla oyunlar oynuyor, gordugunde cigliklar atiyor, seviniyor..
Ilk 5 ay kizimin yanindan hic ayrilmadim, fakat artik arada bir esimle arkadaslarimla birseyler yapabilmek istiyorum..
Gecenlerde dizim cikti ve doktora gitmek zorunda kaldim, kizimda haliyle onunla kaldi.. Ama yogurdunu yedimi diye telefon actigimda dahi hic bir sekilde anlasamadik..
E haliyle bu durum beni urkuttu.. Allah korusun ciddi bir sey olsa hic derdini anlatamayacakYarin obur gun calismaya baslayinca hic olmayacak.
Kizimda buyudukce bizim geleneklerimizi, orf adetlerimizi bilen, biz Turkler gibi vicdanli anac bi abla yada teyzeyle olmasi fikri bana daha cazip gorunur oldu.. Bu arada gurcistanli ablamizida ortada birakmiyoruz, onunda isi hazir:)
Neticeye gelirsek.. yatili, sevecen, kulturlu, sabirli ve yasam sevinciyle dolu bir ablaya yada teyzeye ihtiyacimiz var..
Tatillere 3 kisilik ailemizle gelebilecek, evimi evi, yawrumu yawrusu gibi gorecek biri...
Simdiden tesekkurler, butun lokumlara opucukler:)
ben cocuk gelişimi mezunuyum 7 yıllık bebeklikten büyütme tecrübem var 2 bebek büyüttüm sizin konuzu okudum aynı anlattığınız gibi benim baktığım çocukta beni çok seviyor bende saatler değiştiği için işimden ayrılacağım eğer yatılı olmasaydı sizinle görüşmek isterdim ben cevizlibağda ikamet etmekteyim insallah hayırlı birini bulabilirsiniz allah kolaylık versin
ben cocuk gelişimi mezunuyum 7 yıllık bebeklikten büyütme tecrübem var 2 bebek büyüttüm sizin konuzu okudum aynı anlattığınız gibi benim baktığım çocukta beni çok seviyor bende saatler değiştiği için işimden ayrılacağım eğer yatılı olmasaydı sizinle görüşmek isterdim ben cevizlibağda ikamet etmekteyim insallah hayırlı birini bulabilirsiniz allah kolaylık versin
hala ariyorumBakici bulmak icin bir cok ajans var, onlarla gorusebilirsiniz.. Ve ne yazikki yatili sart...
merhaba,
8 aylık oğlum için bende bakıcı arıyorum, metrobüs güzergahında bahçelievlerde oturuyorum.
görüşebilirmiyiz ?
merhaba bakıcı halen arıyormusunuz?ben yenıbosnada oturuyorum
merhabalar ,
İstanbuldayım yatılı bir bakıyıca ıhtıyacım var ilgilenen , bakıcısı olupda onun yonlendırecegı biri olan varmıdır ???
Umarım hepimiz gönlümüze göre iyi dürüst güvenilir bir bakıcı bulabilriz.[/QUOT
Şirket aracılığıyla yeni bir kız aldık. Ama pek olacak gibi değil bende yeni birine bakıyorum. Ne kadar vermeyi düşünüyorsunuz isterseniz benim görüşüp baktıklarımın arasından size yönlendirebilirim. Mesela beğenip ücrette anlaşamadığım bir kız var dı işini iyi yaptığını söyledi ve 600& + izin parası istiyordu telefonunu verebilirim. Özelden numaranızı bırakırsanız bir de oturduğunuz yeri söylerseniz onunla görüşüp numaranızı veririm.
merhabalar ,
İstanbuldayım yatılı bir bakıyıca ıhtıyacım var ilgilenen , bakıcısı olupda onun yonlendırecegı biri olan varmıdır ???
Umarım hepimiz gönlümüze göre iyi dürüst güvenilir bir bakıcı bulabilriz.[/QUOT
Şirket aracılığıyla yeni bir kız aldık. Ama pek olacak gibi değil bende yeni birine bakıyorum. Ne kadar vermeyi düşünüyorsunuz isterseniz benim görüşüp baktıklarımın arasından size yönlendirebilirim. Mesela beğenip ücrette anlaşamadığım bir kız var dı işini iyi yaptığını söyledi ve 600& + izin parası istiyordu telefonunu verebilirim. Özelden numaranızı bırakırsanız bir de oturduğunuz yeri söylerseniz onunla görüşüp numaranızı veririm.
Merhaba, bende 550 $ - 600 $ vermeyi düşünüyorum umranıye serifalide oturuyorum .
Görüştügünüz kız kaç yaslarındaydı ve nerelıydı ? telefonunu ozelden yazabılırsenız gorusebılırım kendısıyle Teşekkürler,
merhaba. ben bu sene mezun oluyorum insallah pedagog olacagim. cocuklari onlarla ilgilenmeyi cok seviyorum. bir cok staj yaptim kreslerde yani tecrübem var. bakicilik yapmak isterim fakat Aksarayda/Merkez. eger ilginiz varsa bana ulasabilirsiniz konusabiliriz... tskler
merhaba ,
Ben yatılı bir yardımcı arıyorum siz yatılı kalabilirmisiniz ?
Umraniye serifalide oturuyorum .
teşekkürler,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?