• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bakarmısınızz :)

Nisan.umut

Guru
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2010
1.268
335
323
meraba kızlar
Ben aslında bu kıl tüy işlerini pek takmayan biriyim esmer olduğum halde çok belirgin değildir tüylerim ama geçenlerde yüzümdeki bi kızarıklık sebebiyle doktora gittiğimde normaldede yüzün böyle tüylümüdür fln dedi benimde aklıma takıldı kuaförüme sordum yüzdeki tüyleri alıyomusunuz diye hiç dokunma daha kötü olur fln dedi sizinde fikirlerinizi almak istiyorum :34:

valla sorma cnm yaa bnde öle takığım bu ara tüylerime sarı sarılar ama bana fazla gibi geliyo herkes belli olmuyo diyo ama sanki çoğalıyolar uzuyolar gibi geliyo bilmiyorum yani:( ama alındığında daha kötü olabiliyomuş bide ço belli değilse yada seni rahatsız etmiyosa aldırma bencede bi kere başladın mı hep devam etmek zorundasın sorun yaratmıyosa uğraşma hiçç:21:

benim cenem de tek bi tane kil vardi nereme battiysa onu cektim. Allahim sonnu gelmiyor bi türlü resmen sakalim cikiyor. ben senin yerin de olsam rahatsizlik vermiyorsa alma derim.bu ara da cene killarindan nasil kurttulabilirim fikri olan:37:

valla sorma cnm yaa bnde öle takığım bu ara tüylerime sarı sarılar ama bana fazla gibi geliyo herkes belli olmuyo diyo ama sanki çoğalıyolar uzuyolar gibi geliyo bilmiyorum yani:( ama alındığında daha kötü olabiliyomuş bide ço belli değilse yada seni rahatsız etmiyosa aldırma bencede bi kere başladın mı hep devam etmek zorundasın sorun yaratmıyosa uğraşma hiçç:21:

evet cnm ya bn normalde hiç takmam ama başkası böyle bişey söyleyince kafama takıldı anneme kuaförüme falanda sordum onlarda belli olmuyo falan dediler bide dediğin gibi aliym derken daha kötü duruma getirmekte var sanırım en iyisi ellememek :101:

evet cnm ya bn normalde hiç takmam ama başkası böyle bişey söyleyince kafama takıldı anneme kuaförüme falanda sordum onlarda belli olmuyo falan dediler bide dediğin gibi aliym derken daha kötü duruma getirmekte var sanırım en iyisi ellememek :101:

aynen cnm :) şimdiye kadar kmse bişey dememişse doktorda sorun vardır :D

benim cenem de tek bi tane kil vardi nereme battiysa onu cektim. Allahim sonnu gelmiyor bi türlü resmen sakalim cikiyor. ben senin yerin de olsam rahatsizlik vermiyorsa alma derim.bu ara da cene killarindan nasil kurttulabilirim fikri olan:37:

aslında çevremizdekiler ne düşünür derdi olmasa hiçbirimizin takıcağı yok:D dediğin gibi bu işin sonu yok rahatsız olmuyorm ama doktorun öyle demesi kafama takıldı biraz

bnmde sarı tüylerm var sivilce tedavisi görüyorum yüzüm çok kuruduğu için şimdi gözüme batıyo olablr diye düşünüyorum ama bilmyorum bnde çk kafama takıyorum

bnmde sarı tüylerm var sivilce tedavisi görüyorum yüzüm çok kuruduğu için şimdi gözüme batıyo olablr diye düşünüyorum ama bilmyorum bnde çk kafama takıyorum

muhtemelen senin gözüne batıyodur sonuçta tüy gayet normal bişey ama bazen böyle kafamıza takılabiliyor:26:

çok fazlaysa sir ağda dene derm cnm cımbız dahada sertleştriyo çünkü.benimde vardı 1.5 yıl fln bi taneydi onu aldm 3-4e çıktı şimdi kendiliğinden yok oldu gibi bişey 4-5ayda bir dudak üstümü alırken onada ağda yapıyorum :)

çok fazlaysa sir ağda dene derm cnm cımbız dahada sertleştriyo çünkü.benimde vardı 1.5 yıl fln bi taneydi onu aldm 3-4e çıktı şimdi kendiliğinden yok oldu gibi bişey 4-5ayda bir dudak üstümü alırken onada ağda yapıyorum :)
sir agda iyi olurmu ki sence, ben sir agdanin cene ve biyik bölgesine yapildigin da yas ilerledikce sarkma olacagini duymustum. aman erkek olarak dogmak varmis ne bu kadinlarin cilesi yahu :20:

sir agda iyi olurmu ki sence, ben sir agdanin cene ve biyik bölgesine yapildigin da yas ilerledikce sarkma olacagini duymustum. aman erkek olarak dogmak varmis ne bu kadinlarin cilesi yahu :20:

bn bıyıklarıma sir ağda yapıyrm cnm cımbız ya da ip sertlştiryo ama çok yoksa bnce bırk kendi haline

bıyık ve çene için sir agda bantı kullanıyorum cokda memnunum. ama yanak bölgesındekı tuyler ıcın tavsıye etmıorum cunku sivilce yapıyo sonra bnm gıbı 3 ay sivilce iziyle dolasırsınız :40::59:

bıyık ve çene için sir agda bantı kullanıyorum cokda memnunum. ama yanak bölgesındekı tuyler ıcın tavsıye etmıorum cunku sivilce yapıyo sonra bnm gıbı 3 ay sivilce iziyle dolasırsınız :40::59:

yanaklarında ki tüyler siyahmıydı cnm yoksa renksiz mi bnm çok blli diil aslnda kmse farketmyo aynaya çok yklşnca görüyrum ama kafma takyormm:2:

yanaklarında ki tüyler siyahmıydı cnm yoksa renksiz mi bnm çok blli diil aslnda kmse farketmyo aynaya çok yklşnca görüyrum ama kafma takyormm:2:

siyah deil. benımkısıde belli olmuyo senın demen gibi el aynasıyla yakından baktıgım zaman bellı oluyo bnde öle rahatsız edıyo benı dıye sır agda denedım ama yanaklar yumusak ve hassas oldugu ıcın tavsıye etmıorum. eger sivilce yapmasaydı yanagımı agdayla almaya devam ederdım.

hiiiiç dokunma guzelim, sen bir tuye dokunursun osana bin olarak geri gelir :-p
heleki yuz, cene, boyun, gogus arasi, gogus ucu, hiiiiç ama hiiiç dokunma.
istersen sarart ama sakin alma!!! yoksa basina dert olur.

hiiiiç dokunma guzelim, sen bir tuye dokunursun osana bin olarak geri gelir :-p
heleki yuz, cene, boyun, gogus arasi, gogus ucu, hiiiiç ama hiiiç dokunma.
istersen sarart ama sakin alma!!! yoksa basina dert olur.

evet cnm hiç dokunmiycam bide hiç sivilcem çıkmaz bi tane bile çıksa sinir olurum sivilce riski varsa hayatta bide dediğin gibi sonra tüyler sertleşir çoğalır fln aman aman :)

Back