- 20 Ekim 2022
- 519
- 1.490
- 43
- Konu Sahibi Pofucuk988
- #21
O yüzden bugüne kalmıştır. Güzel haberi bekliyorum inşallahEvet sağlık ocağında verdim kanı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O yüzden bugüne kalmıştır. Güzel haberi bekliyorum inşallahEvet sağlık ocağında verdim kanı
Değerim 105 çıktı doktor kesin diyemem dedi pazartesi tekrar kan vericez ona göre kesinleşir dediO yüzden bugüne kalmıştır. Güzel haberi bekliyorum inşallah![]()
Ben 55le öğrenmiştim canımDeğerim 105 çıktı doktor kesin diyemem dedi pazartesi tekrar kan vericez ona göre kesinleşir dedi
Ben 55le öğrenmiştim
4 gün geçiktim bende ilte doktor kesin hamilesin diyemem dedi kimyasalda olabilir dedi pazartesi verdikten sonra kesinleşir dedi hayırlısı artıkBen 55le öğrenmiştim canım![]()
Siz kaç gün geçilmiştinizBen 55le öğrenmiştim canım![]()
Ben tüp bebek ile hamile kaldım canım transferden 6gün sonra öğrendim, reglime 4 gün vardı. Ama herkesin sonuçları aynı olmaz canım 2 güne bir kan ver 2 katı artışı takip etSiz kaç gün geçilmiştiniz
Aynen banada kesin hamilelik var demem için pazartesi tekrar kan ver eğer artış olursa hamilesin diyebilirim dediBen tüp bebek ile hamile kaldım canım transferden 6gün sonra öğrendim, reglime 4 gün vardı. Ama herkesin sonuçları aynı olmaz canım 2 güne bir kan ver 2 katı artışı takip et
İnşallah artış olurAynen banada kesin hamilelik var demem için pazartesi tekrar kan ver eğer artış olursa hamilesin diyebilirim dedi
Dün tekrar kan vermiştim bugün sonuç almaya gittim artış olmuş evet hamilesin dedi yarında kadın doğuma yönlendirde haberiniz olsunİnşallah artış olur![]()
Çok sevindim inşallah sağlıkla mutlulukla kucağınıza almakta nasip olsunDün tekrar kan vermiştim bugün sonuç almaya gittim artış olmuş evet hamilesin dedi yarında kadın doğuma yönlendirde haberiniz olsun![]()
Amin inşallah isteyen herkesin darısı başınaÇok sevindim inşallah sağlıkla mutlulukla kucağınıza almakta nasip olsun![]()
Merhaba birşey sorucam bugün kadın doğuma gittim ultrasonla keseyi gördü 4 cm falan dedi daha çok yeni dedi o heyecanla sormayı unuttum kaç haftalık hamileyimdşr en son adet tarihim 13 martÇok sevindim inşallah sağlıkla mutlulukla kucağınıza almakta nasip olsun![]()
Son adet tarihine göre 4+3 hamilesiniz o zamanMerhaba birşey sorucam bugün kadın doğuma gittim ultrasonla keseyi gördü 4 cm falan dedi daha çok yeni dedi o heyecanla sormayı unuttum kaç haftalık hamileyimdşr en son adet tarihim 13 mart
TeşekkürlerSon adet tarihine göre 4+3 hamilesiniz o zaman