Bakıcı terörü

Böyle şeyleri izleyince takılıp kalıyorum o konuya. Kim bilir o kameradan izleyene kadar daha neler yaptı yavrucağa. Bunları kuruyorum devamlı. Aslında çok konuşmak istemiyorum ama herkes kamera taktırsın istiyorum. Bağıra bağıra söylemek istiyorum. Çok üzgünüm çokkk

Izlemez olaydım para için bakmasınlar ya bu kdr olmz B'nde yavruma sarılıyrm bnmki canını acırsam üzülüyrm ayy ALLAH korusn tüm evlatları

Aynen görünce bende üzüldüm Biz bebeği geçtik sokak yardıma muhtaç hayvanlara bile içimiz cız edip 1 tas süt yada poşette artan yemeklerdeniz :/ bu nasıl vicdandır bilemedim.birde farkettiyseniz tastaki mamayı aman hepsini bitirdin yesin diye çok zorladı o yüzden çocuk istifra etti :/
Birde
çok haklısınız :/
Rabbim herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın...

Bende izledim. Nasıl bir insan böyle olayları gördükçe yavruma bir kez daha sarılıp öpüyorum. Allahım böyle insanlardan uzak tutsun. Vicdansiz

Ben de annemle izledim.Delirdik biz burda.Vicdansız kadın.
Cezasını da aldı ama ,bebeğin babası bakıcıyı hastanelik edene kadar dövmüş,bakıcı da felç olmuş.İyi olmuş,kısasa kısas diyenlerdenim ben.

İzlemedim, izlersem yüreğim dayanmaz.
Eve kamera koyacaksin ve bakıcılık yapan kişiye de kamera olduğunu, sürekli izlendiğini soyleceyeksin.
O zaman korkudan bir şey yapamaz.
Kamera olduğunu bilmezse yapacağıni yapar izlemekle kalırsınız.

Bakıcıya ne olduğunu öğrenememiştim. İçim soğudu şimdi. Hakettiğini bulmuş.

Ben izlemedim ama şu yazdıklarınızdan okuduğum kadarı gözümde canlanınca bile bi hoş oldum, boğazıma koca bi yumruk durdu yemin ederim Gerçekten böylesi vicdansız, iğrenç, kalpsiz varlıkların Allah belasını versin. Kanım dondu, sen koru bizim evlatlarımızı Yarabbiiii!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…