• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakar mısınız

Kumsal 12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2023
30
2
1
26
Beta HCG değeri 0.200 ne demek

Eklentiler

• Screenshot_2024-02-05-18-40-50-503_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2024-02-05-18-40-50-503_com.android.chrome.jpg
    51,3 KB · Görüntüleme: 532
Beta HCG değeri 0.200 ne demek
gebelik yok görünüyor, hatta tsh hormonun yüksek çıkmış, o yüksekken gebelik zor oluyor diye biliyorum, doktorun muhtemelen endokrine yönlendirir, istiyorsan eğer Rabbim tez zamanda sağlıklı evlat nasip eder inşallah

gebelik yok görünüyor, hatta tsh hormonun yüksek çıkmış, o yüksekken gebelik zor oluyor diye biliyorum, doktorun muhtemelen endokrine yönlendirir, istiyorsan eğer Rabbim tez zamanda sağlıklı evlat nasip eder inşallah
Canim benimde yuksekti yurt dişindan bir ine al dedi aldim yaptim sence duşermi gebe kala bilirmiyim

Canim benimde yuksekti yurt dişindan bir ine al dedi aldim yaptim sence duşermi gebe kala bilirmiyim
O konuda bilgim yok yanıltmak istemem, sadece değerlerine yorum yaptım o da az çok bildiğim kadarıyla, Rabbim isteyen herkese sağlıklı evlat nasip etsin insallah

Selam kızlar, 3 gün önce beta hcg baktırdım 0,39 du, 3 gün sonra tekrar baktırdım 0,59 çıkmış, yükselme ihtimali var mı sizce, pkos um ve adetime 2 gün var. Genelde daha da geç adet olurum

Merhaba adetime 2 gün var şuan kan verdim 11.46 çıktı pozitif dediler ama düşük mü sonucum bilgis olan beni aydınlatabilir mi ? 😕

Selam kızlar, 3 gün önce beta hcg baktırdım 0,39 du, 3 gün sonra tekrar baktırdım 0,59 çıkmış, yükselme ihtimali var mı sizce, pkos um ve adetime 2 gün var. Genelde daha da geç adet olurum
Adetine yakın yükselen bir değer bu daha da yükselmez. Adetten sonra sıfırlanır. Bir de 3 gün arayla yerinde saymış zaten yükselmemiş ki.

Merhaba adetime 2 gün var şuan kan verdim 11.46 çıktı pozitif dediler ama düşük mü sonucum bilgis olan beni aydınlatabilir mi ? 😕
Canım zaten bu değerler birden 1000 olmaz. 2 gün sonra tekrar kan ver o zaman anlarsın. O an sonucunu söyleyen kişilere de canlı canlı sorabilirsin, sormaktan çekinmeyin böyle aklınızda kalıyor sonra.

Canım zaten bu değerler birden 1000 olmaz. 2 gün sonra tekrar kan ver o zaman anlarsın. O an sonucunu söyleyen kişilere de canlı canlı sorabilirsin, sormaktan çekinmeyin böyle aklınızda kalıyor sonra.
Tamam çok teşekkür ederim sağolun

benim değerim 0.726 çıktı her zaman 0.1,0.0 çıkıyordu böyle olup değeri yükselen var mı

Back