Niye telafi etsin yahu. O kadının görevi çocuğa bakmak, ona dikkat etmek değil mi? Aksine bence ablan parasını talep etmeli böyle şeylerin. Böylelikle kadın da biraz dikkat etmeyi öğrensin. Gözlüğün çocuğun elinde işi ne yahu? Çocuk bu her şeyi yapabilir, o yüzden çok dikkat edilmesi gerekiyor ya zaten.
Acil değiştirin bakıcıyı. Ne işi var küpenin, şisenin gözlüğün çocuğun elinde. Yutsa, bir yerini kesse yada zehirlense bakıcı bunu telafi edebilecek mi. Yavuz hırsız ev sahibini bastırır gibi bir durum bu.
yok işte Kırıkkale öyle bir yer ki.. ablamın memur diğer arkadaşlarından bir tane bakıcısından memnun olan kimse yokmuş maalesef.
Ooh ne ala. Kadın kendisinin eskiyen şeylerini koyuyor belli ki. Ne belli belki de kendi kırıyor.
Kadını karşısına alsın konuşsun.
Hatta şöyle bir yazı azsın kapının girişine,
" Kırılan- kaybolan eşyalarınızdan müessesemiz sorumlu değildir "
diye
Telefonumdan sıkıldım, şöyle ulaşabileceği bir yere koyayım demediğini nereden biliyorsunuz?
Neden alsın ablanız? Bakıcının görevi çocuğa bakmak,küpeyi ya yutsaydı yiğeniniz veya şişe kırıldığında bir yerini kesseydi? Bence ablanız sert bir dille çocuğa daha dikkatli bakmasını tembihlemeliyanlış anlaşıldı sanırım bakıcı kendi evinde bakıyor çocuğa ve kırılan kaybolan şeyler bakıcıya ait.
yanlış anlaşıldı sanırım bakıcı kendi evinde bakıyor çocuğa ve kırılan kaybolan şeyler bakıcıya ait.
Ben de aynını söyledim ama iyi bir kreş de yokmuş arkadaşlarından bakıcıdan alıp kreşe verenler sürekli çocuk hasta oluyor diye memnun değillermiş kreşten..iki ucu .. değnek resmen ya.kreşe versin çocugunu.
en temizi.