Dün gece bir anda sol göğsümde ağrı başladı. Hareket ettikçe çok kötü bir şey batıyor. Hani üşüttüğümüz zaman kalbe
batar girer ya aynen o şekilde. Ama önceden hemen geçerdi dün geceden beri aralıksız bir şey batıyor artık nefesim de
daralmaya başladı. Dik oturamıyorum kesinlikle.. Sırtıma yayılan bir batar var. Spor yapıyordum acaba o yüzden mi
dedim kas gevşetici aldım ama hiç bir faydası olmadı.. öyle olsa hemen geçmesi gerekmez miydi :s Geçer diye
bekliyorum ama korkmaya da başladım.. Sizce ne olabilir?
canim cok gecmis olsun,ALLAH SIFASINI VERSIN(AMIN)hemen korkutma kendini,belki üsütmüssündür yada spor yaparken ani hareket yaptiysan ondan olabilir ama yinede emin olmak icin bi doktora görün bence...
Çok sağol canım. Üşüttüğüm zamanlar da kısa kısa olur hemen geçerdi. Dün geceden beri resmen kambur bir halde oturuyorum başka türlü oturamıyorum. Kas gevşetici de aldım geçmeyince korktum. Devam ederse gideceğim zaten ama içim huzursuz oldu işte.
Eşiminde bazen oluyor genelde üşüttüğünde nefes alırken zorlanıyor kalbime bir şey batıyor gibi oluyor diyor ve sırt üstü yatamaz bir iki gün sürüyor.
Ama her insanda böyle olacak diye bir şey yok ama anlattığınız çoğu belirti eşimde de oluyor...
Anladım çok sağolun. Bende öyle olduğunu düşünmek istiyorum. Daha önce bu kadar uzun sürmeyince insan telaş yapıyor.
Sıcak bir duş al elinde kas gevşetici krem varsa sür sırtına da havlu koy ütü ile de ısıtıp koyabilirsin öyle yat ben hep öyle yaptım eşime faydası oluyor...
En iyisi öyle yapmak galiba.. Hiç aklıma gelmemişti. Tekrar çok teşekkür ederim.
dedigim gibi korkutma kendini üsütmüssündür...
Akşam seninle konuştuktan sonra oldu ne olduysa. Kalbim dayanmadı galiba :)
Canım bencede üşütmüşsündür,sıkma canını,doktora gitmeyi ihmal etme yinede,geçmiş olsun