Düzensin ama bu taptigim testlerde slik çizgi cıktı okudum eğer hamilelik hormonu test almasa negatif cikarmis kasiklarim ve belim çok agriyor mide bulantialrim hep oldu geçen ay ve yüzümde sivilcelerim çıkmaya başladı o yaptığım testlerde ac karnına yaptimEn son 29 Ocakta mi regl oldunDüzenli midir reglin? Eğer düzenliyse o kadar zamandan sonra kabbakkk gibi çift çizgiyi görmen gerekirdi.. Birşeyleri eksik anlatmışsın muhtemelen...
Doktor ayarladım 6 nisanda utrasyon ile bakıcam baya slik pembe cıktı en fazla mide bulantilarim baslamisti kus a kusa bir hal olmuştum inşallah slik pembe çıkıp hamile olan varmidir inşallahTabiki var adetin üstünden çok zaman geçmiş normalde düzensiz mi böyle
Kan verirsen ne olduğu ortaya çıkar
Mart bitti farkindamisiniz ? En son 29 ocakta oldugunuza eminmisiniz duzenlimi olur adetiniz? Testin fotografini atarmisiniz
Benimde ilk yaptığımda öyle çıkmıştı 2 hafta sonra yaptığımda slik pembe cikmistiBeeeennnnnn adet gunum de yaptigim testte hayalet cizgi vardi cik dikkatki bakinfa gorunuyordu gun gectikce koyuldu cizgi ama aman amanda bi koyulma olmadi erken anladigim icin hergun test yapmıştın hamilesin bence
Diğerlerinide çekip atmaya çalıştım ama çok hafif çizgi fotoğrafta beli olmuyor cidden hamilemiyimHamilesin canim hayirli olsun kan verrr❤
Beeeennnnnn adet gunum de yaptigim testte hayalet cizgi vardi cik dikkatki bakinfa gorunuyordu gun gectikce koyuldu cizgi ama aman amanda bi koyulma olmadi erken anladigim icin hergun test yapmıştın hamilesin bence
Benimde öyle digerleri gözle bakımca beli oluyor inşallah yanilmiyorumdur sonunda üzülmek istememBeeeennnnnn adet gunum de yaptigim testte hayalet cizgi vardi cik dikkatki bakinfa gorunuyordu gun gectikce koyuldu cizgi ama aman amanda bi koyulma olmadi erken anladigim icin hergun test yapmıştın hamilesin bence
Doktor ayarladım 6 nisanda utrasyon ile bakıcam baya slik pembe cıktı en fazla mide bulantilarim baslamisti kus a kusa bir hal olmuştum inşallah slik pembe çıkıp hamile olan varmidir inşallahen fazla 2 aylik tir olsa bile şuan diğerlerinde gözle bakilinca gozukuyor
6 nisanda doktora gözükücem canimTabiki var adetin üstünden çok zaman geçmiş normalde düzensiz mi böyle
direk ultarsyonda baktirmayi planiyorum 2 testimde de bu şekile de cıktı inşallah hamileyimdirTabiki var adetin üstünden çok zaman geçmiş normalde düzensiz mi böyle
Kacgun gecikmenis var tam.olarak bana gore hamileeiniz bende ilk testimi buraya atmak isdemistim ama resimde cizgi cikmayacak kdr inceydi hayalet gbi bisiydiBenimde öyle digerleri gözle bakımca beli oluyor inşallah yanilmiyorumdur sonunda üzülmek istemem
Doktor ayarladım 6 nisanda utrasyon ile bakıcam baya slik pembe cıktı en fazla mide bulantilarim baslamisti kus a kusa bir hal olmuştum inşallah slik pembe çıkıp hamile olan varmidir inşallahen fazla 2 aylik tir olsa bile şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?