• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı terörü

Aynen görünce bende üzüldüm :KK43: Biz bebeği geçtik sokak yardıma muhtaç hayvanlara bile içimiz cız edip 1 tas süt yada poşette artan yemeklerden verenlerdeniz şahsen arada da olsa ben öyleyim :/ bu nasıl vicdandır bilemedim.birde farkettiyseniz tastaki mamayı aman hepsini bitirdin yesin diye çok zorladı o yüzden çocuk istifra etti :/
Birde içeri götürürken çatur çutur vurma sesleri geliyordu..
Kadını ölesiye dövesim geldi -_-
Böyle şeyleri izleyince takılıp kalıyorum o konuya. Kim bilir o kameradan izleyene kadar daha neler yaptı yavrucağa. Bunları kuruyorum devamlı. Aslında çok konuşmak istemiyorum ama herkes kamera taktırsın istiyorum. Bağıra bağıra söylemek istiyorum. Çok üzgünüm çokkk :(

Izlemez olaydım para için bakmasınlar ya bu kdr olmz B'nde yavruma sarılıyrm bnmki canını acırsam üzülüyrm ayy ALLAH korusn tüm evlatları

İçim çıktı ağlamaktan. Belki izlemişsinizdir Uganda da ki bakıcı dehşetini. Küçük kız kustu diye çocuğu yerlere fırlatıyor,tokatlıyor,eline geçirdiği başka bir cisimle vurup üstüne basıyor. Allahım nasıl bir dehşettir bu aklım almıyor. Taş çatladın 2 yaşında bebecik. Evlatlarımızı kimlere emanet ediyoruz? Ne gibi önlemler alıyoruz kızlar? Hiç aklımdan çıkmıyor. İzlemeyen varsa bulup izlemesin zira etkisinden asla kurtulamazsınız. Rabbim evlatlarımızı hep iyilerle karşılaşsın. Çocuklara kalkan eller kırılsın.
Aynen görünce bende üzüldüm :KK43: Biz bebeği geçtik sokak yardıma muhtaç hayvanlara bile içimiz cız edip 1 tas süt yada poşette artan yemeklerdeniz :/ bu nasıl vicdandır bilemedim.birde farkettiyseniz tastaki mamayı aman hepsini bitirdin yesin diye çok zorladı o yüzden çocuk istifra etti :/
Birde
Böyle şeyleri izleyince takılıp kalıyorum o konuya. Kim bilir o kameradan izleyene kadar daha neler yaptı yavrucağa. Bunları kuruyorum devamlı. Aslında çok konuşmak istemiyorum ama herkes kamera taktırsın istiyorum. Bağıra bağıra söylemek istiyorum. Çok üzgünüm çokkk :KK43:
çok haklısınız :/
Rabbim herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın...

Bende izledim. Nasıl bir insan böyle olayları gördükçe yavruma bir kez daha sarılıp öpüyorum. Allahım böyle insanlardan uzak tutsun. Vicdansiz

Ben de annemle izledim.Delirdik biz burda.Vicdansız kadın.
Cezasını da aldı ama ,bebeğin babası bakıcıyı hastanelik edene kadar dövmüş,bakıcı da felç olmuş.İyi olmuş,kısasa kısas diyenlerdenim ben.

İzlemedim, izlersem yüreğim dayanmaz.
Eve kamera koyacaksin ve bakıcılık yapan kişiye de kamera olduğunu, sürekli izlendiğini soyleceyeksin.
O zaman korkudan bir şey yapamaz.
Kamera olduğunu bilmezse yapacağıni yapar izlemekle kalırsınız.

Ben de annemle izledim.Delirdik biz burda.Vicdansız kadın.
Cezasını da aldı ama ,bebeğin babası bakıcıyı hastanelik edene kadar dövmüş,bakıcı da felç olmuş.İyi olmuş,kısasa kısas diyenlerdenim ben.
Bakıcıya ne olduğunu öğrenememiştim. İçim soğudu şimdi. Hakettiğini bulmuş.

Ben izlemedim ama şu yazdıklarınızdan okuduğum kadarı gözümde canlanınca bile bi hoş oldum, boğazıma koca bi yumruk durdu yemin ederim:KK42: Gerçekten böylesi vicdansız, iğrenç, kalpsiz varlıkların Allah belasını versin. Kanım dondu, sen koru bizim evlatlarımızı Yarabbiiii!!! :KK57:

Back