- 26 Ekim 2012
- 30
- 5
- 288
Hanımlar ben okul öncesi öğretmeniyim ve kpss'ye hazırlanıyorum..hem derslerime çalışıp hemde para kazanmak istedim ve aile buldum..ailenin 8,5 yaşında 1 kızı var hafta 1 gece(cuma ya da cumartesi gecesi) kızla zaman geçireceğim ve yatılı kalacağım.(1 saat özel ders istekleri var ayrıca..) ben zaten o gece çocukla dolu dolu geçirmeyi düşünüyorum şöyle ki,
-okul derslerine yardımcı olmak
-eger evlerin de varsa eğitici puzzle veya zeka geliştirici bulmaca çözmek
-uyku öncesi 1 saatlik kitap okuma etkinliği (yarım saat çocuk yarım saat ben okuyacagım)
-eğitici bir çocuk filmi izlemek
-ve duruma göre belirleyeceğim o gün için etkinlik
okul dersleri dışında yukarıda belirttiğim gibi 1 saatlik özel ders istekleri için de
1.yabancı dil (ingilizce)
2.drama eğitimi
düşündüm,bana farklı özel ders önerirseniz sevinirim :)
şimdi benim sorum şu aile benden bir fiyat istiyor benden,özel ders veren arkadaşlarımla görüştüm ve kendi düşündüğüm fiyatın ortalamasını alıp bir fiyat belirledim..200 tl
sizce bu fiyat nasıl? bana yardımcı olursanız sevinirim,önerilerinizi bekliyorum..
-okul derslerine yardımcı olmak
-eger evlerin de varsa eğitici puzzle veya zeka geliştirici bulmaca çözmek
-uyku öncesi 1 saatlik kitap okuma etkinliği (yarım saat çocuk yarım saat ben okuyacagım)
-eğitici bir çocuk filmi izlemek
-ve duruma göre belirleyeceğim o gün için etkinlik
okul dersleri dışında yukarıda belirttiğim gibi 1 saatlik özel ders istekleri için de
1.yabancı dil (ingilizce)
2.drama eğitimi
düşündüm,bana farklı özel ders önerirseniz sevinirim :)
şimdi benim sorum şu aile benden bir fiyat istiyor benden,özel ders veren arkadaşlarımla görüştüm ve kendi düşündüğüm fiyatın ortalamasını alıp bir fiyat belirledim..200 tl
sizce bu fiyat nasıl? bana yardımcı olursanız sevinirim,önerilerinizi bekliyorum..