canm o lekelenmeden sonra tekrar kan ver bilemiyorum bazıları yerleşme kanaması diye düşünebilir bu kanamayı ama ben hiç yaşamadım onu.O yuzden kafanda soru kalmasn git tkr verKimse yokmu ya
Olmazsa oyle yapayim ya hic bilmiyorum bende ne oldugunucanm o lekelenmeden sonra tekrar kan ver bilemiyorum bazıları yerleşme kanaması diye düşünebilir bu kanamayı ama ben hiç yaşamadım onu.O yuzden kafanda soru kalmasn git tkr ver
[/QUO
Aynen gidip vericem bakalimmuhakkak tekrar kan ver ,
Bilmiyorum tam sonucu soylemedi doktor sinirda hamile olabilirsin dedi cuma gunu tekrar bakalim dedi ama bugunde kahverengi akintim varsonucun tam olarak kaç çıktı canım?
tekrar kan vermelisin yükselmiştir inşallah
Bilmiyorum tam sonucu soylemedi doktor sinirda hamile olabilirsin dedi cuma gunu tekrar bakalim dedi ama bugunde kahverengi akintim var
Nasıl bakicam bilmiyoruminternetten baksana sonucuna ,
barkod aldın mı canım? internetten sonuca bi bak istersenBilmiyorum tam sonucu soylemedi doktor sinirda hamile olabilirsin dedi cuma gunu tekrar bakalim dedi ama bugunde kahverengi akintim var
Nasıl bakicam bilmiyorum
Saglik ocaginda yaptirmistim barkod filan vermedi insallah yabarkod aldın mı canım? internetten sonuca bi bak istersen
5 küsür falan mı çıktı acaba sınırda dedi
inşallah artmıştır bakalım
Saglik ocagina gittim orda da vermiyorlar galibasağlık ocagına mı gittin yoksa devlet hastanesine mi ,
kan verdiğin yerden sana barkod verdilermi onunla bakacaksın canım
Saglik ocagina gittim orda da vermiyorlar galiba
Insallah yaa allah olmayan herkese nasip etsin bende bayabuzuldum adet oldum diye insallah degildirsağlık ocagında hiç tahlil vermedim o yuzden bilmiyorum canım ,
dua edip bekleyeceksin , inşallahhhh bebiş vardır ve sana tutunuyordur
Evet bugun sifre alip girmeye calisicam bakamE nabizda da çıkıyor tahlil sonuçları e devlet sifrenizle giris yapabiliyorsunuz
Cnm ne oldu gördünmü sonucunu bu arda genelde yerleşme kanamasından 3 ve ya 4 gün sonra kanda artmaya başlarmış eyer sınırdaysa çok yeniEvet bugun sifre alip girmeye calisicam bakam
Evet beta hcg 6.51 ama kanama devam ediyor galiba adet oldum yaaCnm ne oldu gördünmü sonucunu bu arda genelde yerleşme kanamasından 3 ve ya 4 gün sonra kanda artmaya başlarmış eyer sınırdaysa çok yeni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?