bebekleri o kadar çok seviyorumki anlatamm size ve çokda ii ilglenirim ama şuan bi işim var benm ve çalışıyrm.böyle ilanları görünce diyrmki keşke çalışmasam bebek baksam diyorum. o kadar çok seviyorum işte..inşllh güvenilir birini bulursunnuz.oo güzel meleğinizee..benm için koklaya koklaya öpün lütfen
ilanım halen günceldir...
merhaba, bulabildiniz mi ??
soyak yenişehir karşısında atapol residence yakınında oturuyorum 35 yaşımda evli 2 çocuk sahibiyim lise mezunuyum sigara kullanmam çocuklarla aram gayet iyidir meslek sahibiyim ancak yol ve saat fazlalığından çalışamıyorum görüşmek isterseniz burdayım hayırlı günler
Merhaba,
Görüşmek isterim. Özel mesaj gönderme hakkım yok. Buradan da iletişim bilgisi verilemiyor diye biliyorum. Siz özel mesaj gönderebiliyor musunuz? Ya da ne şekilde iletişim kurabiliriz? ********** mail adresime iletişim bilgilerinizi yazarsanız ben sizi ararım.
eda hn.mailinizi kontrol edip okeylerseniz numaramı yazacağım
özel mesaj yazdım umarım özel mesajlarınızı okuyabiliyorsunuz,bende ümraniyede oturuyorum
selamlar
özel mesaj yazdım umarım özel mesajlarınızı okuyabiliyorsunuz,bende ümraniyede oturuyorum
selamlar
ilanım halen günceldir...
ilanınız üzerinden uzun zaman geçmiş ama ben sormak istedim. hala yardımcı arıyor musunuz?ataşehir yeni çamlıca da ikamet ediyorum iş tecrübem ve referansım var.[/
Merhaba hala iş arıyor musunuz Doğu Ataşehir de oturuyorum ve acil bebeğime bakacak bir meleğe ihtiyacım var...mail adresim hatic30@yahoo.com a bilgilerinizi atar mısınız ilgilenirseniz...
Eminim bakıcılık yapabilecek tecrübeye sahip ve ümraniye civarında oturan, işe ihtiyacı olan birçok insan vardır ama sanırım mesajım bu kişilere ulaşamadı.
Bayanlar, siz değilseniz de çevrenizde tavsiye edebileceğiniz birileri varsa bana yönlendirebilir misiniz?
Merhaba,
4 aylık bebeğim için hafta içi 5 gün gündüzlü olarak çalışabilecek, 3-4 yaşına gelene kadar bebeğimle sevgiyle ilgilenip ikinci anne olabilecek, kişisel gelişimini sağlayabilecek eğitime ve kültüre sahip, daha önce bebek bakmış ve referans verebilecek bir bakıcı arıyorum. Ümraniye - Soyak Yenişehir bölgesinde oturuyorum. Yakın oturuyor olması tercih sebebidir. İlgilenenler iletişime geçerlerse detayları konuşabiliriz.