Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu bakalım hayalimdeki gibi bi salonum olabilecek mi :)

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
yok maalesef ama zaten koltuklarımla ilgili bir sıkıntım var.. değiştirebilcek olsam onları değiştirirdim.. saftirik sevgilim şaşırttı beni..

bunlar eşyalarım.. yemek masası ve konsolu böyle olacak tek fark grili asitli ayna olacak üzerinde.. kanepesinin de kumaşı değişecek tabii.. dedim ya kafam hafiften karıştı.. buradaki bir konuda ciddi yardım eden bir arkadaş var, onun yönlendirmeleriyle toparlıcam diye düşünüyorum

koltuklarının modeli filan çok güzel ama renkleri biraz koyu durmuş. şu fotolardaki gibi bikaç ton açığı olsaydı kombinlemek için daha çok alternatif olabilirdi. ben de senin gibi karanlık yapar mı acaba diye düşünüyorum, koyu füme zor bi renk sanırım :) ciddi anlamda yardım ediyor dediğin kim, iç mimar olan arkadaş mı:) eğer oysa evet,ben de almaya kesin karar verdiğim mobilyalar hakkında ondan fikir almayı düşüüyorum :)

Eklentiler

• $4314224620_4c3d0229c0_o.webp
    52,9 KB · Görüntüleme: 570
Evet aynen o
bir kaç fikir verdi onları yapınca toparlarım diyorum inş..
üff aklıma geldikçe kızıyorum sevgilime yaaa

aa bak koltuklar böyle şahane

öyle koyu alma ya hakkaten insanın içi kararır :/ hem bak bunların rengiyle diğer alacakların daha rahat kombinlenir. mavi olur lila olur gri olur pembe olur her şey olur bu takımlara

tatlım bu evi ben de gördüm. çok güzel, çok romantik, iç açıcı :) senin evin genel olarak bu tarzda olucak nasıl olucak merak ediyorum :)

evet bunu da gördüm ve benim de aklıma direkt dediklerin geldi, ya böyle olursa? tek rengin hakim olması ve çok koyu olması kötü durmuş. başka fikirler edinmeliyim

evet başka bi şeyler de düşün canımcım ya böyle olursa gerçekten :/

salon takımımızı aldık kızlar. tepe homedan aqualilly nin yemek odası takımının aynısını aldık. koltuk takımı için ya deve tüyü ya da gri koltuk düşünüyorum ama sizce bu takıma nasıl gider? deve tüyü alırsak çok mu bayar? fikirlerinize ihtiyacım var takımın fotoğraflarını da ekliyim
sandalyelerimiz de bu renk

Tesadüfen karşılaştım,evimi beğenmeniz beni çok ama çoooook mutlu etti.En güzelleri sizi olsun inşallahhh...Tekrar teşekkür ederim,öpüyorum çok çokk

neşelim güzel kızçem koltuk mu arıyosun de bakıym

ya bi şe dicem ama kızma ben o koltukların hiç birini çok aman aman beğenmedim :/

o hani bi fotolar eklemiştin ilk sayfalara ben evim böyle olsun istiyorum diye kelebek miydi yataş mıydı onlar güzeldi. başka baktın mı hiç beğendiğin yok mu?

eklediklerin arasından en beğendiklerimi söylicem dur numaralarına bakıym

3 ve 6 numara güzel ama bak şunları sen eklemiştin bunlar daha güzel sanki?

bu da mesela ikea tarzı puf puf

Son düzenleme:
bu yemek masası takımı ne değişikmiş hiç görmemiştim nereden acaba?

Bu arada konu sahibi arkadaşım koltuk seçimlerin çok güzel ben de griye bayılırım fuşya ile renklendirebilirsin:)

aquacım o ilk takımı ben de pek istemiyorum çünkü salon havasından çok oturma grubu havası var ben de daha havalı bişey olsun istiyorum :) şimdilik bunları bulabildim. 3 numara çok hoş ama rengi baya açık sürekli bunları kullanacağımız için çok açık renk almaktan korkuyorum. 6. bizim de çok hoşumuza gitti ancak onun da kalitesinden emin olamıyorum. ankara mobilya concept diye bi mağaza kadıköyde.. zincir mağazalardan almak daha mantıklı geliyor tabiki..
ilk eklediğim köşeliden köşeli olduğu için vazgeçtim diğerini de nerden nasıl bulurum bilemiyorum... ya da bizim takıma yakın bi renk koltuk alıp mavi aksesuvarlarla mı renklendirsem? halı, mavi krem tonlarında bi tablo, mumlar filan.. kafam karışık acil yardımm :)))

bu yemek masası takımı ne değişikmiş hiç görmemiştim nereden acaba?

Bu arada konu sahibi arkadaşım koltuk seçimlerin çok güzel ben de griye bayılırım fuşya ile renklendirebilirsin:)

fuşya yemek odası takımına pek uymaz gibi geliyor bi de nişanlım pembeden nefret ediyor canım :)

Son düzenleme:

aslında yemek odasının sandalyesinin kumaşına yakın alsan dediğin gibi mavi çok yakışır ona her tonu çok yakışır da hatta bak hemen sana foto bulayım

mesela bu koltuklar o sandalyelerin rengine çok benziyor tarz olarak da güzel

şu asıl mesela çok mu spor?

Letonya Koltuk Takımı - Bellona Mobilya

bu var
Class Koltuk Takımı - İstikbal Mobilya

anağm bu çok güzelmiş ben koltuk bakarken yoktu bu

Barcelona Koltuk Takımı - İstikbal Mobilya

yataş'ta renkliler de var

ENZA / Simple and Clean / Amatist Oturma Grubu

ENZA / Casual / Forlan Oturma Grubu

bu da çok güzel ama o yemek odasına olur mu bilemedim :/

ENZA / Casual / Danva Oturma Grubu

vuu bu da çok şık

ENZA / Studio / Leroy Oturma Grubu

yataş'ta hep güzel koltuklar oluyor, nerdeyse bi yıldır bakıyorum tüm markalara hep beğendiklerim yataş'tan çıkıyor ama istikbal'den eklediğim model de baya güzelmiş. yeni o ilk defa gördüm ben çünkü.

tarz olarak şu yukardaki sondan ikinci dışında hepsi olur bence yemek odana güzellik. bir bak bakalım beğencek misin :)

ben de koyu gri düşünüyorum canım. güzel seçim son eklediklerindeki yeşil olan da güzelmiş. koyu gri alırsan salona azıcık renk kat derim aksesuarlarınla falan. mutluluklar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…