- 6 Aralık 2010
- 2.958
- 2.041
- 398
- 30
- Konu Sahibi cheryblossommm
-
Gelen gideni aratabilir, cocugunuz seviyorsa bununla devam edin benceKızlar merhabalar. 2.5 yaşında bı oğlum var. Ailelerimizden uzaktayiz çocuğa mecbur bakıcı bakıyor.9.ayından beri oğluma aynı bakıcı bakıyor . Ama bakıcı çok izin istiyor benden .emrivakileri çok fazla ve canım ciddi manada sıkılmaya başladı. Çok fazla özenini de göremiyorum çocuğuma karşı .eve geliyorum bezi dolu. karnı aç oluyor mesele kac kere konuştuk halbuki. Ama oğlum da ona alisti.benim yokluğumdan etkilenmjiyor ben işe giderken bakmıyor bile ardımdan öpüp cikiyorum mesela.Sizce etkilenir mi oğlum bakıcı değişikliğinden .yoksa edebildiğim kadar.idare mi etmeliyim.?
Kreş yok kızlar burda .küçük bı ilçe .devlet anaokulları var .36 ay doldurması gerekiyor. Eylülde dolduracak .Zaten idare etmişsiniz nereye kadar idare edeceksiniz.
Çocuğunuzun bezini değiştirmiyor karnı aç kalıyor yazık değil mi çocuğa.
2.5 yaşındaymış bakıcı yerine kreşi düşünmez misiniz hem çocuk için hem sizin daha iyi olur.
Kreş yok kızlar burda .küçük bı ilçe .devlet anaokulları var .Zaten idare etmişsiniz nereye kadar idare edeceksiniz.
Çocuğunuzun bezini değiştirmiyor karnı aç kalıyor yazık değil mi çocuğa.
2.5 yaşındaymış bakıcı yerine kreşi düşünmez misiniz hem çocuk için hem sizin daha iyi olur.
Başlarda öyle değildi şu sıralar heralde bıktı cozuttu.Az vakit kalmış.yeni birine vermeyin. 3 yaşında doğruca kreşe gitsin. Artık belki geçmiştir ama en başta liste yapabilirdiniz. Saat 12-13 arası öğle.yemegi saat 15 te meyve yada atıştırmalık vs. Gibi. Gündüz de en az 3 bez değiştirsin mesela. Pişik oluyor falan deyin.
Süre uzunsa yani devlet anaokulu için 5 yaş diyorlar diye biliyorum. O zaman muhakkak başka birini araştırın. Önce yüzyüze ciddi olarak konuşun endişelerinizi. Baktınız olmuyor o zaman yıllık izin hakkınız varsa yeni birini bulunca bir hafta izin alin. Yeni kişi ile ilk hafta siz de evde bulunun. Cocuggunuz alışır hem de siz de yeni bakiciyi gozlemlersinizKreş yok kızlar burda .küçük bı ilçe .devlet anaokulları var .
Başlarda öyle değildi şu sıralar heralde bıktı cozuttu.
Çok da uzun bı sure yok önümde 6 ay aslında ..gittiği kadar götürmek de bı seçenek benim için. 36 ay çocuk için kreş zor olur mu o da beni endişelendiriyor bı yandanSüre uzunsa yani devlet anaokulu için 5 yaş diyorlar diye biliyorum. O zaman muhakkak başka birini araştırın. Önce yüzyüze ciddi olarak konuşun endişelerinizi. Baktınız olmuyor o zaman yıllık izin hakkınız varsa yeni birini bulunca bir hafta izin alin. Yeni kişi ile ilk hafta siz de evde bulunun. Cocuggunuz alışır hem de siz de yeni bakiciyi gozlemlersiniz
Benimki 38 aylıkken gitti. İyiki de vermişim kreşe. Çok değişti çocuk. Kuralları bilen başkalarının haklari olduğunu da anlayan sosyal bir birey oldu. İyi bir yer araştırın ve kreşe verinÇok da uzun bı sure yok önümde 6 ay aslında ..gittiği kadar götürmek de bı seçenek benim için. 36 ay çocuk için kreş zor olur mu o da beni endişelendiriyor bı yandan
8-5 .bakiyor.2700 TL.burda hala 2000 e falan bakıyorlar ben fazla da veriyorumÖzel değilse ne kadar maaş verdiğinizi ve kaç saat baktığını yazabilir misiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?