• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BAKARMISINIZ LÜTFEN!

Kepiu

Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2021
4
-1
16
Merhaba Bunu Buraya Yazmak Saçma Oldu ama yinede yazıyım dedim benim bugün başlayan bir kulak ağrım var kulaklık takıp müzik vs. açınca kafamı oynatınca içi ağrıyor normal kafamı oynatmadığım sürece de ağrıyor normal kulaklık takmadığım sürecede aynı ne olmuş olabilir inanın bilmiyorum yardımcı olurmusunuz lütfen

Merhaba Bunu Buraya Yazmak Saçma Oldu ama yinede yazıyım dedim benim bugün başlayan bir kulak ağrım var kulaklık takıp müzik vs. açınca kafamı oynatınca içi ağrıyor normal kafamı oynatmadığım sürece de ağrıyor normal kulaklık takmadığım sürecede aynı ne olmuş olabilir inanın bilmiyorum yardımcı olurmusunuz lütfen
Dur doktor çantamı kapıp geliyorum, hemen bakalım ne olmuş olabilir 🙄

Oluruz tabi kulaginizi ekrana dayayin bir bakalim ne olmus.

Doktora gidin biz buradan yardımcı olamayız doktor arkadaşlar da muayene edemez malesef 🥲

Kulaklık takınca ağrıyor
Kulaklık takmayınca ağrıyor
Oynatınca ağrıyor
Oynamayınca ağrıyor

Kulağım ağrıyor desen yetermiş sanki 😂😂😂

Doktor çantam hazır, şimdi kulağının videosunu çek gönder muayene edeyim.

Doktor arkadaşıma bile sorduğumda bana kızıyor." Buradan nasıl anlayayım muayene etmem lazım" diyor. Anlatabilmişimdir inşallah

Kulaklık takınca ağrıyor
Oynatınca ağrıyor
Oynamayınca ağrıyor

küpe takarken de ağrıyor muymuş :D :D :D
çünkü tam bir teşhis koyacağım ama o bilgi verilmemiş...

Kulaklık takınca ağrıyor
Oynatınca ağrıyor
Oynamayınca ağrıyor

Takmasın ve oynatmasın o zaman 😂
Ben çözdüm sorunu 🤓

O zaman kafayı almamız gerekiyor 🤦‍♀️

kulak iltihabı, hemen antibiyotik başlayın.
eczane sorarsa reçetenizi, kadınlar kulubüne sordum deyin ve yazdığımı gösterin. (!)
hadi geçmiş olsun Hoppa

Merhaba, geçmiş olsun. Sanırım bu ara kulak ağrıları salgın. 1 hafta içinde 3 kişide bu sorun oldu etrafımda. Hatta arkadaşım bugün Dr gitti. Sizde vakit kaybetmeden bir görünün isterseniz.

Back