bakar misiniz (ilk gece)

tedirginkz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2014
626
103
Selam kızlar size birşey danışmak istiyorum su an nisanlanmak uzereyim ve gün geçtikçe içimi korku sarmaya başlıyor biliyorum bana bir faydası olmayacak belki ama bunu yazmaya da ihtiyacım var sonuçta özel konuları pek fazla konusamiyoruz konuşsak bile yanlış anlaşılabiliyor uz en iyisini deneyimli ablalara sormak dedim ben ilk geceden KORKUYORUM ama aciyacak diye degil ... Kan gelmezse diye kız olduğuma adim gibi eminim sonuçta kimseyle birlikteliğim olmadı ama bazi şeyler okuduklarım beni çok tereddütle düşürdü uzun zamandan beri özür dileyerek kendimi tatmin ettim bunu çoğu kişi yapmıştır ama biraz ileri gitmiş olabilirim ... Bu konuda çok fazla araştırma yaptım her sitedeki konuları okudum sınav zamanı bile bu konuyu düşünüyordum... Hala düşünüyorum... Çünkü sevgilim de önem veriyor benim ailemde. Zaten biriyle birlikte olsam cagresine bakardim demi ama olmadimki... Kızlar ya inşallah bir şey olmamıştır muayeneye gitmeyi düşünüyorum aradım özel bir hastahane 150 lira dedi paraya kiyip ggitcem ama ben kendim kiz im olumsuz bi cevapta naparm biriyle yatmamisim etmemisim naparim.. Lan yatsam dicem yapmıştım ama yapmadığım halde olumsuz derlerse kızlar.. Sonuçtan korkuyorum.. Sonra diktirmek bana ölüm gelir yaa ben birlikte olmamisim kimseyle çok koyar anlıyo musun :KK43:( ben kendi kendime bozduysam naparm kızlar ya :KK43: o bölgeye alınan dışardan bir darbede bozulma ihtimali sizce nedir ? Evet ben darbe aldm ve 3 gün koyu kırmızı adet gibi damla damla seklinde değil bir kanama oldu bildiğin adet gibi kizliktada boylemi olur mu ki onun dışında kendi tatminlermde bir kanama olmamıştı deneyimli ablalara sormak istiyorum sizin kanamanz ne kadar surdu ve bir darbe bozabilirmi zarın zorlanması gerekmezmi tahmini kaç dakikaya bozulur bu kızlık zari o kadar suphedeyimki lütfen bilgilendirin..

Son düzenleme:
Selam kızlar size birşey danışmak istiyorum su an nisanlanmak uzereyim ve gün geçtikçe içimi korku sarmaya başlıyor biliyorum bana bir faydası olmayacak belki ama bunu yazmaya da ihtiyacım var sonuçta özel konuları pek fazla konusamiyoruz konuşmak bile yanlış anlaşılabiliyor uz en iyisini deneyimli ablalara sormak dedim ben ilk geceden KORKUYORUM ama aciyacak acak diye degil ... Kan gelmezse diye kız olduğuma adim gibi eminim sonuçta kimseyle birlikteliğim olmadı ama bazi şeyler okuduklarım beni çok tereddütle düşürdü uzun zamandan beri özür dileyerek kendimi tatmin ettim bunu çoğu kişi yapmıştır ama biraz ileri gitmiş olabilirim ... Bu konuda çok fazla araştırma yaptım her sitedeki konuları okudum sınav zamanı bile bu konuyu düşünüyordum... Hala düşünüyorum... Çünkü sevgilim de önem veriyor benim ailemde. Zaten biriyle birlikte olsam cagresine bakardim demi ama olmadimki... Kızlar ya inşallah bir şey olmamıştır muayeneye gitmeyi düşünüyorum aradım özel bir hastahane 150 lira dedi paraya kiyip ggitcem ama ben kendim kiz im olumsuz bi cevapta naparm biriyle yatmamisim etmemisim naparim lan yatsam dicem yapmıştım ama yapmadığım halde olumsuz derlerse kızlar.. Sonuçtan korkuyorum.. Sonra diktirmek bana ölüm gelir yaa ben birlikte olmamisim kimseyle çok koyar anlıyo musun :KK43:( ben kendi kendime bozduysam naparm kızlar ya :KK43: o bölgeye alınan dışardan bir darbede bozulma ihtimali sizce nedir ? Evet ben darbe aldm ve 3 gün koyu kırmızı adet gibi damla damla seklinde değil bir kanama oldu bildiğin adet gibi kizliktada boylemi olur mu ki onun dışında kendi tatminlermde bir kanama olmamıştı deneyimli ablalara sormak istiyorum sizin kanamanz ne kadar surdu ve bir darbe bozabilirmi zarın zorlanması gerekmezmi tahmini kaç dakikaya bozulur bu kızlık zari o kadar suphedeyimki lütfen bilgilendirin..
,
bende cok korkuyodm ama bence hıc o parayı vermeye degmez baskasıyla bırlıkte olmadım demıssn o zaman sıkıntı yktur her genc kızın korkusu olabılıyo rahat ol bnce

Son düzenleme:
Ya çok mutlu ettin beni çok saoll beni anladigin için ama içimde hep bir vesvese... Bide o kan olayı var çok korkuttu beni kızlığı bozulandan 3 gün kan gelmez demi 3 pet kadar adettir o demi

Son düzenleme:
Başımızdan geçen olayı anlatirsaniz cesaretle ne bilirim teşekkürler bir de bir his bir aci oluyor mu

Son düzenleme:
Cok acik bisey sorcam, neyle yaptin? Sadece parmak mi, yoksa baska seyler mi, yani kalinligini ogrenmek istiyorum ona gore cevap vericem.

Ya çok mutlu ettin beni çok saoll beni anladigin için ama içimde hep bir vesvese... Bide o kan olayı var çok korkuttu beni kızlığı bozulandan 3 gün kan gelmez demi 3 pet kadar adettir o demi
benım cok arkadsım var boyle dusunen fakat hepsı bırer kuruntu ama sana sunu dıyyem darbeyle bozulmıck kadar saglam bısıdır:KK53: bıldıgm kadrylada kımınden kanama cok oluyo kımınde az oluyo kızlık zarına baglı bıseyde korkmaaa :KK52:

canım darbeyle demissin ama darbeyle bozulmaz zar. bence zedelemissindir o yüzden olmustur kanamn

Cok acik bisey sorcam, neyle yaptin? Sadece parmak mi, yoksa baska seyler mi, yani kalinligini ogrenmek istiyorum ona gore cevap vericem.

Parmakla yapmıştım o zamanlar derinde sanıyordum ama öyle zorlamiyodum yani niye yapiyosam bi zevkide yok iste şeytan benle uğraşmış resmen o zamanlar kanama felan olmadı yani zaten bi zorlama hissetmedim. Başka şeylerde denedim ne meraksa ama kan fln olmamıştı hic sonra bunun yanlış olduğunu anladım ve yapmamaya başladım sadece sürtünme yapıyordum biraz zorladmmi naptiysam kızlar KARNİMA şiddetli bir sancı girdi kalkınca koşa koşa lavobaya gittim tuvaletimde gelmişti kızlık bozulsa adet sancısı gibi sancı girermiki canım sence bozulmuş varsayarsak o anda olmadı sancı kendim kalkinca ... Çok utanıyorum :KK43::-)5:

benım cok arkadsım var boyle dusunen fakat hepsı bırer kuruntu ama sana sunu dıyyem darbeyle bozulmıck ka LPdar saglam bısıdır:KK53: bıldıgm kadrylada kımınden kanama cok oluyo kımınde az oluyo kızlık zarına baglı bıseyde korkmaaa :KK52:

İnşallah canm ya kimseyle birlikteliğin olmadı sonuçta cahilligin kurbanı olmak istemiyorum Rabbim bana ve benim durumumda ama erkekle ilişkiye girmeden bu durumda olanlara yardim etsin inşallah kuruntudur inşallah ileride bunları okur ve gulerim inşallah su mübarek günde... Allah sizlerden razi olsun.. Bi kizin en değerli çeyizi bence o yüzden bu kadar kafama taktik kızlar bu yüzden eski bir sevgilimden ayrıldığımi bilirim ilişki istedi diye simdi 1 yıllık ilişkin var ve ona aşık oldum ayrıca bu konuda hassastır o da birşeyler söyleyince tam oldu bilmiyor ki ne kadar korkuyorum :2:

Son düzenleme:
canım tabiki sancı sızı olur oyla kolay kolay bozulmaz zarın. biz çok uğrasıyoruz esnek bi yapıya sahıp zar denen zıkkım :))

Canm yırtılmış olsa tam o anda aci ceker hissederdm ve sancı olacaksa o an olmazmiydi ben ayağa bi kalıtım iki elimle karnını tuttum bismillah dedim öyle şiddetli ydi sonrada 3 gün adet oldum resmen canm çok saoll yaz çok iyi geldiniz bana Allah razi olsun

Canm yırtılmış olsa tam o anda aci ceker hissederdm ve sancı olacaksa o an olmazmiydi ben ayağa bi kalıtım iki elimle karnını tuttum bismillah dedim öyle şiddetli ydi sonrada 3 gün adet oldum resmen canm çok saoll yaz çok iyi geldiniz bana Allah razi olsun

sendende razı olsun canım korkma için rahat etsin diye doktora git muayene ol zaten hemen anlar bakınca

bilsem ugrasirmiydim çokta araştıran biriyimdir buradan beni okuyan genç kızlar olabilir kendinizle çok uğraşmayan sonra benim gibi vicdan azabı bi yandan ne oldu ne bitti bi yandan strese girersiniz Allah kimseyi bu duruma dusurmesin arkadaşlarım hic takmiyorkn ben bi şeyin peşine dustumm Allah sonumu hayır etsin

Son düzenleme:
sendende razı olsun canım korkma için rahat etsin diye doktora git muayene ol zaten hemen anlar bakınca

Canım inan doktor buldum aradim gidiyim diyorum ama olumsuz bir yanıt verirse atarım kendimi biyerden tövbe tövbe .. Gideceğim zaman buradan bildirm yaparım canim inşallah birşey olmamıştır o gece aci çekmeye bile raziyim bizi bu hale getiren tabununda Allah...

Son düzenleme:
Canım inan doktor buldum aradim gidiyim diyorum ama olumsuz bir yanıt verirse aktarım kendimi biyerden tövbe tövbe .. Gideceğim zaman buradan bildirm yaparım canim inşallah birşey olmamıştır o gece aci çekmeye bile raziyim bizi bu hale getiren tabununda Allah...

töbe töbee ne atlaması canım dur bakalım bi hemen moda sokma kendini. bak herkes aynı fikirde bozulma olmamıstır

Evet canım beni umutlandirdiniz kafam sürekli bu konuya gidiyor elimde değil kızlık zarın hakkında bin tane sayfa yorum okumusumdur uzmanı oldum resmen Allahım beni bununla siniyor inşallah hayırlısı olur

Son düzenleme:
Bozulma olmamistir kolay değil ole pirt diye bozulmaz ilk gece 4saat ugrastim o leke için:-) bnimde ayni korkularim wardi ama yersizmis korkma :-)

X