Bakanlık ‘yüreklere su serpti’: Aspendos’taki yeni mermerler de zamanla eskiyecekmiş

bak onu bulamadım neresiymiş ama bu venedikteymiş

Eki Görüntüle 1642115

İtalya da Venedikte böyleyse Türkiyeyi çok yadırgamamak lazım o zaman.
Ama görüntü acayip çirkin hepsinde Aspendosu ilk gördüğümde de içimden geçen buydu keşke aşınmış bir şekilde kalıp, korunması sağlanabilirdi bel ki.
Neyse ben bir garip mali müşavirim anlamam bu işlerden diyeyim bari

Hazır elleri değmişken hepsini yıkıp kaliteli! mermerlerle her yeri döşeseydiler böyle daha komik yeminle

oo üstad
şaka bi yana yorumlar şu yönde;
evet olması gerekn böyle bişimiş ama bizimkiler azcık abartmış :)
aynı yada çok benzer taşı bulup yapmaları lazımmış tabi aradan 2000 yıl geçince biri siyah biri beyaz olması normalmiş.
ayrıca bugünki görüntüsüyle birebir aynı yapmak sahtecilik olurmuş.

dimi ya ayıp ayıp böyle esli püskü, sonra gören komşular ne der, fakirmiyiz biz
Yap-boz sanki bir de bizim yolları belediye yama şeklinde yapmış diye nasıl kızıyordu mahalleli gelsinler bunu görüp şükretsinler

yok tabi canım birebir aynısı olmasının imkanı yok zaten de ne bilim renk olarak biraz daha koyu renk bişeyler kullanılabilirmiş bence görsellik açısından. Neyse canım zaten zamanla aşınacak )

Hep bi isyaaaaann hep bi siteeem bizde de D
kaç yaşındasın bu arada kakao ayıptır sorması mirak ettim
yaşmı şey kem küm benim yaşımmı..3 ün yanına 4 koy oldumu sana 34 önümüzdeki nisanın 12 sindede te bu yaş bitecek ...3 leri bitirmeme az kaldı pelinimm 5 yaşı bitmiş bir oğlum var yaşlanıyorumm imdattt

yok tabi canım birebir aynısı olmasının imkanı yok zaten de ne bilim renk olarak biraz daha koyu renk bişeyler kullanılabilirmiş bence görsellik açısından. Neyse canım zaten zamanla aşınacak )
tabi canım 2000 yıl kadar sonra orjinal halini alacak çok ta şeaapmamak lazım

Benimde önümüzdeki ay 29 bitiyor geldi mi 3'lü yaşlar :)
Ne güzel allah bağışlasın evladını.

yok canım bekarlık sultanıyım ben
çalışıyorum mali müşavirim ortak bir bürom var işte üç beş defterim çorba parası çıkıyor işte naparsın.
oo maşallahh rızkınız bol olsun bende gümrükçüyüm. bir şirkette çalışıyorum hani şu beyanname kısmı filann..

oo maşallahh rızkınız bol olsun bende gümrükçüyüm. bir şirkette çalışıyorum hani şu beyanname kısmı filann..

amin hepimizin hayırlı rızıkları olsun inşallah.
biliyorum canım gümrük müşaviri olucaktım bende ilk ama sonra mali müşavir oldum :)
daha önce çalıştığım şirket ihracat yapıyordu gümrükçülerle baya kanka olmuştu o işleride bilirim az cok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…