Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Bakici, yardimci ariyorum.. .

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

darko

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2011
4
0
36
İstanbul
Merhabalar,
Istanbul anadolu yakasinda oturuyorum. 7 aylim lokum bi kizim var. 8 aydan beri gurcistanli bir ablamiz bizimle beraber. Cok seviyoruz onu, butun yemekleri ogrendi, inanilmaz hamarat, evimizi kendi evi gibi tertemiz tutuyor ve bebegime karsi inanilmaz sevecen..Bizim aileden biri gibi..
Fakat ne yazikki turkceyi hala ogrenemedi
Kizim artik herseyin farkinda, onunla oyunlar oynuyor, gordugunde cigliklar atiyor, seviniyor..
Ilk 5 ay kizimin yanindan hic ayrilmadim, fakat artik arada bir esimle arkadaslarimla birseyler yapabilmek istiyorum..
Gecenlerde dizim cikti ve doktora gitmek zorunda kaldim, kizimda haliyle onunla kaldi.. Ama yogurdunu yedimi diye telefon actigimda dahi hic bir sekilde anlasamadik..
E haliyle bu durum beni urkuttu.. Allah korusun ciddi bir sey olsa hic derdini anlatamayacak Yarin obur gun calismaya baslayinca hic olmayacak.
Kizimda buyudukce bizim geleneklerimizi, orf adetlerimizi bilen, biz Turkler gibi vicdanli anac bi abla yada teyzeyle olmasi fikri bana daha cazip gorunur oldu.. Bu arada gurcistanli ablamizida ortada birakmiyoruz, onunda isi hazir:)
Neticeye gelirsek.. yatili, sevecen, kulturlu, sabirli ve yasam sevinciyle dolu bir ablaya yada teyzeye ihtiyacimiz var..
Tatillere 3 kisilik ailemizle gelebilecek, evimi evi, yawrumu yawrusu gibi gorecek biri...

Simdiden tesekkurler, butun lokumlara opucukler:)

merhabalar,
umarım gönlünüze göre birini bulabilirsiniz.
benim de ikiz bebeklerim var sizden ricam gürcistanlı yardımcıyı nereden ve nasıl buldunuz acaba benimde ihtiyacım var.
teşekkür ederim.

ben cocuk gelişimi mezunuyum 7 yıllık bebeklikten büyütme tecrübem var 2 bebek büyüttüm sizin konuzu okudum aynı anlattığınız gibi benim baktığım çocukta beni çok seviyor bende saatler değiştiği için işimden ayrılacağım eğer yatılı olmasaydı sizinle görüşmek isterdim ben cevizlibağda ikamet etmekteyim insallah hayırlı birini bulabilirsiniz allah kolaylık versin

merhaba,
ben de bakıcı arıyorum. Keşke sizin gibi işin ehli biriyle çalışabilsem. Ben de üniversite mezunu bir kadınım. Pendik Kurtköy'de oturuyorum. Ancak benim bütçem kısıtlı. Verebileceğim rakam 730TL yol dahil. Düşünürseniz görüşelim.

hala ariyorum Bakici bulmak icin bir cok ajans var, onlarla gorusebilirsiniz.. Ve ne yazikki yatili sart...

3 yaşında oğlum var çapada oturuyorum benimde acil yatılı bir bakıcıya ihtiyacım var tanıdığı olan varsa bana yönlendirebilir mi acil arıyorum

merhaba,
8 aylık oğlum için bende bakıcı arıyorum, metrobüs güzergahında bahçelievlerde oturuyorum.
görüşebilirmiyiz ?

hala ariyorum Bakici bulmak icin bir cok ajans var, onlarla gorusebilirsiniz.. Ve ne yazikki yatili sart...

benim kız bir hafta oldu gideli bende hala bulamadım bütçede 500& üstüne el vermiyor ajanslar bir maaş komisyon istiyorlar siz ne kadar vermeyi düşünüyorsunuz belki benim görüştüğüm kızlardan size uyan olabilir her gün 3-4 kızla görüşüyorum isterseniz telefonlarını verebilirim, ayrıca oradan türkmen getiren bir kaç kadın tanıdığım var onlara haber bırakıyorum eğer gelirken birini getirmedilerse onlarda iş arayan tanıdıklarına haber veriyorlar şartlarınızı söylerseniz onlara iletebilirim belki size uyan biri vardır, komisyon almıyorlar ve tanıdıklarını kefil olduklarını getirmeye çalışıyorlar.Bu hafta görüştüklerimin hepsi 600-700& dan gelmek istiyorlar fiyatlar da uçmuş birde izin parası var haftada 20 TL.
Ben her 4 ayda bir başa dönüyorum gelen iş öğrenip daha fazla veren yere gidiyor bende başkasını bulmak zorunda kalıyorum.O yüzden 15 tane oldu şimdiye kadar neyse artık bizde çocukta alıştı yeni abla gelmedi mi diye soruyor. Ama bulana kadarda çok zor durumda kalıyorum 1 hafta 10 gün perişan oluyoruz. Bakıcı bulmak zor allah bakıcı arayan herkese yardım etsin

bende bakıcı arıyorum, benim oğluma yakın bir akrabam bakıyordu fakat o rahatsızlanınca şimdi annem bakıyor ama onunda biraz yaşı var zor oluyor. o yüzden acil birini bulmam gerekiyordu.
ağustosa kadar haftanın dört günü gelecek, bebeğin tüm gün bakımı, bebek uyurken de yüzeysel temizlik ve iki kap yemek yapsın yeter.
eğer tanıdıklarınız ve memnun olduğunuz çalışanlarınız varsa bana bilgi verebilirmisiniz ?

merhabalar ,
İstanbuldayım yatılı bir bakıyıca ıhtıyacım var ilgilenen , bakıcısı olupda onun yonlendırecegı biri olan varmıdır ???
Umarım hepimiz gönlümüze göre iyi dürüst güvenilir bir bakıcı bulabilriz.

merhaba. ben bu sene mezun oluyorum insallah pedagog olacagim. cocuklari onlarla ilgilenmeyi cok seviyorum. bir cok staj yaptim kreslerde yani tecrübem var. bakicilik yapmak isterim fakat Aksarayda/Merkez. eger ilginiz varsa bana ulasabilirsiniz konusabiliriz... tskler

merhaba ,
Ben yatılı bir yardımcı arıyorum siz yatılı kalabilirmisiniz ?
Umraniye serifalide oturuyorum .
teşekkürler,

benim bebeğimde ağustos sonu gibi doğacak işallah. ben bebek 4 aylık olana kadar çalışmayacağım ancak sonrasında tabiki çalışmaya başlıyacağım.ancak devlet kadrosundayım ve bebek 9 aylık olana kadar günlük 3 saat süt izinim var . bebek bakımı konusunda destek olabilecek akrabam yok herkes memleketinde zaten bende büyüklerden bebek bakımı yardımı istemiyorum .herkesin kendi hayatı var bide bu yaştan sonra çocukmu baksınlar sevmeye gelsinler yeter:) yardımcı bakıcımızı doğumdan 1 ay öncesinde ayarlamak istiyorum yabancıda olabilir yatılı kalabilme imkanı olan yerli de olabilir yabancı olursa ingilizce bilmeleri açısından filipinli tercih ederim veya türkçe ve ya ingilizce bilen diğer yabancılarda olabilir. ben evde bulunduğum süreç içerisinde bebeğimin temel bakımını kendim yaparım ve yardımcının destek olmasını isterim ayrıca ev işi konusundada destek olmalı. ancak ben işe gittiğim saatte bebeğin bakımı haricinde ev işi yapmasını beklemem o zaman bebeğin bakımı aksar ayrıca yardımcıma ayırabilecek bir odam mevcut özelliklerine göre 600-800 dolar arası bir bütçe ayırabilirim istanbul bakırköydeyim önerebileceğiniz birileri olursa özelden msj atarsanız sevinirim ayrıca genelde türkiye içi veya kıbrıs gibi 3-4 ayda bir 3-4 gün süren kongrelerim olur o yüzden bebekle beraber benimle seyahat edebilecek olması iyi olur önerdiğiniz güvenilir firmalarıda yazabilirsiniz teşekkürler

600- 700 iyiymiş
bulundugum muhitte 1000tl istedi biri, piyasa buymuş
sanki anştayn yetirtircek haspam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…