- Konu Sahibi cengelliigne
-
ben de koyu gri düşünüyorum canım. güzel seçim son eklediklerindeki yeşil olan da güzelmiş. koyu gri alırsan salona azıcık renk kat derim aksesuarlarınla falan. mutluluklar :)
aslında yemek odasının sandalyesinin kumaşına yakın alsan dediğin gibi mavi çok yakışır ona her tonu çok yakışır da hatta bak hemen sana foto bulayım
mesela bu koltuklar o sandalyelerin rengine çok benziyor tarz olarak da güzel
şu asıl mesela çok mu spor?
Letonya Koltuk Takımı - Bellona Mobilya
bu var
Class Koltuk Takımı - İstikbal Mobilya
anağm bu çok güzelmiş ben koltuk bakarken yoktu bu
Barcelona Koltuk Takımı - İstikbal Mobilya
yataş'ta renkliler de var
ENZA / Simple and Clean / Amatist Oturma Grubu
ENZA / Casual / Forlan Oturma Grubu
bu da çok güzel ama o yemek odasına olur mu bilemedim :/
ENZA / Casual / Danva Oturma Grubu
vuu bu da çok şık
ENZA / Studio / Leroy Oturma Grubu
yataş'ta hep güzel koltuklar oluyor, nerdeyse bi yıldır bakıyorum tüm markalara hep beğendiklerim yataş'tan çıkıyor ama istikbal'den eklediğim model de baya güzelmiş. yeni o ilk defa gördüm ben çünkü.
tarz olarak şu yukardaki sondan ikinci dışında hepsi olur bence yemek odana güzellik. bir bak bakalım beğencek misin :)
QUOTE=aqualilly;25439644]doğtaşla alfemoya bakmadım he onlara da bakıym yarın sakin kafayla bi şey çıkar belki, sen baktın mıydı daha önce?
doğtaşa baktım ama alfemoya bakmadım canım. bu arada bugü yatak odası takımımızı aldık. kafamdaki beyaz country yatak odasıyla hiç alakası olmayan bi şey aldım ama çok içime sindi. şimdi buna da perde, halı ve yatak örtüsü lazım. gerçi halı diyorum ama çok küçük bi yolluk gibi bişey olur ancak o kadar yer kalır. yatak örtüsünü de kahve almak istemiyorum ama somon yada sarı tonlarında bişey gider mi acaba :44:
Eki Görüntüle 461099 [
Casalis Yatak Odası Takımı - Bellona Mobilya
griyi bende çok severim lakin gri koltuk takımına kırmızı yastık ile hoş görüntü verebilirsin beyaz mobilya yada krem mobilya ve kırmızı halı kırmızı objelerle perdenide yine krem ve giriden yana kullanırsan harika olur
2. ve 3. fotodaki maviyi çok aradım da bulamadım, koltuğu o renk çok istedim valla da çok zor ya bunları bulmak :/
perdeyi ikea'dan aldımdı ama desenleri minik olunca uzaktan pek belli olmuyor açık renk sade bi perde gibi duruyor, oda da sade zaten neblim şöyle patlasın istiyorum perde.
bak bi foto koyayım
Eki Görüntüle 461615
mavi ya da yeşil canlı renkte bi perde yaptırmak istiyorum bunu da çocuk odasına takarım, orda fon yok zaten tülle güneşlik var sadece.
gri dedim füme dedim mavi dedim olmadı. kahve tonlarında bi salonum oldu kızlar. yemek odasının ve oturma grubunun fotoğraflarını ekliyorum
Eki Görüntüle 476754 Eki Görüntüle 476755
oturma odamız bu modelin aynısı koltukların rengi deve tüyü yastıklar da deve tüyü ve mavi karışımı bi desenden olacak. henüz teslim edilmediği için kaplanmış haldeki fotoları ekleyemiyorum
Eki Görüntüle 476756
perdelerim de cappucino rengi, yere kadar, düz, aralarındaki iplikleri hafif bi parlaklık katıyor. son derece modern ve sade. şimdiiii bu odaya mavi-krem-deve tüü tonlarında halı arıyorum. maviyi yastık-halı ve dekoratif ürünlerle yakalamak istiyorum. fikirlerinizi bekliyorum :)
hayırlı olsun canım güle güle mutlulukla kullanın inşallah.
paşabahçede çok güzel mavi dekoratif objeler var. ben alıcam da burdan alıp götürmek istemiyorum, istanbuldan bakıcam. paşabahçenin sitesine baktım da bulamadım inşallah vardır istanbuldaki paşabahçelerde o istediklerimden.
sağol tatlım ben bugün yine istanbula gidiyorum yarın yatak odası takımım geliyor ben de orda olayım. hem eşyalarımızı yerleştiricez çok heyecanlıgelinlik provasına da gidicem.
senin salonda eksiğin var mı canım? bence gayet hoş oldu senin salunun mavileri salona mı koymayı düşünüyosun yoksa başka bi odana mı?
ayy hadi gözün aydın canım ev yerleştirmek yaşadığım en güzel heyecanlardan biriydi deliler gibi yorulmuştum ama bitirince yaşanan o mutluluk tarifsiz.
evet salona iki ya da üç parça mavi istiyorum o pembe sehpanın üstüne diye düşündüm. neblim o pembeyle cam göbeği mavisi çok güzel olacak gibi geliyor illa istiyorum bi kaç parça
sorma canım ya ben de 2 gündür yatak odasını yerleştirmekle uğraşıyorum. ama çok zevkli dediğin gibi :) yorumunu şimdi gördüm :/
koltuklarımız hala gelmedi bi onlar kaldı bi de tv kaldı artıkk. yatak odası gelnce kolilerin çoğu kalktı ortalıktan en çok eşya o odaya giriyor tabii. evet pembiş sehpana güzel durur pembe -mavi uyumunu çok severim :)
ay hadi heyecanlandım bitir evini de görelim biz de fotolarını
halıları da alınca bitecek inşallahhhh :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?