- 29 Ocak 2020
- 935
- 327
- 53
- 25
- Konu Sahibi GaardennRosee
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha var bende senin gibiyim hergun yapmaya başladım ovulasyon yumurta oluşunca ikiside koyu oluyor diye biliyorumMerhaba hanımlar bugün adetimin 16. Günü klomen biteli tam 1 hafta oldu yumurtam yavaş gelişiyordu çarşamba günü gittiğim zamna söyledi doktor ümitli değildi 1 taneydi sizce gelişmiş mi bugün yaptım ovulasyon testinii bu ay ümitlenmelimiyimmm
Bu test en fazla böyle yapıyor geçen ayda kullanmıştımmm :)Daha var bende senin gibiyim hergun yapmaya başladım ovulasyon yumurta oluşunca ikiside koyu oluyor diye biliyorum
Biz kadınların çektiği ne böyle gerdekte hamile kalanlara çok özeniyorum ya konunun takipçisi olucam kist falan varmı sende ne gibi sıkıntı varBu test en fazla böyle yapıyor geçen ayda kullanmıştımmm :)
Kist yok eğer bu ay klomen kist yapmazssa tabii benim yumurtalarım gelişmiyormuşş progesteron hormonum 1.33 mü ne öyle birşey çıkmıştııBiz kadınların çektiği ne böyle gerdekte hamile kalanlara çok özeniyorum ya konunun takipçisi olucam kist falan varmı sende ne gibi sıkıntı var
Rahimde sıkıntı varmı peki gelismemislik falan inşallah kist yapmazKist yok eğer bu ay klomen kist yapmazssa tabii benim yumurtalarım gelişmiyormuşş progesteron hormonum 1.33 mü ne öyle birşey çıkmıştıı
Yok ultrason da birşey gözükmüyor hsg istemiyor doktorum inşallahRahimde sıkıntı varmı peki gelismemislik falan inşallah kist yapmaz
Lh testini hiç bi şey kullanmıyoken yapsan tamam ama zaten iğne bi ton hormon yüklü belki hala onun etkisi bile olabilir.Keşkee hiç umursamasam kafama takmasam![]()
İğne kullanmadım sadece klomenLh testini hiç bi şey kullanmıyoken yapsan tamam ama zaten iğne bi ton hormon yüklü belki hala onun etkisi bile olabilir.
Rahimde sıkıntı varmı peki gelismemislik falan inşallah kist yapmazKist yok eğer bu ay klomen kist yapmazssa tabii benim yumurtalarım gelişmiyormuşş progesteron hormonum 1.33 mü ne öyle birşey çıkmıştıı
İnşallah günün dolar bebeğin gelirYok ultrason da birşey gözükmüyor hsg istemiyor doktorum inşallah
İnşalllahhRahimde sıkıntı varmı peki gelismemislik falan inşallah kist yapmaz
İnşallah günün dolar bebeğin gelir
Yanlış anlamışım.![]()
![]()
Canısı doktor verir zaten takvimi boşver testleriiii.ama ben belirtmemişim kii benim hatam geçen ay ovitrelle ve klomen kullandım olmadı bu ay sadece klomen kullandım pazartesi kontrolüm var ama sabırsızım
![]()
Bekliycem zaten geçen aydan kalma bi tane vardı onu kullsndımCanısı doktor verir zaten takvimi boşver testleriiii.