Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu bakalım hayalimdeki gibi bi salonum olabilecek mi :)

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
ben de koyu gri düşünüyorum canım. güzel seçim son eklediklerindeki yeşil olan da güzelmiş. koyu gri alırsan salona azıcık renk kat derim aksesuarlarınla falan. mutluluklar :)

teşekkürlerrr bu yemek takımına gri koltuk uyar mı dersin?

canımcım çok teşekkür ederimm uğraşıp bulmuşsun benim için. yolladıklarının arasında beğendiklerim var elbet 2, 3, ve 5 çok güzel ama 2.nin kenarları deri ve kumaşa çevirmiyorlar. 3. yatak olmuyor ve 5. nin de ölçüleri çok büyük neyi beğensem bi şeyi uymuyor. koltuk takımımın mutlaka yatak olması lazımm

QUOTE=aqualilly;25439644]doğtaşla alfemoya bakmadım he onlara da bakıym yarın sakin kafayla bi şey çıkar belki, sen baktın mıydı daha önce?[/QUOTE]

doğtaşa baktım ama alfemoya bakmadım canım. bu arada bugü yatak odası takımımızı aldık. kafamdaki beyaz country yatak odasıyla hiç alakası olmayan bi şey aldım ama çok içime sindi. şimdi buna da perde, halı ve yatak örtüsü lazım. gerçi halı diyorum ama çok küçük bi yolluk gibi bişey olur ancak o kadar yer kalır. yatak örtüsünü de kahve almak istemiyorum ama somon yada sarı tonlarında bişey gider mi acaba :44:

[

Casalis Yatak Odası Takımı - Bellona Mobilya

Son düzenleme:
QUOTE=aqualilly;25439644]doğtaşla alfemoya bakmadım he onlara da bakıym yarın sakin kafayla bi şey çıkar belki, sen baktın mıydı daha önce?

doğtaşa baktım ama alfemoya bakmadım canım. bu arada bugü yatak odası takımımızı aldık. kafamdaki beyaz country yatak odasıyla hiç alakası olmayan bi şey aldım ama çok içime sindi. şimdi buna da perde, halı ve yatak örtüsü lazım. gerçi halı diyorum ama çok küçük bi yolluk gibi bişey olur ancak o kadar yer kalır. yatak örtüsünü de kahve almak istemiyorum ama somon yada sarı tonlarında bişey gider mi acaba :44:

Eki Görüntüle 461099 [

Casalis Yatak Odası Takımı - Bellona Mobilya[/QUOTE]

aa hayırlı olsun gece uyuyakalmışım bilgisayar başında

yatak odası halısı diye bi şey var, iki tane ufak seccade kadar parça ile bi tane uzun parçadan oluşan onlardan alırsın. 3ü tkaım satılmıyor zaten istediğin parçasını alırsın, ben iki tane ufaktan aldım yanlara sermeye öne serilen uzunu almadım.

fotoğraftaki nevresimin tonu güzel öyle gri olabilir, somon çok güzel olur, sarı nasıl bir sarı bilemedim şimdi

ay bu halı ve perde işi çok gıcık ben de yatak odası perdemi beğenmedim değiştircem galiba :/

griyi bende çok severim lakin gri koltuk takımına kırmızı yastık ile hoş görüntü verebilirsin beyaz mobilya yada krem mobilya ve kırmızı halı kırmızı objelerle perdenide yine krem ve giriden yana kullanırsan harika olur

aa hayırlı olsun gece uyuyakalmışım bilgisayar başında

yatak odası halısı diye bi şey var, iki tane ufak seccade kadar parça ile bi tane uzun parçadan oluşan onlardan alırsın. 3ü tkaım satılmıyor zaten istediğin parçasını alırsın, ben iki tane ufaktan aldım yanlara sermeye öne serilen uzunu almadım.

fotoğraftaki nevresimin tonu güzel öyle gri olabilir, somon çok güzel olur, sarı nasıl bir sarı bilemedim şimdi

ay bu halı ve perde işi çok gıcık ben de yatak odası perdemi beğenmedim değiştircem galiba :/[/QUOTE]

evet o takımın parçalarından alabilirim ama takım eve gelmeden almam zor olur herhalde. bi yerleşsin hele :) biraz geç kalıyoruz gibime geliyor takımlar 25 i gibi gelicek sanırım. düğünden tam 1 ay önce.. benim de içimden somon rengi yatak örtüsü geçiyor. sarı da uçuk sarı olabilir diye düşündüm :)
sen yatak odana nası perde almıştın?

griyi bende çok severim lakin gri koltuk takımına kırmızı yastık ile hoş görüntü verebilirsin beyaz mobilya yada krem mobilya ve kırmızı halı kırmızı objelerle perdenide yine krem ve giriden yana kullanırsan harika olur

2. ve 3. fotodaki maviyi çok aradım da bulamadım, koltuğu o renk çok istedim valla da çok zor ya bunları bulmak :/

perdeyi ikea'dan aldımdı ama desenleri minik olunca uzaktan pek belli olmuyor açık renk sade bi perde gibi duruyor, oda da sade zaten neblim şöyle patlasın istiyorum perde.

bak bi foto koyayım

mavi ya da yeşil canlı renkte bi perde yaptırmak istiyorum bunu da çocuk odasına takarım, orda fon yok zaten tülle güneşlik var sadece.

bence perde gayet hoş duruyo. soft soft çok kibar. yatak odana bayıldım çok tatlı olmuş. örtün de çok güzel, iyi günlerde kullanalım inşllah.. o maviyle gri arasındaki renge hastayım ben de :)

Son düzenleme:
gri dedim füme dedim mavi dedim olmadı. kahve tonlarında bi salonum oldu kızlar. yemek odasının ve oturma grubunun fotoğraflarını ekliyorum

oturma odamız bu modelin aynısı koltukların rengi deve tüyü yastıklar da deve tüyü ve mavi karışımı bi desenden olacak. henüz teslim edilmediği için kaplanmış haldeki fotoları ekleyemiyorum

perdelerim de cappucino rengi, yere kadar, düz, aralarındaki iplikleri hafif bi parlaklık katıyor. son derece modern ve sade. şimdiiii bu odaya mavi-krem-deve tüü tonlarında halı arıyorum. maviyi yastık-halı ve dekoratif ürünlerle yakalamak istiyorum. fikirlerinizi bekliyorum :)

hayırlı olsun canım güle güle mutlulukla kullanın inşallah.

paşabahçede çok güzel mavi dekoratif objeler var. ben alıcam da burdan alıp götürmek istemiyorum, istanbuldan bakıcam. paşabahçenin sitesine baktım da bulamadım inşallah vardır istanbuldaki paşabahçelerde o istediklerimden.

Son düzenleme:

sağol tatlım ben bugün yine istanbula gidiyorum yarın yatak odası takımım geliyor ben de orda olayım. hem eşyalarımızı yerleştiricez çok heyecanlı gelinlik provasına da gidicem.
senin salonda eksiğin var mı canım? bence gayet hoş oldu senin salunun mavileri salona mı koymayı düşünüyosun yoksa başka bi odana mı?

ayy hadi gözün aydın canım ev yerleştirmek yaşadığım en güzel heyecanlardan biriydi deliler gibi yorulmuştum ama bitirince yaşanan o mutluluk tarifsiz.

evet salona iki ya da üç parça mavi istiyorum o pembe sehpanın üstüne diye düşündüm. neblim o pembeyle cam göbeği mavisi çok güzel olacak gibi geliyor illa istiyorum bi kaç parça

sorma canım ya ben de 2 gündür yatak odasını yerleştirmekle uğraşıyorum. ama çok zevkli dediğin gibi :) yorumunu şimdi gördüm :/
koltuklarımız hala gelmedi bi onlar kaldı bi de tv kaldı artıkk. yatak odası gelnce kolilerin çoğu kalktı ortalıktan en çok eşya o odaya giriyor tabii. evet pembiş sehpana güzel durur pembe -mavi uyumunu çok severim :)

ay hadi heyecanlandım bitir evini de görelim biz de fotolarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…