Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah inşallah teşekkür ederim cevapladığınız için ilk bebeğim düştü o yüzden bu sefer ki daha bi kıymetli gibi ,çok heyecanlandımHafif biz çizgi gördüm bende canım. Sanırım daha küçük. Ama hamilesin tebrik ederim. Yarın kan ver ya da sabah ilk idrarla yenile testini.
Anlıyorum seni canım benimde ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı şimdi ikinci gebeliğim 15+2 olduk bile.sakın stress yapma. Stres gebeliğe iyi gelmiyor canımİnşallah inşallah teşekkür ederim cevapladığınız için ilk bebeğim düştü o yüzden bu sefer ki daha bi kıymetli gibi ,çok heyecanlandım![]()
Bende gördüm canm hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallahşimdi yaptımda testi ben hafif çizgi gördüm iki ayrı markada yaptım sizce hamilemiyim?
Maşallah size :) bu gebeliğinizde sıkıntınız olmadı di mi yani pıhtılaşma falan bununla alakalı herhangi bir şey kullanmıyosunuz şu an di miAnlıyorum seni canım benimde ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı şimdi ikinci gebeliğim 15+2 olduk bile.sakın stress yapma. Stres gebeliğe iyi gelmiyor canım
AminnnnHayirli olsun insallah bu kez sagsalim kucaginiza alirsiniz
Aminnn inşallah inşallahh , çok teşekkür ederim cevapladığınız için.Bende gördüm canm hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah
Amin canim. benim bata 4 kala da boyle cikmisti hamileyim diye yaylim yapmistim acikcasiAminnnnrabbim bütün isteyen arkadaşlarımın gönlüne göre versin çok teşekkür ediyorum
Ben ilkinde öyle yapmıştım sonunda yaşadığım hüsran nedeniyle bu sefer çok gizli tutacağım en azından bi süreAmin canim. benim bata 4 kala da boyle cikmisti hamileyim diye yaylim yapmistim acikcasi
Aslinda dogrusu o benim ikinci bebegimdi bu kez bisey olmaz dedim saklamdim suan besigini salliyorumBen ilkinde öyle yapmıştım sonunda yaşadığım hüsran nedeniyle bu sefer çok gizli tutacağım en azından bi süre![]()
Maşallahh Allah analı babalı büyütsün:)Aslinda dogrusu o benim ikinci bebegimdi bu kez bisey olmaz dedim saklamdim suan besigini salliyorum![]()
Amin tatlim en guzelinden Allah sizlerede nasip etsin insallahMaşallahh Allah analı babalı büyütsün:)
Yazcam yazcam :) hastanede çalışıyorum ben geçince hemen kan vercemBende gördüm sanki hatta benimde böyle çıkmıştı doktorum daha çok küçük demişti ve değerimde zaten 12.1 yani küçük çıkmştı bakalım senin kaç çıkıcak değerin öğrenince yaz mutlaka
Canım yumurtlamadan ne zaman sonra bu değer çıktı?Sonucu şimdi öğrendim beta hcg 15,85 çıktı![]()