• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bakıcı konusu??

SiBeL

oğlum ve kızım herşeyim
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2009
516
9
296
oğlum 11 aylık oldu.1 ay sonra işe dönmeyi planlıyorum ama bakım işimiz muallakta..ya kayınvalideme yakın biryere taşınıcam ya da evimize yakın tanıdık bir bakıcı bulmaya çalışıcam..
babaannemizin başında bir sürü iş var kayınpederim emekli.kayınvalidemin annesi ve şuan için bir süreliğine kayınpederimin annesiyle kalıyorlar..ikisininde sorumluluğu üzerlerinde..gelen gidenleri de hiç bitmiyor..evimde bakılmasını istemiyorum çok yorucu oluyor benim için daha önce kısa bir süreliğine denemiştik kayınvalidemle oda çok yoruluyordu yolda gel git..kayınvalidem yalnız olsa sorumlulukları olmasa evinde baksın isterdim ama malesef işi çok bu durumda bakıcı olayına girmek zorunda kalıcam..tanıdık temiz biri olursa alışabilirim bu fikre gibi geliyor..birde merak ettiğim anneanne babaanne baktığı zaman çocuklar şımarık oluyor mu size karşı ve bakıcı fikrine siz ne diyorsunuz sizce ne yapmalıyız?

aynı dert bendede var canım .

kayınvaliden bakarım düşüncesindeyse ne guzel en guzel bakan bakıcıdan daha iyidir anneanne ya da babanne çünkü canından bi parcadır.
şımarttma konusuna gelince dur dediğin yerde durmasını bilicekler çünkü çocukla anne arasına dsiplin konusunda kimse girmemeli. biri yok derken diğeri onay verirse çocuk işine geleni kullanır.

Bakıcı kreş forumundan bakıcı için ilan verebilirsin. Ben evime yakın bakıcı oradan buldum canım. Benim ikinci çocuğum. İlkine babaanne bakmıştı. Dayanamayıp bir dediklerini iki etmiyorlar. Babaanne dede yanında inanılmaz şımarık olduaklinialirimsmileaklinialirimsmile

aynı dert bendede var canım .

kayınvaliden bakarım düşüncesindeyse ne guzel en guzel bakan bakıcıdan daha iyidir anneanne ya da babanne çünkü canından bi parcadır.
şımarttma konusuna gelince dur dediğin yerde durmasını bilicekler çünkü çocukla anne arasına dsiplin konusunda kimse girmemeli. biri yok derken diğeri onay verirse çocuk işine geleni kullanır.

aslında bir yanım en iyisi babaanne diyor ama bir yandan da onun sorumluluklarını düşünüyorum..daha konuyu açmadım ama bakacağına adım gibi eminim..seninde Allah yardımcın olsun

Bakıcı kreş forumundan bakıcı için ilan verebilirsin. Ben evime yakın bakıcı oradan buldum canım. Benim ikinci çocuğum. İlkine babaanne bakmıştı. Dayanamayıp bir dediklerini iki etmiyorlar. Babaanne dede yanında inanılmaz şımarık olduaklinialirimsmileaklinialirimsmile

hemen bakıcam foruma teşekkür ederim

işte bende bundan korkuyorum bizimkilerin birde ilk torunu ve deli gibi seviyorlar ne dese yaparlar ve üzerinde otorite kuramam diye korkuyorum şımarık bir çocuk olmasını istemiyorum

güvendiğiniz bir komşunuz da olabilir.. samimi ve yakın olan.. belki ücret bille verebilirsiniz..

olabilirdi ama etrafımda çocuğumu emanet edebileceğim bir komşum malesef yok : gitmeşirketten bir arkadaşım eşi için çocuğuna bakar demişti ama onuda hiç tanımıyorum insan bilmediği birine nasıl emanet eder temiz midir değil midir düşünmeden de edemiyor mafoldumben

Back