Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Annede böyle oluyorsa kvde hayli hayli olur.teşekkürler yorum için.benim annem baktı kızıma 3 aydan 11 aya kadar. 11 aylıkken kreşe başladı.Ki biz bile çok zorlandık annemle asla yaşamayız dediklerimi yaşadık kırdık birbirimizi. sen işten yorhun geliosun bebekten ayrısın yol yorgunluğu vs. anne evinden uzak daha alıngan falan.. zor oluyor. bide sizinki kayınvalide. sonradan kötü olmaktansa bakıcı yada kreş derim.
Teşekkür ederim içimi ferahlattınız.biz anneler biraz pimpirikli oluyoruz işte.Her zaman için önce Allaha emanetler.herkesin iyisi kötüsü vardır . beni annem 40 günlükken bakıcıya bırakmış. çok şükür gayet iyi bir çocukluğum vardı. allah sizi de hayırlı insanlarla karşılaştırsın konu sahibi.
ne zamandır bakmamıştım konunuza şimdi gördümEşimle tlfda konuştum.bakıcı konusunu açtım nasıl yapalım falan itiraz etmedi ama tavır yaptı gerildi başka biseyi bahane edip tartıstı sanırım annesini düşünüyordu gündeme bile getirmememe bozulmus olabilir.evliliğimde hiç söz hakkım yok gibi hissediyorum bazen.hiçbir isteğim tartışmasız gerçekleşmiyor.
Sonundan tercihinizi bakıcıdan yana kullanmanıza çok sevindim büyük bir felaketin eşiğinden döndünüzEşimle tlfda konuştum.bakıcı konusunu açtım nasıl yapalım falan itiraz etmedi ama tavır yaptı gerildi başka biseyi bahane edip tartıstı sanırım annesini düşünüyordu gündeme bile getirmememe bozulmus olabilir.evliliğimde hiç söz hakkım yok gibi hissediyorum bazen.hiçbir isteğim tartışmasız gerçekleşmiyor.
canım çocuk olunca işler değişiyo. kaynanan bakıcıdan daha iyi bakar sonuçta torunu. sen işten gelene kadar yemekte yapar yardımıda dokunur azda olsa. sonuçta ömür boyu kalmayacak yanında. hem belki böylelikle aranızdaki buzlarda erir eskisinden daha iyi anlaşırsınızMerhaba.kısmetse bebeğim 7 aylık olunca işe başlayacağım.yarım gün.fakat günlerdir karar veremedim ben bakıcımı yoksa il dışından kv mi gelip baksın.ücretsiz izinde düşük bir ihtimal.yarım gün güvendiğim biri olsun gözüm arkada kalmasın istiyorum.kv yalnız yaşıyor gelmeyede hevesi var sanırım.fakat bu doğru bir karar olur mu emin değilim.kendisi çok ısrarcı birisi bildiğini okur üstüne birde alingan.tansiyon hastası üzüntüye gelemediğini söyler hep.1 sene belki de daha fazla kreş yaşına gelene kadar bizle kalacak.anlasacagımıza hic emin değilim.ben bakıcı düşünüyorum bu sebeplerden.eşimde bakıcı annem gibi bakmaz ama yinede sen bilirsin diyor.ama annesine de birşey diyemem uyaramam.uyarsamda yapmaz kırılır.birde hic özelim kalmayacak.ne yapabilirim tecrübeli arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum.
Reklam yasak @Mune
Banlaninca hepsini silerler zaten buyuk ihtimalbaşka konuda da reklamı var
Banlaninca hepsini silerler zaten buyuk ihtimal