Saç Uzatma Yöntemleri bakalım neler olacak!!!!!

mamisaji

Guru
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2008
103
0
316
Konya

sacımın kırıklarını yeni kestım.daha var ama neredeyse 2 parmak kestım..ayrıca 2 bucuk aydır piriorin kapsul ve sampuan kullanıyorumm... 2 seferdir sinemake maskesi yapıyorum gecelerıde lavanta cayı icmeye basladım.. her hafta foto koyacam bakalım sonucu birlikte görelim..HAYDİN HAYIRLISI ayrıca lavanta kürü de yapoyprum haftada 1

Son düzenleme:
3 kere sinemeke yapıldı
1 kere lavanta kürü
1 haftadırdır yatarken lavanta cayı ıcıyorum
ayrıca piriorin ilac ve sampuan kullanıyorum 3 aydır ve foto aralarında 1 hafta var..

3 kere sinemeke yapıldı
1 kere lavanta kürü
1 haftadırdır yatarken lavanta cayı ıcıyorum
ayrıca piriorin ilac ve sampuan kullanıyorum 3 aydır ve foto aralarında 1 hafta var..Eki Görüntüle 241398

1 haftada mi uzadi bu kadar ??? uzamiss... gerci ilk fotoda sacin islak digerinde kuru ama sacin boyuna bakinca bariz bi sekilde belli.. ilk fotoda beline cok var digerinde beline gelmis.. masallah digerlerini yapmiyorum ama priorin bende kullaniyorum 2 aydan fazla suredir ama bende 1 haftada bu kadar uzama olmuyo :2:

kızlar bende bılmıyorum ne etkı edıyor ama bakalım daha devam edecem haftaya yıne koyacam foto bakalım artık bı saclarımı artık sık yıkamıyorım haftada 2 kere

yenı bıraz uzuyor benımkıde bence sınemeke ıle lavantayıda yap cnm

bırınde ıslak bırınde kuru ya ondan da goz yanılması olmus olabılır ama sankı fark var gıbıme geldı benımde sacında boya olsaydı hemen anlardın yaaaa

aslında boyaması geldı gecıyor bilede ekime kadar boymak ıstemıyorum sacım bıraz kendıne gelsın dıye...

sac ama bence onlara sentetik karıstıryorlar..bı kere denedım aynı tonu tutmadı.. sadece kolestonda aynı ton oluyorlar sacım ile

maşallah 5 hafta gibi bir süre geçmiş galiba ilk resimden ve bayağı da uzama var.
günde kaç tane priorin kulllanıyorsun? ve sinamekiye devam ettin mi?
çok merak ettim şimdi

maşallah 5 hafta gibi bir süre geçmiş galiba ilk resimden ve bayağı da uzama var.
günde kaç tane priorin kulllanıyorsun? ve sinamekiye devam ettin mi?
çok merak ettim şimdi

cnm günde ıkı tane gece yatarken alıyorum ıkısınıde...sinamekeye devam edıyorum yarın 7 ciyi yapacagım inş...bide lavanta suyu dokuyorum saclarıma yıkadıktan sonra durulamıyorum

cnm günde ıkı tane gece yatarken alıyorum ıkısınıde...sinamekeye devam edıyorum yarın 7 ciyi yapacagım inş...bide lavanta suyu dokuyorum saclarıma yıkadıktan sonra durulamıyorum

ben de 10 gündür priorin içiyorum sabah akşam işte günde iki tane.
turplu su yapıyorum en az haftada 1,bazen 2.

saha 10 gün oldu,inşallah benim saçlar da uzar.

bu boylardan çok sıkıldım.

ben de 10 gündür priorin içiyorum sabah akşam işte günde iki tane.
Turplu su yapıyorum en az haftada 1,bazen 2.

Saha 10 gün oldu,inşallah benim saçlar da uzar.

Bu boylardan çok sıkıldım.

sacının boyutu neredekı cnm ben priorinden pek menmun degılım sımdı bır kutu daha almam gerekıyor ama sankı bır etkı goremedım 3.ayım daha ıkı ay daha ıcmem gerekırmıs cok pahalı oldugu ıcın ınsan daha cok beklentısı oluyor cok kararsızım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…