• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakar mısınız lütfen desteginize ihtiyacım var.

Papatya Kokulu Hayaller

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2013
1.098
852
123
Merhaba konumu taşımayın lütfen çünkü açmam gereken yerde hiç yorum gelmedi evladın derdinden büyük dert mi var analar için hele bir de benim gibi hasta bir evladı varsa. 5 haftalık hamileyim.Bir oğlum var anal atrezi ve gergin omurilik ile doğdu ameliyatlarını oldu şuan 7 yaşında. İkinci de hasta doğar diye korkuyordum ama hamile olduğumu öğrendim. Bugün de kese oluşmuş fakat düzensizlik var dedi dr. Beni aldı bir korku zaten korkarak gidiyordum. 2 hafta sonra tekrar görelim kalp atışını duyamazsak sağlıksız gebelik olduğunu düşünürüz malesef dedi. Sonlandırmak zorunda kalırız ya da o güne kadar düşük olur dedi. Bol bol dinlen dedi. Beslenmene dikkat et çok yorulma dedi folik asit dışında ilaç da vermedi. Dr söylemeyi unuttum hafif bir öksürük var bir haftadır kardeşimde de olmuştu Dr hamilelik öksürüğü demişti ona benim ki de öyle midir bilemiyorum.Eve geleli bir belimde bir ağrı başladı adet olacakmış gibi kasık bolgemde bı tuhaflık var sanki.Korkudan mı oldum bilmiyorum.Bu iki hafta nasıl geçecek bilmiyorum. Çok üzgünüm yaşayan var mı düzelen var mı yardımcı olur musunuz?

Back