Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası bakıcı ücreti, yardım!

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

anneyim83

Baş 69,guncel66.5,ilk hedef 65,son hedef 60
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2012
1.509
2.458
133
arkadaşlar merhaba, 1 ay sonra işe başlayacağım 2 aylık biz kızım ve 28 aylık bir oğlum var. bu hafta sonu bir ablayla goruseceğim. ablamın tanıdığı bakarım demiş. 2 çocuga yarım gun bakacak. ev işi istemeyeceğim yapması mumkun değil bence. sadece oğluma evde yemek yoksa yemek yapmasını kahvaltısını hazırlamasını ve sadece salonu derli toplu tutmasını isteyeceğim. kızım için eve sut bırakacağım onu verecek biberonla. haftanın 5 gunu için bu şartlarda ne ücret olmalı. bakıcılık yapanların ve çocuğıuna baktıranların fikrini almak istiyorum hak geçsin istemem. şimdiden teşekkürler.

arkadaşlar merhaba, 1 ay sonra işe başlayacağım 2 aylık biz kızım ve 28 aylık bir oğlum var. bu hafta sonu bir ablayla goruseceğim. ablamın tanıdığı bakarım demiş. 2 çocuga yarım gun bakacak. ev işi istemeyeceğim yapması mumkun değil bence. sadece oğluma evde yemek yoksa yemek yapmasını kahvaltısını hazırlamasını ve sadece salonu derli toplu tutmasını isteyeceğim. kızım için eve sut bırakacağım onu verecek biberonla. haftanın 5 gunu için bu şartlarda ne ücret olmalı. bakıcılık yapanların ve çocuğıuna baktıranların fikrini almak istiyorum hak geçsin istemem. şimdiden teşekkürler.

tek çocuk yarım gün 350 tl vesaiti yoksa tabiki bu semte görede değişiyor ben ankaradaki fiyatı (k.ören ) dedim 2 çocuğa ben 700 tl demişdim anlaşamadık bakmadım bende etrafınızdakilerede danışın derim ben sadece çocuğa bakdım vesaitle gittim yol parasıda aldım 580 tl bakmışdım yarım güm tabiki çıkmam 3 ü buluyordu hiç bişeyine ellemedim sadece çocuğa bakdım

kişiden kişiyede değişir fiyat kimi güzel veriyo kimide az verir seni sömürmek ister inş iyi birini bulursun zor iş bunlar güvenmekde zor allah yardım etsin annelere

çok teşekkür ederim çok araştırma vaktim olmayacak malesef Allah iyi insanlarla karşılaştırsın, yarın işe gitmek zorundayım seminer varmış sabah 07:30 da çıkacağım evden çocukları halalarına bırakacağım o abla da ona geleek bi baksın bakalım oğlumla anlaşabilecekler mi yemek yedirebilecek mi her şey yolunda giderse başlayacak inşallah, 700 verebilirim evi 1 minibus esenyurttan parsellere gelecek, umarım her şey yolunda gider

ücret konusunu bilemem ama iş istemicem diyorsunuz ama kahvaltı hazırlıcak çocuklara yemek yoksa yemek yapıcak ve salon derli toplu olacak. benim bir kızım var ve salon değil tüm ev onun oyuncaklarıyla dolu. sabak kalkarken başlıyorum yatana kadar oyuncak topluyorum.
bakıcı yarım günde iki çocuklamı ilgelenecek yemekle mi salonla mı?

ücret konusunu bilemem ama iş istemicem diyorsunuz ama kahvaltı hazırlıcak çocuklara yemek yoksa yemek yapıcak ve salon derli toplu olacak. benim bir kızım var ve salon değil tüm ev onun oyuncaklarıyla dolu. sabak kalkarken başlıyorum yatana kadar oyuncak topluyorum.
bakıcı yarım günde iki çocuklamı ilgelenecek yemekle mi salonla mı?

iyi diyorsunuz da ben evden 07:30 da cıkacağım oğlum 9 gıbı uyanıyor onun kahvaltısını ben nasıl hazırlayabılırım?? ayrıca salon tabı kı derlı toplu durmalı en azından çocuga oynamadıgı oyuncagı toplaması gerektiği öğretilmeli. hem çocuguna baktırıp hem de toz alma çocuk uyudugunda diğer ev işlerini yaptırmak steyen anneler var ben bunları ıstemıyorum demek istedim.

iyi diyorsunuz da ben evden 07:30 da cıkacağım oğlum 9 gıbı uyanıyor onun kahvaltısını ben nasıl hazırlayabılırım?? ayrıca salon tabı kı derlı toplu durmalı en azından çocuga oynamadıgı oyuncagı toplaması gerektiği öğretilmeli. hem çocuguna baktırıp hem de toz alma çocuk uyudugunda diğer ev işlerini yaptırmak steyen anneler var ben bunları ıstemıyorum demek istedim.

çocuğun kahvaltısını tabii yaptırır ama diğer söyledikleriniz bana garip geldi.ben çocumu baktırsam sadece karnını doyur altını temizle yani sadece çocuğumla ilgilen derim. yada ben çocuk baksam sadece çocuğa bakarım. demek istediğim buydu. neyse tartışmak istemiyorum sadece fikrimi yazdım

Benim bakıcım yatılı kalıyor.İzin günleri vs. esnek tutuyoruz.
Eski bir kreş öğretmeni olduğu için aylık 2.500 tl veriyoruz

Yapmasını istedikleriniz tam anlamıyla iş değil haklısınız.Çocuğun kahvaltısını,yemeğini tabii ki hazırlamalı.
Ama bence salon derli toplu olsun demeyin siz hiç.Tabii ki çocuk düşebilir vs. bunları basit ev kazaları ama bakıcıya mazeret vermiş olursunuz.Hele hele yeterince dikkatli değilse bahanesi olur bu.
-salon çok dağınıktı toplarken oldu..

Benim bakıcım yatılı kalıyor.İzin günleri vs. esnek tutuyoruz.
Eski bir kreş öğretmeni olduğu için aylık 2.500 tl veriyoruz

Yapmasını istedikleriniz tam anlamıyla iş değil haklısınız.Çocuğun kahvaltısını,yemeğini tabii ki hazırlamalı.
Ama bence salon derli toplu olsun demeyin siz hiç.Tabii ki çocuk düşebilir vs. bunları basit ev kazaları ama bakıcıya mazeret vermiş olursunuz.Hele hele yeterince dikkatli değilse bahanesi olur bu.
-salon çok dağınıktı toplarken oldu..

teşekkürler:) benım salonu derli toplu tutsun dememden kasıt su. oğlumun ondan fazla topu var hepsi bi kutuda duruyor bunun dısında tahta oyuncaklar yapbozlar kupler vs vs grup grup oyunlacaklar var. ben evdeyken top oynuyorsa diğerlerini toplatıyorum birlikte topluyoruz oğlum diyorum oynamadıklarını toplayalım. çocuk biraz da olsa tertip duzene alışmalı diye düşünüyorum. yoksa demek istediğim süpürge açsın toz alsın yer silsin değildi. istediklerim sadece cocuklarla ilgili şeyler ve çok olduğunu düşünmüyorum. dün gorustuk ablayla ben cok sevdim tek srun sabah erken gelecek olması minibus saatlerini öğrenecek ve bana döecek. bunun dısında anlaşamadıımız bir konu olmadı.

bnm bakıcım haftanın 5günü tam gün 1 çocuğa bakıyor istanbulda 1000 tl aylık veriyoruz. Belki bu sana fikir verebilir. 2 Çocuk yarım gün 700 tl iyi bir rakam bence. Ama konuşurken daha azını teklif et çünkü illaki daha üstünü istiyorlar.

bence fiyat iyi yarım güne göre..ayrıca evi derli toplu bırak demenızde de hıc bır problem yok..yanlış anlasılacak bır durum yok..bulundukları yer oyuncaklardan dolayı dagılabılır ve onun düzenlı olmasını istemekte cok haklısınız.

Back