• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı değişimi

Kızlar merhabalar. 2.5 yaşında bı oğlum var. Ailelerimizden uzaktayiz çocuğa mecbur bakıcı bakıyor.9.ayından beri oğluma aynı bakıcı bakıyor . Ama bakıcı çok izin istiyor benden .emrivakileri çok fazla ve canım ciddi manada sıkılmaya başladı. Çok fazla özenini de göremiyorum çocuğuma karşı .eve geliyorum bezi dolu. karnı aç oluyor mesele kac kere konuştuk halbuki. Ama oğlum da ona alisti.benim yokluğumdan etkilenmjiyor ben işe giderken bakmıyor bile ardımdan öpüp cikiyorum mesela.Sizce etkilenir mi oğlum bakıcı değişikliğinden .yoksa edebildiğim kadar.idare mi etmeliyim.?
Oglunuzu farklı birine , bir arkadaşınıza bırakıp deneme yapabilirsiniz. Bazı çocuklar evet çok etkileniyor, bazilarida hemen uyum sagliyor

Bakıcı değiştirecekseniz eğer biraz izin kullanıp yeni bakıcıya alışana kadar birlikte durursunuz biraz alıştıktan sonra kısa süre evden çıkıp gelin markete vs mesela kısa süreli yalnız kalsınlar kademeli olarak alışır izin bitene kadar

Kızlar merhabalar. 2.5 yaşında bı oğlum var. Ailelerimizden uzaktayiz çocuğa mecbur bakıcı bakıyor.9.ayından beri oğluma aynı bakıcı bakıyor . Ama bakıcı çok izin istiyor benden .emrivakileri çok fazla ve canım ciddi manada sıkılmaya başladı. Çok fazla özenini de göremiyorum çocuğuma karşı .eve geliyorum bezi dolu. karnı aç oluyor mesele kac kere konuştuk halbuki. Ama oğlum da ona alisti.benim yokluğumdan etkilenmjiyor ben işe giderken bakmıyor bile ardımdan öpüp cikiyorum mesela.Sizce etkilenir mi oğlum bakıcı değişikliğinden .yoksa edebildiğim kadar.idare mi etmeliyim.?
Merhaba bende aynı durumdayım muğladayım bakıcı sorunu yaşıyorum her gün düzenli olarak gelmeme ve çocuğa televizyon izlettirmeden dolayı kreş mi başka bakıcı mı ?

Çocuk bakım veren değiştiği zaman, psikolojik olarak çok etkilenir.

Bu konuya bakıcı değiştirmeden bı çözüm bulmayı deneyin.

Anne kaybı gibi tepki verebilir. Çok uzun süre bakıcıyla kalıyor çünkü

Back