Bakıcı aramaktan usandım artık :(( Yatılı bakıcı çalıştıran var mı?

bulyonlupilavv

Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2016
43
51
Kizlar içime dert oldu yaa 2 aydır bakıcı arıyorum 10 güne ise başlayacağım önceki konumu bilen bilir Dubai ye yerlesecektim yaza kadar Türkiye'de çalışacağım sonrasında Dubai ye gideceğim ama gelin görün ki eve çocuklar için yatılı bakıcı arıyorum bir türlü bulamadım ne olur konumu taşımayın bari bir süre burada kalsın bari birileri görür yardımcı olur istanbul gungoren de oturuyorum yatılı bakıcı alırken nelere dikkat etmeliyiz evinde yatılı bakıcı çalıştıran arkadaşlardan yardım bekliyorum

Akrabalarin dan kuzenin kardeşin falan yok mu ? sana yakın olan, senin iyi anlaştığın, bi düşün belki aileden birini bulabilirsin.
Bakıcı hakkında ne yazikki bilgim yok :KK43: ve çok ince eleyip sık dokunulmasi gereken hassas bir konu bu

teyzesizsiniz.com a üye olup şartlarınızı yazabilirsiniz, illa ki yatılı kalabilecek biri çıkacaktır, ama güven önemli, dikkatli olun, gerçi siteden şimdiye kadar bi falso duymadım herkes çok memnun ama yine de dikkatli olarak bi bakın oraya.

Üstteki arkadas reklam yapmış, kibledim.
Ama gerçekten de devlete bağlı olan işkur'a gidip başvuru yapabilirsiniz. Adınıza ilan açarlar, sigorta da ilk bir sene işkurdan olur. (Yüksek ihtimalle)
Her ilçenin işkuru oluyor, ben ilanlara bakarken ev işçisi ilanlarına da denk geliyorum çoğu zaman. Bence bir şansınızı deneyin derim

X