Bakarmisiniz lütfen

Esin234

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2019
12
0
86
Arkadaslar adetim 5 6 gun gecikmiti dun sabah kan testi yaptirdim doktor sonucu sinirda hamile olabilirsin demisti iki gun sonra adet olmazsan bidaha gel tekrar yapalim dedi ama aksam cok az kahverengi leke oldu bu sabahda biraz devam ediyor hic agrim filan da yok ne yapmam lazim hamile degilmiyim

canm o lekelenmeden sonra tekrar kan ver bilemiyorum bazıları yerleşme kanaması diye düşünebilir bu kanamayı ama ben hiç yaşamadım onu.O yuzden kafanda soru kalmasn git tkr ver

sonucun tam olarak kaç çıktı canım?
tekrar kan vermelisin yükselmiştir inşallah

canm o lekelenmeden sonra tekrar kan ver bilemiyorum bazıları yerleşme kanaması diye düşünebilir bu kanamayı ama ben hiç yaşamadım onu.O yuzden kafanda soru kalmasn git tkr ver
[/QUO
Olmazsa oyle yapayim ya hic bilmiyorum bende ne oldugunu

sonucun tam olarak kaç çıktı canım?
tekrar kan vermelisin yükselmiştir inşallah
Bilmiyorum tam sonucu soylemedi doktor sinirda hamile olabilirsin dedi cuma gunu tekrar bakalim dedi ama bugunde kahverengi akintim var

Bilmiyorum tam sonucu soylemedi doktor sinirda hamile olabilirsin dedi cuma gunu tekrar bakalim dedi ama bugunde kahverengi akintim var
barkod aldın mı canım? internetten sonuca bi bak istersen
5 küsür falan mı çıktı acaba sınırda dedi
inşallah artmıştır bakalım

E nabizda da çıkıyor tahlil sonuçları e devlet sifrenizle giris yapabiliyorsunuz

sağlık ocagında hiç tahlil vermedim o yuzden bilmiyorum canım ,
dua edip bekleyeceksin , inşallahhhh bebiş vardır ve sana tutunuyordur
Insallah yaa allah olmayan herkese nasip etsin bende bayabuzuldum adet oldum diye insallah degildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…