- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.361
- 34
bi domestos, bi cif mis gibi olur parıl parılalacalı bulacalı olmuş bu ayoll..ama beyaz mermer eyidirrr.. temiz ,,temiz oturun gariii..
heee ne var yaniii.. evde totomuzu yırtıyoz mermerlerimiz beyaz olsun deyin aha bakan ne güzel kökten çözüm yapmışş..bi domestos, bi cif mis gibi olur parıl parıl
ne bilem bacım sen dedinn.. parıl ,, parılll
merdiven olsa iyi, mutfak fayansı
bi domestos, bi cif mis gibi olur parıl parıl
restorasyonlar Venededik tüzüğüne göre yapılırmış, 12, maddede böyle yapılır yazıyormuşSesli güldüm vallaa Lavinya
Aglanacak halimize gülüyoruz resmen.
restorasyonlar Venededik tüzüğüne göre yapılırmış, 12, maddede böyle yapılır yazıyormuş
Madde 12. Eksik kısımlar tamamlanırken ,bütünle uyumlu bir şekilde bağdaştırılmalıdır; fakat bu onarımın ,aynı zamanda sanatsal ve tarihi tanıklığı yanlış bir biçimde yansıtmaması için,özgünden ayırt edilebilecek bir şekilde yapılması gereklidir.
ama bu mutfak fayansı döşeyin demek değil herhalde
bak bu da italyadan restorasyon örneğiymişbarii benzer renkli bir fayans döşeyeymişler
valla ben bu konuda Avrupayı, Amerikayı taktir ediyorum .
Tarihe de doğaya da bizden çok daha fazla değer veriyorlar.
montajmı bilemem, şuan twitterda büyük tartışmalar oluyorAaaa cidden mi ya çok şaşırdım. fotomontaj filan olmasın
Resterasyona bakışım değişti resmen bunuda gördükten sonra :):)
Ni kadan cahilim ben ya bilmiyormuşum gerçekten
Avrupa'nın söylediğini yap yaptığını yapma kesin bizimkilerde bunu örnek almıştırlar.
montajmı bilemem, şuan twitterda büyük tartışmalar oluyor
dur kız onuda araştırayımneresiymiş acaba burası İtalya da gerçekten merak ettim.
bak onu bulamadım neresiymiş ama bu venedikteymişneresiymiş acaba burası İtalya da gerçekten merak ettim.