- 20 Ağustos 2021
- 1.907
- 737
- 73
- Konu Sahibi Papatyamnm
-
Kuzum kimse cevap yazmadı bende görülsün diye üst üste yaZdımDiğer konunuzla devam edin üst üste konu açmak yasak
Ama yasak malesef üst üste 3 4 konu acmissinizKuzum kimse cevap yazmadı bende görülsün diye üst üste yaZdım
Umudunuzu kırmayı asla istemem iki özelde bir devlette yaptırdım üçü de tutmadı. Bir fark var mıydı diye soracak olursanız hiçbir fark yoktu. Özelde de devlette de aynıydı.Merhaba herkese daha önce de buna benzer bir şey yazdım ama yorum yapan olmamıştı. Özellikle sağlıkçı ve başından bu tecrübeleri yaşayan arkadaşlarımın yorum yapması benim için çok önemli ve kıymetli. Devlet hastanesinde aşılama olacağım. Aşılamanın devlette ya da özelde yapılması arasında bir fark var mı. Yani özelleri daha mı kaliteli sperm seçiyor. Beynimi acayip bulandırdılar. Eşime özel gidelim desem götürür ama ben özele dökeceğim para ile bebeğimin eksiklerini alırım diye düşünüyorum çünkü yapılan işlemlerin aynı olduğunu düşündüm. Bu konuda yorum istiyorum sizden ne yapayım ben
Evet kuzum belki de tutmayacak ama en azından yapılan işlemler arasında bir kalitesizlik ya da farklılık var mı bunu bilmem şimdilik bana yerer gerisi çabamıza ve Allah’a kalmış. Zaten iki aşılama olumsuz olursa bana rapor verecekler tüp bebeğe geçeçeğiz. Sizin sorununuz ne peki bende piko varUmudunuzu kırmayı asla istemem iki özelde bir devlette yaptırdım üçü de tutmadı. Bir fark var mıydı diye soracak olursanız hiçbir fark yoktu. Özelde de devlette de aynıydı.
Bende de pco var ama eşimde de iler hızlı hareketlilik 0 dı. Ümitsiz olmayın belki sizin tutacak. Benim demek istediğim iki yerde de aynıydı hatta devlet bir tık daha iyidi. Çünkü özel eğer olmasa tüp bebeğe yöneleceğimiz için tüp bebekte daha çok para var onun için çok üzerine düşmemişlerdi . Hep boş boş umutlar vermişlerdi . Nitekim de tutmadı ama bizde de sorunlar olduğu için.Evet kuzum belki de tutmayacak ama en azından yapılan işlemler arasında bir kalitesizlik ya da farklılık var mı bunu bilmem şimdilik bana yerer gerisi çabamıza ve Allah’a kalmış. Zaten iki aşılama olumsuz olursa bana rapor verecekler tüp bebeğe geçeçeğiz. Sizin sorununuz ne peki bende piko var
Yumurtam var spermde iyi yumrtalik ve rahim kanalları da açık amh de iyi. Yani benim ki belirsiz gibi bir şey Ama ulrasyonla bakıldığında da kistler ve piko diyorlar ama değerlerim iyi böyle tuhaf bir şeyin içindeyim. Normal denemeler ile olmuyor.Eğer randevunuzu alıp sevkinizi yaptırırsanız devlettede olur sorun yok ama arkadaşında dediğigibi garantisi yok tutmuyabilirde çokta bekşlentiniz olmasın,normalde olmadımı yumurta sorunumu var.
Teşekkür ederimkonuyla ilgili hicbir bilgim yok konu ustte kalsin diye yaziyorum🖐
Devlette yaptırısanız tutmasa bile tüp bebek için rapor hakkı kazanmış olursunuz aşılama zaten çok büyük birsey değil o yüzden özel de olmasının bir önemi olacağını sanmıyorumMerhaba herkese daha önce de buna benzer bir şey yazdım ama yorum yapan olmamıştı. Özellikle sağlıkçı ve başından bu tecrübeleri yaşayan arkadaşlarımın yorum yapması benim için çok önemli ve kıymetli. Devlet hastanesinde aşılama olacağım. Aşılamanın devlette ya da özelde yapılması arasında bir fark var mı. Yani özelleri daha mı kaliteli sperm seçiyor. Beynimi acayip bulandırdılar. Eşime özel gidelim desem götürür ama ben özele dökeceğim para ile bebeğimin eksiklerini alırım diye düşünüyorum çünkü yapılan işlemlerin aynı olduğunu düşündüm. Bu konuda yorum istiyorum sizden ne yapayım ben
Canım peki devlette tüp bebek denesenBende de pco var ama eşimde de iler hızlı hareketlilik 0 dı. Ümitsiz olmayın belki sizin tutacak. Benim demek istediğim iki yerde de aynıydı hatta devlet bir tık daha iyidi. Çünkü özel eğer olmasa tüp bebeğe yöneleceğimiz için tüp bebekte daha çok para var onun için çok üzerine düşmemişlerdi . Hep boş boş umutlar vermişlerdi . Nitekim de tutmadı ama bizde de sorunlar olduğu için.
Özelde seçilen spermler daha özenli ve sağlıklı muhabbetleri var ya. Neden böyle konuşuluyor anlamıyorumDevlette yaptırısanız tutmasa bile tüp bebek için rapor hakkı kazanmış olursunuz aşılama zaten çok büyük birsey değil o yüzden özel de olmasının bir önemi olacağını sanmıyorum
Evet canım çoğu doktor aşılama istiyor biz rapor alabilmek için denedik zaten iki tanesini üçüncü de ya olursa diye pandemi döneminde tüp bebeğe ara verdikleri dönemde yaptırmıştık. Çok şükür tüp bebekte ilk denemede tuttu şuan 22 haftalık gebeyim. Rabbim sana da nasip etsinCanım peki devlette tüp bebek denesenOlmaz mı denediniz mi. Ben aşılama çok umut bağlamıyorum ama aşılamayı denemeden de tüp bebek istemedik doktorlarda önermiyor zaten. Aşılama olumsuz olursa, tüp bebekte ümidim var
Yaaaa adınıza çok sevindimEvet canım çoğu doktor aşılama istiyor biz rapor alabilmek için denedik zaten iki tanesini üçüncü de ya olursa diye pandemi döneminde tüp bebeğe ara verdikleri dönemde yaptırmıştık. Çok şükür tüp bebekte ilk denemede tuttu şuan 22 haftalık gebeyim. Rabbim sana da nasip etsin
Teşekkür ederim . Amin darısı en kısa zamanda başınıza .Ben Trabzon’da üniversite hastanesinde yaptırdımYaaaa adınıza çok sevindimDarısı başıma Tüp bebeği hangi hastanede yaptırdın kuzum
Sağlıkla alın bebişinizi kuçağınızaTeşekkür ederim . Amin darısı en kısa zamanda başınıza .Ben Trabzon’da üniversite hastanesinde yaptırdım
Yok ya o çipli aşılamada özenle seçiliyor ama o da kesin değil yaniÖzelde seçilen spermler daha özenli ve sağlıklı muhabbetleri var ya. Neden böyle konuşuluyor anlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?