Nasıl yani?Allah korusun. melek olmuş yavrucak =(
Nasıl yani?
Ölmüş mü o bebek?
haberin tamamını izlememiştim yanlış mı anladım kiNasıl yani?
Ölmüş mü o bebek?
Öyle insanlar tecrit edilmeli.Yok canım ölmemiş. Öyle olsa yazardı gazete. Gazetenin videolarında gördüm görmez olaydım. Bebeğin annesinin yerinde olsaydım ellerimle parçalardım heralde.
Hı hım, ölmemiş bebek.haberin tamamını izlememiştim yanlış mı anladım ki
Keşke herkes sizin gibi merhametli düşünceli olsa. Hoş bunu yapan insn sağlıklı değildir zaten. İnsan işi değil.Ayy benim annemde bakıcılık yaptı ama ne biliyim biz bile gözümüz gibi baktık ay düşerse canı acırsa annesi yanlış anlarsa diye evde tehlikeli herşeyi kaldırdık hep arkasındaydı annem çok dikkat etti...babaanneleri geldiği için ara verdi baharda tekrar bakacak...allah korkusu olmalı insanda...
Eger birgün banada anne olmak nasip olursa anneme bırakıcam..annem seve seve bakarım diyo..evim anneme 5 dk uzaklıkta..evim kaloriferli ben gelirim üsütemem yavruyu diyo..iyidir anacım benim...keşke herkes merhametli olsa demi...Keşke herkes sizin gibi merhametli düşünceli olsa. Hoş bunu yapan insn sağlıklı değildir zaten. İnsan işi değil.
İçim çıktı ağlamaktan. Belki izlemişsinizdir Uganda da ki bakıcı dehşetini. Küçük kız kustu diye çocuğu yerlere fırlatıyor,tokatlıyor,eline geçirdiği başka bir cisimle vurup üstüne basıyor. Allahım nasıl bir dehşettir bu aklım almıyor. Taş çatladın 2 yaşında bebecik. Evlatlarımızı kimlere emanet ediyoruz? Ne gibi önlemler alıyoruz kızlar? Hiç aklımdan çıkmıyor. İzlemeyen varsa bulup izlemesin zira etkisinden asla kurtulamazsınız. Rabbim evlatlarımızı hep iyilerle karşılaşsın. Çocuklara kalkan eller kırılsın.
Aynen görünce bende üzüldümİçim çıktı ağlamaktan. Belki izlemişsinizdir Uganda da ki bakıcı dehşetini. Küçük kız kustu diye çocuğu yerlere fırlatıyor,tokatlıyor,eline geçirdiği başka bir cisimle vurup üstüne basıyor. Allahım nasıl bir dehşettir bu aklım almıyor. Taş çatladın 2 yaşında bebecik. Evlatlarımızı kimlere emanet ediyoruz? Ne gibi önlemler alıyoruz kızlar? Hiç aklımdan çıkmıyor. İzlemeyen varsa bulup izlemesin zira etkisinden asla kurtulamazsınız. Rabbim evlatlarımızı hep iyilerle karşılaşsın. Çocuklara kalkan eller kırılsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?