Bakarmısın yardim edermisiniz

Ruhsar23

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Mart 2020
26
0
1
23
3 test yaptım hepsinde hafif slik çizgi cıktı en son ocak 29 regl oldum ve nisanlim doktor karar vermeden inanmıyorum dedi sizede testlerde hafif slik çiğdi çıkıp hamile olan varmı?

En son 29 Ocakta mi regl oldun Düzenli midir reglin? Eğer düzenliyse o kadar zamandan sonra kabbakkk gibi çift çizgiyi görmen gerekirdi.. Birşeyleri eksik anlatmışsın muhtemelen...

Tabiki var adetin üstünden çok zaman geçmiş normalde düzensiz mi böyle
Kan verirsen ne olduğu ortaya çıkar

En son 29 Ocakta mi regl oldun Düzenli midir reglin? Eğer düzenliyse o kadar zamandan sonra kabbakkk gibi çift çizgiyi görmen gerekirdi.. Birşeyleri eksik anlatmışsın muhtemelen...
Düzensin ama bu taptigim testlerde slik çizgi cıktı okudum eğer hamilelik hormonu test almasa negatif cikarmis kasiklarim ve belim çok agriyor mide bulantialrim hep oldu geçen ay ve yüzümde sivilcelerim çıkmaya başladı o yaptığım testlerde ac karnına yaptim

Mart bitti farkindamisiniz ? En son 29 ocakta oldugunuza eminmisiniz duzenlimi olur adetiniz? Testin fotografini atarmisiniz

Tabiki var adetin üstünden çok zaman geçmiş normalde düzensiz mi böyle
Kan verirsen ne olduğu ortaya çıkar
Doktor ayarladım 6 nisanda utrasyon ile bakıcam baya slik pembe cıktı en fazla mide bulantilarim baslamisti kus a kusa bir hal olmuştum inşallah slik pembe çıkıp hamile olan varmidir inşallah en fazla 2 aylik tir olsa bile şuan

Beeeennnnnn adet gunum de yaptigim testte hayalet cizgi vardi cik dikkatki bakinfa gorunuyordu gun gectikce koyuldu cizgi ama aman amanda bi koyulma olmadi erken anladigim icin hergun test yapmıştın hamilesin bence

Beeeennnnnn adet gunum de yaptigim testte hayalet cizgi vardi cik dikkatki bakinfa gorunuyordu gun gectikce koyuldu cizgi ama aman amanda bi koyulma olmadi erken anladigim icin hergun test yapmıştın hamilesin bence
Benimde ilk yaptığımda öyle çıkmıştı 2 hafta sonra yaptığımda slik pembe cikmisti

Hamilesin canim hayirli olsun kan verrr❤

Benimde öyle digerleri gözle bakımca beli oluyor inşallah yanilmiyorumdur sonunda üzülmek istemem

Benimde öyle digerleri gözle bakımca beli oluyor inşallah yanilmiyorumdur sonunda üzülmek istemem
Kacgun gecikmenis var tam.olarak bana gore hamileeiniz bende ilk testimi buraya atmak isdemistim ama resimde cizgi cikmayacak kdr inceydi hayalet gbi bisiydi

İnşallah gönlüne göre nasip olur canım
Silik çıkması da vâr olduğunu gösterir ama bazen test bozuk olabiliyor veya silik çıkıpda kanda çıkmayanlarda oldu burda... Ama belirtilerinde varmış ihtimal yüksek görünüyor
Ama eğer varsa bu kadar silikken 2 aylık olacağını zannetmiyorum çünkü seninki aşırı silik yani demekki değer çok düşük (varsa tabi) bide şey dicem şuan ultrasonla bişey görünmezki neden kan vermiyosun onu yaptırman lazım şimdi olsa bile ultrasonda zaten görünmez testin bu şekildeyken ben bişey görünebileceğini zannetmiyorum

Önce kan tahlili yaptırman lazım eğer kanda hamile olduğun çıkarsa değerinin belli bi seviyeye gelmesini beklemen lazım yoksa ultrasonda bişey görünmez bu şekilde
Karından kesenin görünmesi için değerin en az 3000 üstü olması lazım ama öyle olsa idrar testinin kopkoyu çıkması gerekirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…