bakar misiniz (ilk gece)

İçeri bir şey sokmadıysan bozulmaz, içeri bir şey soktuysan bozulmuş olma riski her zaman vardır
Ayrıca sen hala bakiresin çünkü kimseyle ilişkiye girmedin
Kan gelse ne olur gelmese ne olur...

içeri girmezsen bozulmamıştır ilk gece kanaması bende bir kaç gün sürdü ama öyle ped fln koyacak kadar değildi
ama hiç bir şey olmasa da esnek zar olup hiç kanamayan da var bnm kanamam da tuvalete girince oldu zaten ilişki anında değil

içeri girmezsen bozulmamıştır ilk gece kanaması bende bir kaç gün sürdü ama öyle ped fln koyacak kadar değildi
ama hiç bir şey olmasa da esnek zar olup hiç kanamayan da var bnm kanamam da tuvalete girince oldu zaten ilişki anında değil

Canm sonradan bi sancı felan Çektin mi.. Ve sonraki ilişkide de kan geliyo rmus sendede öyle oldu mu tskkrler

Son düzenleme:
İçeri bir şey sokmadıysan bozulmaz, içeri bir şey soktuysan bozulmuş olma riski her zaman vardır
Ayrıca sen hala bakiresin çünkü kimseyle ilişkiye girmedin
Kan gelse ne olur gelmese ne olur...

Canım en çokta bu koyuyor zaten kimseyle yakınlaşmadan bu derde düşmek bana dua edin ya :KK43: sence muayeneye gitmeli miyim

Son düzenleme:
arkadaşımında böyle bi sıkıntısı vardı artık psikolojisi bozulmuştu psşkolog kadın doğuma gitmesi konusunda teşvik etti. gitti ve zarın yapısının esnek olduğunu öğrendi. kafanı bu kadar kurcalıyorsa git tabi için rahatlar

Selam kızlar size birşey danışmak istiyorum su an nisanlanmak uzereyim ve gün geçtikçe içimi korku sarmaya başlıyor biliyorum bana bir faydası olmayacak belki ama bunu yazmaya da ihtiyacım var sonuçta özel konuları pek fazla konusamiyoruz konuşmak bile yanlış anlaşılabiliyor uz en iyisini deneyimli ablalara sormak dedim ben ilk geceden KORKUYORUM ama aciyacak acak diye degil ... Kan gelmezse diye kız olduğuma adim gibi eminim sonuçta kimseyle birlikteliğim olmadı ama bazi şeyler okuduklarım beni çok tereddütle düşürdü uzun zamandan beri özür dileyerek kendimi tatmin ettim bunu çoğu kişi yapmıştır ama biraz ileri gitmiş olabilirim ... Bu konuda çok fazla araştırma yaptım her sitedeki konuları okudum sınav zamanı bile bu konuyu düşünüyordum... Hala düşünüyorum... Çünkü sevgilim de önem veriyor benim ailemde. Zaten biriyle birlikte olsam cagresine bakardim demi ama olmadimki... Kızlar ya inşallah bir şey olmamıştır muayeneye gitmeyi düşünüyorum aradım özel bir hastahane 150 lira dedi paraya kiyip ggitcem ama ben kendim kiz im olumsuz bi cevapta naparm biriyle yatmamisim etmemisim naparim lan yatsam dicem yapmıştım ama yapmadığım halde olumsuz derlerse kızlar.. Sonuçtan korkuyorum.. Sonra diktirmek bana ölüm gelir yaa ben birlikte olmamisim kimseyle çok koyar anlıyo musun :KK43:( ben kendi kendime bozduysam naparm kızlar ya :KK43: o bölgeye alınan dışardan bir darbede bozulma ihtimali sizce nedir ? Evet ben darbe aldm ve 3 gün koyu kırmızı adet gibi damla damla seklinde değil bir kanama oldu bildiğin adet gibi kizliktada boylemi olur mu ki onun dışında kendi tatminlermde bir kanama olmamıştı deneyimli ablalara sormak istiyorum sizin kanamanz ne kadar surdu ve bir darbe bozabilirmi zarın zorlanması gerekmezmi tahmini kaç dakikaya bozulur bu kızlık zari o kadar suphedeyimki lütfen bilgilendirin..

selam arkadaşımmmmm :KK70: ben naptım biliyon mu ... 4-5 yıl önce parmağımı soktum kan falan gelmedi ardından korktum ...bir ayna koydum sırtımı duvara dayadım açtım vajinamı inceledim.... küçük bir delik ve etrafında yuvarlak bir et parçası gördüm. emin olmak için doktora gittim ... doktor BAKİRESİN KORKMA DEDİ .... ilişki olmadan sert bir cisim olmadan bozulmaz... kafana takmaaaaaaaaaaaaaaa..... ayrıca ayna yardımıyla incele ... ufak bir delik etrafını saran ince bir et dokusu 0 seklinde olur.... 0 şeklinin etrafı yırtılıyormuş... .boşuna doktora gitmeeeee ....

arkadaşımında böyle bi sıkıntısı vardı artık psikolojisi bozulmuştu psşkolog kadın doğuma gitmesi konusunda teşvik etti. gitti ve zarın yapısının esnek olduğunu öğrendi. kafanı bu kadar kurcalıyorsa git tabi için rahatlar

Arkadasinizdan kan gelmemiş mi bende o asamadayim canm. Esnek olduğunu söylerse ne yaparım konuda bilmiyorum ama yırtılmış olmasından iyidir arkadaşınız bu durumda ne yaptı peki teskkeler cvp için.. En kısa zamanda muayeneye gitcem fiyatı çok fazla bana ogrenciyim ek gelirinde yok.. Devlet hastahanesindende utanıyorum terslerse fln diye bide orda 3 kişi felan oluyor sıkıntılı bir durum benim kişi isin içinden cikamadim bir turlu

Son düzenleme:
selam arkadaşımmmmm :KK70: ben naptım biliyon mu ... 4-5 yıl önce parmağımı soktum kan falan gelmedi ardından korktum ...bir ayna koydum sırtımı duvara dayadım açtım vajinamı inceledim.... küçük bir delik ve etrafında yuvarlak bir et parçası gördüm. emin olmak için doktora gittim ... doktor BAKİRESİN KORKMA DEDİ .... ilişki olmadan sert bir cisim olmadan bozulmaz... kafana takmaaaaaaaaaaaaaaa..... ayrıca ayna yardımıyla incele ... ufak bir delik etrafını saran ince bir et dokusu 0 seklinde olur.... 0 şeklinin etrafı yırtılıyormuş... .boşuna doktora gitmeeeee ....
A.s canım onuda yaptim bi ara gidip gelip aynayla bakıyorum :))))) benimki anuler tipdekinden dediğin gibi yuvarlak ikininca o delik buyuyo en büyük hali bezelye tanesi kadar ve bildiğin yuvarlak canm ama hafif kenarlarda bir iki yerinde boyle tirtik gibi birşey var zorlamadanmi acaba.. İnşallah bende bu cümleyi duyarim canım yaaa... Beni Anlıyorsun değilmi psikolojimi sende yasamissin sonuçta...birde devlet hastahanesi nemi gittin acaba

Son düzenleme:
A.s canım onuda yaptim bi ara gidip gelip aynayla bakıyorum :))))) benimki anuler tipdekinden dediğin gibi yuvarlak ikininca o delik buyuyo en büyük hali bezelye tanesi kadar ve bildiğin yuvarlak canm ama hafif kenarlarda bir iki yerinde boyle tirtik gibi birşey var zorlamadanmi acaba.. İnşallah bende bu cümleyi duyarim canım yaaa... Beni Anlıyorsun değilmi psikolojimi sende yasamissin sonuçta...birde devlet hastahanesi nemi gittin acaba

canım benim bak sanaa bir link vereyim ordan kızlık modellerine bak... doğuştan kızlıkta çentikler olabiliyor ...çentik demek etraflıca ufak ufak saçaklar demek .. yırtılması demek vajina ve o yuvarlak dokunun birleşmesi ve orda et dokusunun parçalanması demek .. benceee doktoraa gitmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...... bak eline bir kağıt al ... ortasına yuvarlak bir 0 harfi yap kalemle orayı del... göreceksin . 0 harfi pert oluyorrr :KK70: kız takmaa kafana bende evlenicemmmmm :KK70: yakındaa... bozulsa benimki bozulurdu :KK70: :KK70: :KK70:
:KK1:

canım benim bak sanaa bir link vereyim ordan kızlık modellerine bak... doğuştan kızlıkta çentikler olabiliyor ...çentik demek etraflıca ufak ufak saçaklar demek .. yırtılması demek vajina ve o yuvarlak dokunun birleşmesi ve orda et dokusunun parçalanması demek .. benceee doktoraa gitmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...... bak eline bir kağıt al ... ortasına yuvarlak bir 0 harfi yap kalemle orayı del... göreceksin . 0 harfi pert oluyorrr :KK70: kız takmaa kafana bende evlenicemmmmm :KK70: yakındaa... bozulsa benimki bozulurdu :KK70: :KK70: :KK70:
:KK1:

Canım yaa çok saol içimi ferahlatiyosun :) evet canm çentikler olabildiğini duymuştum canm ben o deliğin çevresindekileri çok rahat bir şekilde görebiliyorum saat seklinde düşünürsek 12 den saat 6 a kadar kısımda bir sıkıntı yok saat 8 da milimlik bi tirtik var birde 10 da öyle onun dışında yuvarlak tam yani bide 12 nin olduğu yer baya etli biraz aşağıya doğru kalın gibi diğer yerler normal canm öyle kagittaki gibi bi yırtığın yok ama o anlattığım olay ve sonrasında resmen adet oldum canm matr. Yapmıştım biraz sertti ayağa bi kalıtım sancı girdi resmen canm sonra koş koş lavobaya adet gibi 3 gun dolu dolu 3 ped.. Ve canm renginde kopkoyuydu hatta boyle pıhtı bile düşmüştü oluyorya bazen... Ama muayene oluyum canm ya ne diyorsun bu duruma

Son düzenleme:
Arkadasinizdan kan gelmemiş mi bende o asamadayim canm. Esnek olduğunu söylerse ne yaparım konuda bilmiyorum ama yırtılmış olmasından iyidir arkadaşınız bu durumda ne yaptı peki tekkeler cvp için.. En kısa zamanda muayeneye gitcem fiyatı çok fazla bana ogrenciyim ek gelirinde yok.. Devlet hastahanesindende utanıyorum terslerse fln diye bide orda 3 kişi felan oluyor sıkıntılı bir durum benim kişi isin içinden cikamadim bir turlu

hayır kan gelmemiş ondan çok az pembe bişi demişti. esnek demiş doktoru cinsel ilişki sırasında da büyük ihtimal yırtıma olmaz demiş. bişi yapmadı normale döndi çünkü hayatı kendine zehir ediyordu baya kötüydü. özele gitti o doktora anlatmış. durumunu işte mastürbasyon yaparken bişi olup olmadığını sormuş. develete gitme bence ortam rahat olmuyor giren çıkan belli değil. günübirlik işler yapsan afiş falan dağıtımı gibi. en azından paray toparlarsın

Canım yaa çok saol içimi ferahlatiyosun :) evet canm çentikler olabildiğini duymuştum canm ben o deliğin çevresindekileri çok rahat bir şekilde görebiliyorum saat seklinde düşünürsek 12 den saat 8 a kadar kısımda bir sıkıntı yok saat 10 da milimlik bi tirtik var birde 10 da öyle onun dışında yuvarlak tam yani bide 12 nin olduğu yer baya etli biraz aşağıya doğru kalın gibi diğer yerler normal canm öyle kagittaki gibi bi yırtığın yok ama o anlattığım olay ve sonrasında resmen adet oldum canm matr. Yapmıştım biraz sertti ayağa bi kalıtım sancı girdi resmen canm sonra koş koş lavobaya adet gibi 3 gun dolu dolu 3 ped.. Ve canm renginde kopkoyuydu hatta boyle pıhtı bile düşmüştü oluyorya bazen... Ama muayene oluyum canm ya ne diyorsun bu duruma

özelden sana mesaj yazacam sen oraya gel detaylı anlatıcammmm

Canım yaa çok saol içimi ferahlatiyosun :) evet canm çentikler olabildiğini duymuştum canm ben o deliğin çevresindekileri çok rahat bir şekilde görebiliyorum saat seklinde düşünürsek 12 den saat 8 a kadar kısımda bir sıkıntı yok saat 10 da milimlik bi tirtik var birde 10 da öyle onun dışında yuvarlak tam yani bide 12 nin olduğu yer baya etli biraz aşağıya doğru kalın gibi diğer yerler normal canm öyle kagittaki gibi bi yırtığın yok ama o anlattığım olay ve sonrasında resmen adet oldum canm matr. Yapmıştım biraz sertti ayağa bi kalıtım sancı girdi resmen canm sonra koş koş lavobaya adet gibi 3 gun dolu dolu 3 ped.. Ve canm renginde kopkoyuydu hatta boyle pıhtı bile düşmüştü oluyorya bazen... Ama muayene oluyum canm ya ne diyorsun bu duruma

bu adette olabilir ya evli diilim ama öle bi kanama duymadım şimdiye kadar.

Ben yasadiqimda sanci dgl bildgn etim yırtılmş gbi bi agriydi eşimi öyle bi ittirdim ki üzerimdn düşün acisini..Ve gelen toz pembe bi kandı oda bi peceteyle silinecek kadar..daha snrasinda kan falan gelmedi ama 3 gün boyunca her iliski snrasinda geliyodu yine bi damla falan ama yine toz pembe seklinde öle koyu kirmizi falan dgl ddgm gbi surekli de dgl

hayır kan gelmemiş ondan çok az pembe bişi demişti. esnek demiş doktoru cinsel ilişki sırasında da büyük ihtimal yırtıma olmaz demiş. bişi yapmadı normale döndi çünkü hayatı kendine zehir ediyordu baya kötüydü. özele gitti o doktora anlatmış. durumunu işte mastürbasyon yaparken bişi olup olmadığını sormuş. develete gitme bence ortam rahat olmuyor giren çıkan belli değil. günübirlik işler yapsan afiş falan dağıtımı gibi. en azından paray toparlarsın

Anladım canm allah yardım etsin arkadaşınıza.. Bende şuan farksız sayilmam

Ben yasadiqimda sanci dgl bildgn etim yırtılmş gbi bi agriydi eşimi öyle bi ittirdim ki üzerimdn düşün acisini..Ve gelen toz pembe bi kandı oda bi peceteyle silinecek kadar..daha snrasinda kan falan gelmedi ama 3 gün boyunca her iliski snrasinda geliyodu yine bi damla falan ama yine toz pembe seklinde öle koyu kirmizi falan dgl ddgm gbi surekli de dgl

Ay gerçek mi çok mutlu oldum gecen annemin ağzını aradım annemde hic anlatmayı sevmez bu konuyu onunda pembe bi avuç gelmiş inşallah değildir canm ya sizede geçmiş olsun

Son düzenleme:
bu adette olabilir ya evli diilim ama öle bi kanama duymadım şimdiye kadar.

İnşallah canm ya bende duymadım kendi kendime de vajinanın derinlerine giden coit yırtığı oluşturmuş olamam herhalde değilmi bunu bile düşündüm artikk

Son düzenleme:
X