- 13 Mart 2017
- 1.237
- 1.372
Yakında televizyonu falan da bozar çocuk
kadın söylemiş zaten daha önce telefonumu bozdu diye :)(
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yakında televizyonu falan da bozar çocuk
Güvenmem ben ona. Çocuğu kaybeder bu
bu sene sonuna belli olucak bir iş teklifi var eşime kırıkkaleden
olursa tasınmayı düşüüyorz
valla tırstım deiyecegmde yasanacak yer degilmi kırıkkale
birde eger tasınırsak benimde bir tane okula başlayan evladım var
bakarım ben ablanızın cocuguna
ozelden ulasırım size su an bende calısıyorm karsı komsum bakıyor cocuguma okula götürüp alıyor bakıyor
ben bilirim nasıl bir duygu evladı bırakmak gitmek
allah var komsum cok iyi temiz bir insan birde kızım birinci sınıf öglenci 12:30 gidiyor 5:30 geliyor bende cıkısa geliyorm zaten alıp eve geçiyorz çok sükür
gözüm arkada kalmıyor
sizin bakıcıya gelince ben öyle görgüsüz edepsız bişey görmedim o nasıl bir insan
cocuga cam kırılan parfum verirlirmi
birde 2 yas grubu hadi gözüne sıksa allah korusun
sürekli sunuma su oldu bunuma bu oldu yahu o cocuk imha makinası degilki ayrıca sende gözünü dört ac cocuga dikkat et o zaman
bir arkadaş yazmış ilk sayfada, sonradan yorum yaptınız mı görmedim ama bence kreşe verilsin bebek.
çünkü 2,5 yaş kreş için uygun bir yaş diye düşünüyorum.
böylece kimsenin eşyalarını yenilemek zorunda kalmaz ablanız..
hay allah ya iki ucu çoklu değnek desenize...ah ah ben de diyorum ama ordaki kreşler de öyle aman aman iyi değilmiş . ve arkadaşlarından da pek çoğu bu zihniyetteki bakıcılardan kurtulmak istediği için kreşe vermişler çocuklarını ama şimdi çok pişman olmuşlar.
en iyi dedikleri kreş kapanmış şimdi ortaklar kavga etmişler sanırım çocukların önünde...
hay allah ya iki ucu çoklu değnek desenize...
Rabbim yardımcısı olsun da daha iyi bir bakıcı bulsun bir an önce.
güvendiği konu komşusu varsa danışsın onlara mesela..
böyle giderse çocuğunuz kanepemi yedi deyip yeni koltuk takımı aldıracak gibi duruyor
bende içanadoluda bir sehirde yaşıyormNerede yaşıyorsunuz şuan ?
Kırıkkale gerçekten çok küçük bir yer ve öyle büyük şehirlerden gelenlerin maalesef ki alışması ciddi sorun olan bir yer.
Tabi Ankaraya çok yakın olduğu için çalışan kesim hafta sonu kendini ankaraya atar gezer , eğlenir öyle rahatlar .
Dediğim gibi ablamın memur arkadaşlarından da maalesef bakıcısından memnun olan tek kişi yokmuş (
Taşınırsanız özelden haberleşmemiz çok iyi olur gerçekten.
kadın söylemiş zaten daha önce telefonumu bozdu diye :)(