Merhaba Bunu Buraya Yazmak Saçma Oldu ama yinede yazıyım dedim benim bugün başlayan bir kulak ağrım var kulaklık takıp müzik vs. açınca kafamı oynatınca içi ağrıyor normal kafamı oynatmadığım sürece de ağrıyor normal kulaklık takmadığım sürecede aynı ne olmuş olabilir inanın bilmiyorum yardımcı olurmusunuz lütfen
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
BAKARMISINIZ LÜTFEN!
- Konu Sahibi Kepiu
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #bir derdim var
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 11 Aralık 2018
- 40.363
- 250.756
- 598
Dur doktor çantamı kapıp geliyorum, hemen bakalım ne olmuş olabilirMerhaba Bunu Buraya Yazmak Saçma Oldu ama yinede yazıyım dedim benim bugün başlayan bir kulak ağrım var kulaklık takıp müzik vs. açınca kafamı oynatınca içi ağrıyor normal kafamı oynatmadığım sürece de ağrıyor normal kulaklık takmadığım sürecede aynı ne olmuş olabilir inanın bilmiyorum yardımcı olurmusunuz lütfen
- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.481
- 278
Doktora gidin biz buradan yardımcı olamayız doktor arkadaşlar da muayene edemez malesefMerhaba Bunu Buraya Yazmak Saçma Oldu ama yinede yazıyım dedim benim bugün başlayan bir kulak ağrım var kulaklık takıp müzik vs. açınca kafamı oynatınca içi ağrıyor normal kafamı oynatmadığım sürece de ağrıyor normal kulaklık takmadığım sürecede aynı ne olmuş olabilir inanın bilmiyorum yardımcı olurmusunuz lütfen
- 3 Eylül 2018
- 8.792
- 46.948
- 548
En azından farkındasınızBunu Buraya Yazmak Saçma Oldu
- 11 Aralık 2018
- 40.363
- 250.756
- 598
- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.726
- 698
Doktor arkadaşıma bile sorduğumda bana kızıyor." Buradan nasıl anlayayım muayene etmem lazım" diyor. Anlatabilmişimdir inşallahMerhaba Bunu Buraya Yazmak Saçma Oldu ama yinede yazıyım dedim benim bugün başlayan bir kulak ağrım var kulaklık takıp müzik vs. açınca kafamı oynatınca içi ağrıyor normal kafamı oynatmadığım sürece de ağrıyor normal kulaklık takmadığım sürecede aynı ne olmuş olabilir inanın bilmiyorum yardımcı olurmusunuz lütfen
Kulaklık takınca ağrıyor
Kulaklık takmayınca ağrıyor
Oynatınca ağrıyor
Oynamayınca ağrıyor
Kulağım ağrıyor desen yetermiş sanki
Doktor çantam hazır, şimdi kulağının videosunu çek gönder muayene edeyim.
küpe takarken de ağrıyor muymuş
çünkü tam bir teşhis koyacağım ama o bilgi verilmemiş...
- 12 Ocak 2010
- 16.670
- 1
- 25.044
- 798
- 11 Aralık 2018
- 40.363
- 250.756
- 598
Bilmiyorum, onun için sihirli küreme bakmam lazım.küpe takarken de ağrıyor muymuş
çünkü tam bir teşhis koyacağım ama o bilgi verilmemiş...
- 30 Mayıs 2020
- 13.059
- 49.301
- 528
Takmasın ve oynatmasın o zamanKulaklık takınca ağrıyor
Kulaklık takmayınca ağrıyor
Oynatınca ağrıyor
Oynamayınca ağrıyor
Kulağım ağrıyor desen yetermiş sanki
Doktor çantam hazır, şimdi kulağının videosunu çek gönder muayene edeyim.
Ben çözdüm sorunu
Takmasın ve oynatmasın o zaman
Ben çözdüm sorunu
seni gidi seni
takmayınca ve oynatmayınca da ağrıyormuş
bütün bilgileri kombinasyonları vermiş
akıllı kadın
- 11 Aralık 2018
- 40.363
- 250.756
- 598
Ama takmayınca ve oynamayınca da ağrıyormuş.Takmasın ve oynatmasın o zaman