- 17 Temmuz 2014
- 626
- 103
- Konu Sahibi tedirginkz
Selam kızlar size birşey danışmak istiyorum su an nisanlanmak uzereyim ve gün geçtikçe içimi korku sarmaya başlıyor biliyorum bana bir faydası olmayacak belki ama bunu yazmaya da ihtiyacım var sonuçta özel konuları pek fazla konusamiyoruz konuşsak bile yanlış anlaşılabiliyor uz en iyisini deneyimli ablalara sormak dedim ben ilk geceden KORKUYORUM ama aciyacak diye degil ... Kan gelmezse diye kız olduğuma adim gibi eminim sonuçta kimseyle birlikteliğim olmadı ama bazi şeyler okuduklarım beni çok tereddütle düşürdü uzun zamandan beri özür dileyerek kendimi tatmin ettim bunu çoğu kişi yapmıştır ama biraz ileri gitmiş olabilirim ... Bu konuda çok fazla araştırma yaptım her sitedeki konuları okudum sınav zamanı bile bu konuyu düşünüyordum... Hala düşünüyorum... Çünkü sevgilim de önem veriyor benim ailemde. Zaten biriyle birlikte olsam cagresine bakardim demi ama olmadimki... Kızlar ya inşallah bir şey olmamıştır muayeneye gitmeyi düşünüyorum aradım özel bir hastahane 150 lira dedi paraya kiyip ggitcem ama ben kendim kiz im olumsuz bi cevapta naparm biriyle yatmamisim etmemisim naparim.. Lan yatsam dicem yapmıştım ama yapmadığım halde olumsuz derlerse kızlar.. Sonuçtan korkuyorum.. Sonra diktirmek bana ölüm gelir yaa ben birlikte olmamisim kimseyle çok koyar anlıyo musun ( ben kendi kendime bozduysam naparm kızlar ya o bölgeye alınan dışardan bir darbede bozulma ihtimali sizce nedir ? Evet ben darbe aldm ve 3 gün koyu kırmızı adet gibi damla damla seklinde değil bir kanama oldu bildiğin adet gibi kizliktada boylemi olur mu ki onun dışında kendi tatminlermde bir kanama olmamıştı deneyimli ablalara sormak istiyorum sizin kanamanz ne kadar surdu ve bir darbe bozabilirmi zarın zorlanması gerekmezmi tahmini kaç dakikaya bozulur bu kızlık zari o kadar suphedeyimki lütfen bilgilendirin..
Son düzenleme: