• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakar mısınızz bii🥰

GaardennRosee

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2020
935
327
53
25
Merhaba hanımlar bugün adetimin 16. Günü klomen biteli tam 1 hafta oldu yumurtam yavaş gelişiyordu çarşamba günü gittiğim zamna söyledi doktor ümitli değildi 1 taneydi sizce gelişmiş mi bugün yaptım ovulasyon testinii bu ay ümitlenmelimiyimmm

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 36
Merhaba hanımlar bugün adetimin 16. Günü klomen biteli tam 1 hafta oldu yumurtam yavaş gelişiyordu çarşamba günü gittiğim zamna söyledi doktor ümitli değildi 1 taneydi sizce gelişmiş mi bugün yaptım ovulasyon testinii bu ay ümitlenmelimiyimmm
Daha var bende senin gibiyim hergun yapmaya başladım ovulasyon yumurta oluşunca ikiside koyu oluyor diye biliyorum

Biz kadınların çektiği ne böyle gerdekte hamile kalanlara çok özeniyorum ya konunun takipçisi olucam kist falan varmı sende ne gibi sıkıntı var
Kist yok eğer bu ay klomen kist yapmazssa tabii benim yumurtalarım gelişmiyormuşş progesteron hormonum 1.33 mü ne öyle birşey çıkmıştıı

Şunu da ekliyim sağ da yumurta oluşmuş ama benim hem sağ hem sol kasığım da ağrı var şuanda da sol kasığımda çok fena batma oluyor acaba orda da mı gelişti 16. Gün bugün ama bakalım

Back
X