- 22 Kasım 2010
- 11.117
- 19.558
- 498
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de bir anneyim sadece güven sorunu yüzünden kreşi tercih ederdim bir de bir çok bakıcı açıyor TV gün geçiriyor. Konu ne olursa olsun eğer bir kişinin inisiyatifine kaliyorsa orada kişinin kişiliğine göre değerlendirme yapılır. Yani eğer çok sağlam para verip kaliteli bir bakıcı tutup ( çocuğa sürekli yeni değerler katacak bir bakıcı) baktirabilecekseniz, bakiciyi seçin. Yoksa şu susunun çocuğuna da bakmış çok memnunmus falan öyle olmaz. Yemeğini yapar , temizliğini yapar ama çocuk TV izler bos5 gün geçirir. Kreşe verin öğretmenler bir şey ogretmese bile akran öğrenmesi olur.Iyi günler..20 aylık bebek için kreş mi bakıcı mi daha iyidir. Öğretmenim. Kvalidem gelmişti bakmaya ocakta gidecek 2. Dönem için ne yapacağıma karar veremiyorum. Eşimin arkadaşinin cocugunun gittiği bir kreşe baktık..Iyi güzel ama sanki kreş için küçük. Sınıf 9 kişi olacak 2 öğretmeni ve yardımcılar varmış.
Sık hastalanıyor diye duydum o yüzden kreş nasıl olur bilmiyorum..eşim kreşe verelim bakiciıdan daha iyi diyir..ne yaptığını biliriz başka çocuklarla birlikte oynar etkinlik yaoar bakici çok mu iyi bakacak sanki diyor.
Etrafımda tanıdığım yok..komşum vardı vazgeçti. Bakıcı olarak bulacağım kişi tanimadigim biri olacak sosyal medyadan vs duyuru yapıp bulabilirim Bakıcı.hangisi daha iyi karar veremiyorum. Kvalidem bir dönem daah dursaydı eylülde verecektik kreşe.
Kreş için çok küçük diye düşünüyorum,benim de kızım 21 aylık,onu kreş ortamında düşünemiyorum şu an sosyal medyadan değil de umarım tanıdık biri vasıtası ile bakacak birini bulursunuzIyi günler..20 aylık bebek için kreş mi bakıcı mi daha iyidir. Öğretmenim. Kvalidem gelmişti bakmaya ocakta gidecek 2. Dönem için ne yapacağıma karar veremiyorum. Eşimin arkadaşinin cocugunun gittiği bir kreşe baktık..Iyi güzel ama sanki kreş için küçük. Sınıf 9 kişi olacak 2 öğretmeni ve yardımcılar varmış.
Sık hastalanıyor diye duydum o yüzden kreş nasıl olur bilmiyorum..eşim kreşe verelim bakiciıdan daha iyi diyir..ne yaptığını biliriz başka çocuklarla birlikte oynar etkinlik yaoar bakici çok mu iyi bakacak sanki diyor.
Etrafımda tanıdığım yok..komşum vardı vazgeçti. Bakıcı olarak bulacağım kişi tanimadigim biri olacak sosyal medyadan vs duyuru yapıp bulabilirim Bakıcı.hangisi daha iyi karar veremiyorum. Kvalidem bir dönem daah dursaydı eylülde verecektik kreşe.
Bakıcı iyi olur bu yas için. Biraz daha buyüsün krese verirsiniz. Bakicı universiteli bi kiz falan da olabilir anlarsa eğer bebek bakimından. Iyi bir bakıcı bulursunuz umarımIyi günler..20 aylık bebek için kreş mi bakıcı mi daha iyidir. Öğretmenim. Kvalidem gelmişti bakmaya ocakta gidecek 2. Dönem için ne yapacağıma karar veremiyorum. Eşimin arkadaşinin cocugunun gittiği bir kreşe baktık..Iyi güzel ama sanki kreş için küçük. Sınıf 9 kişi olacak 2 öğretmeni ve yardımcılar varmış.
İlk sene sık hastalaniyorlar.Eger yedekde biri yoksa bakacak krese vermeyin.Verim alamazsiniz.1 hafta gidiyorsa 1 hafta hasta maalesf ilk yilIyi günler..20 aylık bebek için kreş mi bakıcı mi daha iyidir. Öğretmenim. Kvalidem gelmişti bakmaya ocakta gidecek 2. Dönem için ne yapacağıma karar veremiyorum. Eşimin arkadaşinin cocugunun gittiği bir kreşe baktık..Iyi güzel ama sanki kreş için küçük. Sınıf 9 kişi olacak 2 öğretmeni ve yardımcılar varmış.
Kesinlikle anlıyorlar. Kızım 20 aylık civarıydı başladığında su an 29 aylık ve geçen dönemden aynı sınıfta olan arkadaşlarını biliyor oyun kurulduğunda onun kurallarına uyulması gerektiğini öğrendi toplulukla hareket edebiliyor konuşması çok daha akıcı oldu. Gün içinde enerjisini atıyor, iletişim becerileri evde olabileceğinden kat be kat iyi.Bence gayet anlıyorlar, 2 aylık değil ki neredeyse 2 yaşına gelmiş konuşmaya falan başlamıştır. Cam fanusta büyümüş gibi tek başına okul yaşına gelen çocuklar ilkokulda arkadaşlarıyla daha fazla problem yaşıyor benim gördüğüm kadarıyla. Her çocuk başka çocuklarla birlikte oyun oynamayı bile bilmiyor, paylaşmayı bilmiyor. İletişim becerileri kuvvetleniyor bence ama herkesin kendi çocuğu kendi kararı. Hastalık konuları falan ayrı tabii ki hastalanıp kreşe gidemediği günler yine birinin bakması gerekecek.
Benim kız 2 de gitti,gayet anlatıyordu.Corbasini yardımcı ablanın içtiğine kadarAnne olunca göreceksiniz evde oylaması çok zor sosyalleşmesi lazım.Ya bence 2 yaş küçük bir yaş. Evet yürüyordur konuşuyordur ama derdini anlatabilecek kadar cümle kurabiliyor mudur? Sanmıyorum öyle olduğunu. 3 yaşından sonra kreş hem sosyalleşmesi için hem de çocuk kendisini daha rahat ifade edebileceği için daha uygun olur. Anne değilim ama bence öyle olmalı.