Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Bakıcı bulan aracılara ne kadar ödeniyor?

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

Laura_Biagiotti

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2010
34
4
288
Merhaba, çoğu anne gibi ben de bakıcı arıyorum. Bakıcı ücretlerini kolaylıkla bulabiliyoruz ancak bakıcı bulan aracı kişi ve kuruluşlar ne kadar alıyor? Bunu bilen var mı? Mesela özel istihdam büroLARI ne kadar istiyorlar?

Bilen yok mu acaba? Kimse bu bürolardan, internet sitelerinden bakıcı bulmuyor mu acaba? Ben yanlış yolda mıyım? Kaç para istiyor bu adamlar acep? Bi yardım lütfen

ilk defa böyle bir şey duyuyorum genelde eş dost bakıcı bulmaya yardımcı olur siz de görüşmenizi yapar anlaşır veya anlaşmazsınız ....

Teşekkür ederim, cevap verilmiş olmak da güzel bir duyguymuş :) Teşekkür ederim.

Benim tanıdığım yok, yani yaşadığım yerde. İnternetten bakıcı ararken gördüm. Danışmanlık adı altında şirketler var, bir de devlet tarafından denetlenen özel istihdam büroları. Ben onlara güvenebileceğimi düşünüyorum. Siz nasıl hallettiniz bakıcı olayını? Tabi yine vaktiniz olur da cevaplarsanız sevinirim.

Görüşmek üzere

merhabalar
bizde bakıcımızı bu özel ajansların aracılıgıyla bulduk, ajanslar ıs buldukları kısılerden yanı bakıcılardan degılde bızlerden ucret ıstıyor , bakıcıyla anlastıgınız ucretın yuzde 60 ıle 75 nı ıstıyorlar ama bu tamamen sızın anlasmanıza baglı, mutlaka ama mutlaka pazarlık yapın:)

arkadaşlar sanırım bakıcı işinde kim ne kadar para koparırsa galiba :26: bir de ilden ile hatta ilçeden ilçeye değişiyor . 2008 mayısta doğum yaptım eylülde okullar açılınca bakıcı bulduk ve 300 e anlaştım iki ay sonra eşimin görev yeri değişince (aynı ilin başka bir ilçesinin köyü) 200 verdim ertesi sene 250 verdim .bu sene ise eve geldiği için 400 veriyorum ki burda genelde 350 veriliyor...

Ben 15 yıllık deneyimli bir bakıcıyım.Ucuzcu dadı peşinde olanlar hakikaten şaşkına çeviriyor beni.Biliyor musunuz ki çocuğun tüm karakter gelişimi yemek yeme alışkanlığından tutunda tuvalet ihtiyacını edindirmeye kadar bu yaşlarda oturuyor.Rastgele büyütülmüş bir çocuğun ( ki allah kimseye yaşatmasın) oluşturabileceği ilerki yaşlarda sıkıntıyı hiç bir pahalı psikolog veya doktor tedavi edemeyebilir.Şansınız açık olsun.Paraya ihtiyacı olan herkes çocuk bakıyorum diye ortaya çıkıyor, prim verenler en çok zararı görenler oluyor.Hop bu olmadı değişsin yenisi gelsin, talihliyiz idare eden biri derken çocuğunuzun tüm bu değişimlerden zarar gördüğünü hatırlamanızı istiyorum.Çocuğunuza yatırım yaptığınızı unutmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…