Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Bakıcı maaşı problemi

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

janejune

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2015
668
1.268
113
45
Merhaba.
Aslında bir konuda fikir almak istiyorum. 1 yaşındaki bebeğime yarım gün bakan bakıcımız var. Kendisi 3 aydır bizle.( Not: çocuktan başka hiçbir şey yok görev tanımı içinde ve yarım gün için bulunduğum bölge için gayet iyi ücret ödüyorum artı yol ücretini; yani asla sömürülmüyor) Daha evvel kendi işinin çıktığı 2 gün ve benim şehir dışına çıktığım 7 günü maaşından kesmeden tüm aylığını verdik. Bununla ilgili tek kelime bile konuşulmadı. Fakat şimdi Corona virüs sebebiyle evde olacagım ve 2 hafta gelmeyecek. Tam maaş vermek istemiyorum. Ayın yarısını çalışmayacak çünkü. Sizce?

3 gün degil bir hafta degil bir ayın yarısı sanırım hatta büyük ihtimalle bende yarım öderdim ücreti

Ama şöyle bişi var sonuçta ihtiyacı olduğu için çalışıyo ve siz hayatdaki en değerli varlığınızı emanet ediyosunuz bence bir hafta sizden bir haftada bakıcıdan gitsin sonuçta gelmemesini siz istiyosunuz ,daha hakkaniyetli olur diye nacizane fikrim ,sevgiler

biz bu mart döneminden esnek çalışma bitene kadar dönemde hep tam maaş verdik 3 ay boyunca hiç gelmedi çünkü onun da ihtiyaçları

Kendi isteği isteğinin dışında gelişen bir durum bedeniyle ödemeleri gecikecek zorda kalacak bence tam verilmeli sonuçta siz o maaşınızı yine alacaksınız etik bulmuyorum

Ne kadar ücret ödediğinizi bilmiyorum ama durumunuz müsaitse hiç dillendirmeyin derim

Back