• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı Ücreti

Allah yardımcınız olsun 🙏 yine iyi gerçekten 8 bin. Bende bulsam o fiyata hiç kaçırmam. Hani zaten adam bulamıyoruz bulduğumuzda çok uçuk rakamlar oluyor. Ve hani bunlar hep tanıdığın tanıdığı falan vasıtasıyla öyle yabancı hiç bilmediğimiz biri değil. Hani olayın maddi boyutu var manevi boyutu çok çok daha önemli tabii ki de
Evet gerçekten öyle. İşte mecburiyet insanın elini kolunu bağlıyor🥺 manevi anlamda güvenmek zorundayım ilk etapta, 10 bin dese onu da verecektim çünkü çok çaresizim pazartesi iş başı, büyük çocuğum okula başlıyor vs. Allah tüm annelerin yardımcısı olsun🙏🥹

Olsun anlastiysaniz bu ortamda bu bile büyük gelişme gerçekten,yoksa adam yok yani.parayi bile konuşacak adam yok.Allah yardımcıniz olsun.isallah iyi düzgün vicdanlı biridir🙏🙏
Evet gerçekten öyle. İşte mecburiyet insanın elini kolunu bağlıyor🥺 manevi anlamda güvenmek zorundayım ilk etapta, 10 bin dese onu da verecektim çünkü çok çaresizim pazartesi iş başı, büyük çocuğum okula başlıyor vs. Allah tüm annelerin yardımcısı olsun🙏🥹

Hanımlar merhaba.

20 aylık bebeğime bakıcı bakacak. Bir alt katımda oturuyor. Kendi evinde bakacak. Haftanın 4 günü. Sabah 9 öğleden sonra 3 arası.

Ücret konusunda sıkıntı yaşıyorum. Piyasayı hiç bilmiyorum. Ne kadar önermeliyim?
Ben haftada 4 gün 9 12 buçuk bir gün de 13 15 arası gelecek bakıcıya 6500 TL veriyorum. Ama iki araç ile geliyor yol ücretini de karşılıyorum

Evet bende bakıyorum arıyorum ama bulamıyorum.paraya bile mevzu gelmiyor çünkü adam yok.1-2 kişiyle para olayına geldik 15 -20 bandında idi talepler,benden cvp gelene kadar zaten başkasıyla anlaşmışlar bile.hos zaten o kadar para verememde.bakalim ne olucak🙄🙄
Siz de arıyorsunuz sanırım.?

Sizin saat olarak bakıldı mi normal aslında 7 falan ok. Ama yol iki vesaitse bı o kadar zaman kaybıda var kişinin.buda önemli bı nokta .helede büyük sehirdeyseniz iki vesait demek min.1-1.5 saat demektir. Giriş dönüş toplam 3 saat. Yani 3 saat daha fazladan sizin için zaman harcıyor yani.Yol parası ayrı zaten aynen o ücret ekstradan karşılanır.
Ben haftada 4 gün 9 12 buçuk bir gün de 13 15 arası gelecek bakıcıya 6500 TL veriyorum. Ama iki araç ile geliyor yol ücretini de karşılıyorum

Evet bende bakıyorum arıyorum ama bulamıyorum.paraya bile mevzu gelmiyor çünkü adam yok.1-2 kişiyle para olayına geldik 15 -20 bandında idi talepler,benden cvp gelene kadar zaten başkasıyla anlaşmışlar bile.hos zaten o kadar para verememde.bakalim ne olucak🙄🙄
İnşallah en kısa zamanda bulursunuz çok zor bir süreç🥺

Hanımlar merhaba.

20 aylık bebeğime bakıcı bakacak. Bir alt katımda oturuyor. Kendi evinde bakacak. Haftanın 4 günü. Sabah 9 öğleden sonra 3 arası.

Ücret konusunda sıkıntı yaşıyorum. Piyasayı hiç bilmiyorum. Ne kadar önermeliyim?
5 gün 8 buçuk 16 arası için 6500 ödüyoruz, ama evde Annane var bakan biz ekstra yardımcı olarak anlaştık

Şehrine göre değişir. İstanbul’da arkadaşım aylık 13bin veriyordu, Aydında arkadaşım 4bin veriyordu. Bu yaz öncesi fiyatlardı.

Hanımlar merhaba.

Haftalık çalışma saati normalde 40 diyelim, sizin 24 saat kadar çalışacak yarım asgari ücret olabilir

7-8 bin civari normal gini ben olsam en az 7 bin derdim. Paradan kismazdim ki iyi baksin bebegime

Back