Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Bakıcı ücreti hakkında akıl verin kızlar

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları
Kimse yanlış anlamadın ama bdv bin ince çizgisi bakıcı ve temizlikçiler.. buradaki bazı kişilere kalsa evinizin tapusunu bile bakıcınıza yapın derler .. bazı yorumlara çok şaşırıyorum. Ben devlet memuruyum ama Ramazan’da işe gitmicem deme lüksüm yok. Ne demek tam ücret vermek?? hastalık süresini verebilirsiniz o da bu ay İçin toplam 1000tl tutar. Maaşı .. ne zaman işe başlarsa maaşınıda o zaman başlatırsınız tekrar.

Sadece çocuk bakımıylamı ilgileniyor yemek vs yapıyor mu?

keyfi olarak işe gelmeyen öğretmen, doktor, işçi vsnin ücreti ödeniyor mu ki ücreti veresiniz? Aksine keyfi olarak belirli bir süre (raporsuz) işe gitmezseniz (devlet memurlarında) ihraç olup işten atılıyorsunuz. Hastalık durumunda ödenir ama keyfi olarak gelinmediği zaman ücret ödenmemeli. Ayrıca yemek temizlik ve çocuk bakımı için 5 gün 8-3 çalışanlar 2.500 almaktalar (benim 3 komşum da aynı fiyat üzerinden almakta). Bu sene ben de aynı fiyattan ama sadece çocuk bakımı için yardımcı alacağım ben ayrıca sigorta yapacağım ama konuştuğum (komşulara gelen) 3 bayan da yardım aldıkları için sigorta istememişler ayrıca bazı aylar eşim 2 hafta gece çalıştığı için evde olacak o dönemler izin vereceğim ama tabi ki ücretten kesmeyeceğim çünkü keyfi bir durum değil. Sizin başka bir yardımcı bulmanızı öneriyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…