Yumurtlama gününüz ne zamandıMerhaba arkadaşlar en son 6 Kasım'da adet gördüm . Adetlerim geçen sene duzenliydi fakat evlilik arefesi derken stresten mi bilmiyorum düğüne iki ay kala düzensiz oldu. 20 Ağustos - 30 Eylül - 6 Kasım adet gunlerim. Geçen ay da gecikti işte 6 kasimdan önce doktora gittim negatif doktor bir şey yok dedi felan bilmiyorum yine de. Zaten geçen ayı çok değerlendirmemiştik. Bu aydan az da olsa ümidim var değerlendirdik ama idrar testi yapıyorum hep negatif sanırım yine hamile degilim. Göğüslerim çok ağrıyor aşırı sol kasığımda ama adette olamıyorum. Sizce ne yapmalıyım.?? Doktora ne zaman gitmeliyim. Normalde de geciktigi için hamileliğe yoramiyorum ama hamileysem bir haftalık olsa dahi kanda çıkıyor mu
Kanda çıkar muhtemelen ama yinede Bir kaç gün bekleyin geç döllenme olmuş olabilir , testi yenileyin negatif görürseniz dr başvurun adet gecikmenizin altında başka bir sebepte olabilir umarım yoktur ve hamilesinizdir gönlünüzce olsunMerhaba arkadaşlar en son 6 Kasım'da adet gördüm . Adetlerim geçen sene duzenliydi fakat evlilik arefesi derken stresten mi bilmiyorum düğüne iki ay kala düzensiz oldu. 20 Ağustos - 30 Eylül - 6 Kasım adet gunlerim. Geçen ay da gecikti işte 6 kasimdan önce doktora gittim negatif doktor bir şey yok dedi felan bilmiyorum yine de. Zaten geçen ayı çok değerlendirmemiştik. Bu aydan az da olsa ümidim var değerlendirdik ama idrar testi yapıyorum hep negatif sanırım yine hamile degilim. Göğüslerim çok ağrıyor aşırı sol kasığımda ama adette olamıyorum. Sizce ne yapmalıyım.?? Doktora ne zaman gitmeliyim. Normalde de geciktigi için hamileliğe yoramiyorum ama hamileysem bir haftalık olsa dahi kanda çıkıyor mu
29 undaydı canım ayın 3 üne kadar degerlendirdikYumurtlama gününüz ne zamandı
Haklısınız biraz daha beklicem. İnşallah ya çok istiyorum. Ama günlerdir test yapiyorum test sayısı onu geçti belkide ama yok yaniii... Eğer adet olursam gideceğim. Hormon testi felan yapacağımKanda çıkar muhtemelen ama yinede Bir kaç gün bekleyin geç döllenme olmuş olabilir , testi yenileyin negatif görürseniz dr başvurun adet gecikmenizin altında başka bir sebepte olabilir umarım yoktur ve hamilesinizdir gönlünüzce olsun
Çok istiyorsanız streste etkili olabiliyordur naçizane tavsiyem testleri hayatınızdan uzaklaştırın yormayın kendinizi hayırlı zamanda olacaktır inşallahHaklısınız biraz daha beklicem. İnşallah ya çok istiyorum. Ama günlerdir test yapiyorum test sayısı onu geçti belkide ama yok yaniii... Eğer adet olursam gideceğim. Hormon testi felan yapacağım
Kanda daha erken cikar azda olsa gecikme varsa kaset testtede hemen cikar olmadi aile hekimine kan ver cok stres yapiyosan ondanda surekli gecikirMerhaba arkadaşlar en son 6 Kasım'da adet gördüm . Adetlerim geçen sene duzenliydi fakat evlilik arefesi derken stresten mi bilmiyorum düğüne iki ay kala düzensiz oldu. 20 Ağustos - 30 Eylül - 6 Kasım adet gunlerim. Geçen ay da gecikti işte 6 kasimdan önce doktora gittim negatif doktor bir şey yok dedi felan bilmiyorum yine de. Zaten geçen ayı çok değerlendirmemiştik. Bu aydan az da olsa ümidim var değerlendirdik ama idrar testi yapıyorum hep negatif sanırım yine hamile degilim. Göğüslerim çok ağrıyor aşırı sol kasığımda ama adette olamıyorum. Sizce ne yapmalıyım.?? Doktora ne zaman gitmeliyim. Normalde de geciktigi için hamileliğe yoramiyorum ama hamileysem bir haftalık olsa dahi kanda çıkıyor mu
Kesinlikle haklısınızÇok istiyorsanız streste etkili olabiliyordur naçizane tavsiyem testleri hayatınızdan uzaklaştırın yormayın kendinizi hayırlı zamanda olacaktır inşallah
Daha çok yeni adet gününü bekleyin derim29 undaydı canım ayın 3 üne kadar degerlendirdik
Herhalde stresten gecikti şimdi de haklısınKanda daha erken cikar azda olsa gecikme varsa kaset testtede hemen cikar olmadi aile hekimine kan ver cok stres yapiyosan ondanda surekli gecikir
Yani normalde düzensiz olduğu için adetim 13 ünde gozukuyor regl eğer düzenli olsaydı 6 Aralık'ta olmam lazımdıDaha çok yeni adet gününü bekleyin derim
Stres cok etkiliyor yumurtlamayida reglyide o yuzden biraz bosvermelisin bi sekilde zor ama yapmalisin burda kimse istedigi ay sahip olamiyo emin ol kimisi 10 sene kimisi 4 sene ugrasiyo kimiside 2 3 ayda kaliyor herseyin basi saglik ... gec olsun guc olmasin bende evlenince 5 ay sonra kaldim ogluma cok stres yaptim yapmasam belki hemen olurdu kizimda yapmadim 2. Denemede oldu o yuzden herseyi akisina birak Rabbim verir insallah sana isteyen herkese ama bi sekilde kendini rahatlaticak bisey bul kendin etkilendigin gibi esinide etkilersin unutma ❤Herhalde stresten gecikti şimdi de haklısın
Kiz sen ne yaptin29 undaydı canım ayın 3 üne kadar degerlendirdik
Ben ovulasyonla takip etmedim canım geçen ay yaptım da olmadı bu ay her gün bazen iki güne bir olarak değerlendirdik bakalım. Düzensiz olmasaydı benim bat 6 Aralık'ti. Ama düzensiz diye bir hafta gecikmeli 13 ü olarak gösteriyor takvim. Yani her şey bir muamma ama takvime göre 29 uydu . Ben diğer başlıkta da gördüm seni testin adetten iki gün önce mii çıktı canım..Kiz sen ne yaptin24üde benim yumurtlamamdi regl tarihim 8 aralik yani bugun daha 2 gun once ogrendim hamile oldugumu az bekle Allahim
Çok haklısın gerçekten ama elde değil . Bir de gurbetteyim yoldaş olur diye de çok istiyorum yoksa ne zaman olursa olsun derdimStres cok etkiliyor yumurtlamayida reglyide o yuzden biraz bosvermelisin bi sekilde zor ama yapmalisin burda kimse istedigi ay sahip olamiyo emin ol kimisi 10 sene kimisi 4 sene ugrasiyo kimiside 2 3 ayda kaliyor herseyin basi saglik ... gec olsun guc olmasin bende evlenince 5 ay sonra kaldim ogluma cok stres yaptim yapmasam belki hemen olurdu kizimda yapmadim 2. Denemede oldu o yuzden herseyi akisina birak Rabbim verir insallah sana isteyen herkese ama bi sekilde kendini rahatlaticak bisey bul kendin etkilendigin gibi esinide etkilersin unutma ❤
Bende kullanmiyorum ki ovulasyon canim bendede takvim var ona uydum hatta yumurtlama gunu iliski bile olmadi ama ben vucuduma gore hareket ettim akintim reglm bitince hemen basladi o aralar zaten iliski olmustu o sira tuttu diye tahmin ediyorum birde yumurtlama gunum 24 uydu 23 de oldu iliski dusensiz olmasi sorun degil genelde her bayanda oluyor canim ara ara yeni evliysen kesin olur hormonlar vucut anca alisiyor ... evet bugun regl gunum 6sinda ogrendim sen cok erken davranmissin kana gecmeden idrarla ogrenmen zaten mumkun degilBen ovulasyonla takip etmedim canım geçen ay yaptım da olmadı bu ay her gün bazen iki güne bir olarak değerlendirdik bakalım. Düzensiz olmasaydı benim bat 6 Aralık'ti. Ama düzensiz diye bir hafta gecikmeli 13 ü olarak gösteriyor takvim. Yani her şey bir muamma ama takvime göre 29 uydu . Ben diğer başlıkta da gördüm seni testin adetten iki gün önce mii çıktı canım..
Çok haklısın gerçekten ama elde değil . Bir de gurbetteyim yoldaş olur diye de çok istiyorum yoksa ne zaman olursaStres cok etkiliyor yumurtlamayida reglyide o yuzden biraz bosvermelisin bi sekilde zor ama yapmalisin burda kimse istedigi ay sahip olamiyo emin ol kimisi 10 sene kimisi 4 sene ugrasiyo kimiside 2 3 ayda kaliyor herseyin basi saglik ... gec olsun guc olmasin bende evlenince 5 ay sonra kaldim ogluma cok stres yaptim yapmasam belki hemen olurdu kizimda yapmadim 2. Denemede oldu o yuzden herseyi akisina birak Rabbim verir insallah sana isteyen herkese ama bi sekilde kendini rahatlaticak bisey bul kendin etkilendigin gibi esinide etkilersin unutma ❤
Ne zaman belli olur ki canım sence testi ne zaman yapayım . Bana da dua edersen sevinirim bu arada hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallahBende kullanmiyorum ki ovulasyon canim bendede takvim var ona uydum hatta yumurtlama gunu iliski bile olmadi ama ben vucuduma gore hareket ettim akintim reglm bitince hemen basladi o aralar zaten iliski olmustu o sira tuttu diye tahmin ediyorum birde yumurtlama gunum 24 uydu 23 de oldu iliski dusensiz olmasi sorun degil genelde her bayanda oluyor canim ara ara yeni evliysen kesin olur hormonlar vucut anca alisiyor ... evet bugun regl gunum 6sinda ogrendim sen cok erken davranmissin kana gecmeden idrarla ogrenmen zaten mumkun degil
Olur olur once kendi sagligin sen iyi ol ummadigin anda tutunur sana bende gecen ay kimyasal gebelik yasadim ilk defa basima geldi o icimden et parcasi koptu geldi ya nasil uzuldum nasil stres yaptim hala uzerimden atamadim buda oyle olcak diye odum kopuyo ama biliyorum ki stres yapmamliyim bu aydanda umudumu kesmistim bana baya supriz olduÇok haklısın gerçekten ama elde değil . Bir de gurbetteyim yoldaş olur diye de çok istiyorum yoksa ne zaman olursa olsun derdim
Ay o da çok zor Rabbimin vardır bı bildiği canım inşallah bu bebiş tutunur iyice sanaOlur olur once kendi sagligin sen iyi ol ummadigin anda tutunur sana bende gecen ay kimyasal gebelik yasadim ilk defa basima geldi o icimden et parcasi koptu geldi ya nasil uzuldum nasil stres yaptim hala uzerimden atamadim buda oyle olcak diye odum kopuyo ama biliyorum ki stres yapmamliyim bu aydanda umudumu kesmistim bana baya supriz oldu
Garanti istersen regl gunun 1 2 gun gecince yine yap varsa zaten silik dahi olsa cikiyor olmayan bisey cikmaz eger ki bekleyemem dersen 2 gun once yap ben ilk yapinca silik cikti 4 5 saat gecti idrarimi tuttum oyle denedim birde o daha koyu cikmisti .. Saol canim benim darisi sana tum isteyenlere surekli dularimdasiniz gercektenÇok haklısın gerçekten ama elde değil . Bir de gurbetteyim yoldaş olur diye de çok istiyorum yoksa ne zaman olursa
Ne zaman belli olur ki canım sence testi ne zaman yapayım . Bana da dua edersen sevinirim bu arada hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?