- Konu Sahibi cengelliigne
-
Modeller çok hoş özellikle ilki benim salon takımımın köşesi:)) Ama salona köşe alma bence birisini ağırlaması zor oluyormuş ben oturma odama köşe aldım küçük bir tane. Ama salonda zor oluyormuş sehpa koymak filan bir de herkes dipdibe. O yüzden takım olanlar benim tercihim salon için:)
Bence gri güzel bir renk, kullanışlı. Beyaz, mavi yastıklarla da biraz aydınlatırsan gayet hoş duruyor:) Mutlulukla kullanının inşallah:)
o ilk köşe yataş'ın baya popüler bi takımı
bu arada yataşla ilgili size şunu söyleyim ben de mobilya bakarken yataş'a gitmiştim bölge bayiine ama. adana bölge bayii miydi akdenzi bölge bayii miydi hatırlamıyorum ama diğer mağazalarla arasında baya bi fiyat farkı vardı. ben boscoya bakmıştım mesela yemek odası takımda bin lira fark ediyordu.
ben koyduğun köşe akımlarını beğendim de yemek odasını pek beğenmedim desem
o klasik herkeste benzerleri var. bu akiam senin için bakıcam markaların sitelerine beğendiklerimi eklerim belki sen de beğenirsin :))
istikbal almira
Almira Yemek Odası Takımı - İstikbal Mobilya
yataş fauna
ENZA / Casual / Fauna Yemek Odası
alfemo reina
Alfemo - Yemek Odaları - Reina Yemek Odası Yemek Odaları
köşe takımına uyacaklar arasında beğendiklerim bunlar. görürsem başka modeller eklerim yine :))
bu yukardakiler iseçme sebebim de şu köşe takımı spor ve modern bi çizgide senin eklediğin yemek odası daha klasik bu aralar çok fazla gidiyor ama bence çok da hoş değil. yukarıda eklediklerim daha spor köşe takımına daha uygun gibi geldi bana
canım ben zaten köşe takımı düşünmüyorum. çünkü büyük ihtimal 2+1 bi evde oturcaz o yüzden salonda oturucaz misafir filan geldiğinde köşe takımı zor olur. bu yolladığın modeller gayet spor ama ben de böyle damarlı ahşaplardan pek hoşlanmıyorum ama bunlar da spor bir hava katıyor. of çok kararsızım ya, senin kararlılığına bayılıyorum :)
hmm ozaman bi koltuk takımını belirle öncebi de tepe home'a bak. orda da güzel eşyler var indirim döneminde alırsam çok da uyguna gelir. biz yemek takımı+köşe takımı+berjeri 5300e aldık. muadlillerinin çok çok altında bi fiyat.
bak naap biliyo musun ben kararlılığımı buna borçluyum çünkü sana da tavsiye edeyiminternettten dekorasyon örnekleri araştır beğendiklerini bi dosyada topla sonra da gidip onlara en benzeyen takımları al. çünkü biz profesyonel değiliz bir şeyler tasarlamaya çalışınca istediğimiz gibi olmayabiliyor. ben ikeadan istedim önce yemek odamı ama sonra düşündüm ya istediğim gibi bir oda tasarlayamazsam diye. en iyisi gidip takım alayım dedim.
sen de dergilerden neten bulduklarını topla bi yerde en içine sinenleri arayalım sonra ne dersin?
canım haklısın ben de şimdi araştırma içerisindeyim. netten beğendiklerimi kaydediyorum bi arşiv oluşturuyorum. şu nişanı bi yapsak bi sonraki aşamalara geçebilicez ama oturucağımız ev de belli değil daha. benim işim bile yok henüz.. şimdi ist da iş aramaya başlayamıyorum çübkü kalacak yer problemim var. elim kolum bağlı oturuyorum ne yazık ki..
forumdan anladığım kadarıyla sen kafanda nasıl bişey istediğini, neyin nasıl olacağını çok net olarak belirleyebiliyosun. ben hiç böyle değilim malesef bu huyuma çok kızıyorum. mesela gelinlik modellerine bakıyorum. zaten yazdan beri modellere bakıyodum kaydediyodum, 15-20 tane de gelinlik denedim. ama modele hala karar veremiyorum. tam bi terazi burcuyum anlıycağın umutsuz vakayım
canını sıkma sakın ben şuna inanıyorum ki bu süreçte Allah yardım ediyor. istediklerini alabileceğin şekilde karşına çıkarıyor sen içini sıkma her şey olur hayırlısıyla. dediğim gibi ben karar vermek istediğim konuda önce tüm her şeye bakıyorum. sürekli sürekli sürekli sonra farkediyorum ki bazı şeyler ilgimi çekerken bazıları hiç çekmiyor. ilgimi çekenlere yoğunlaşıp orda en beğendiklerimi bulmaya çalışıyorum. gelinlikte de ev konusunda da böyle oldu hep.
nişan ne zaman kısmetse?
gelin için de dantellilere bak taşlılara bak bu yeni çıkan lazer kesimlilere bak. sadelere, abartılara, klasiklere modernlere, sevimlilere her şeye bak. en hoşuna giden neyse o tarzı araştır sonra. mesela ben gelinlik için hep pronovias bakıyodum çünkü en hoşuma giden onlardı ama yine de içime sinmiyordu sonra bi arkadaş papilio diye bi markanın gelinliğini eklemiş inanılmaz beğendim o markanın gelinliklerini incelerken de bi tanesine vuruldum kaldım
bu arada ben de teraziyim ama burçlara inanmam da anlamam da
sana forumdan en beğendiğim evleri atayım mı bi kaç farklı tarzda?
bu bence forumdaki en güzel modern ev
http://www.kadinlarkulubu.com/evim-guzel-evim/444173-bizimde-artik-evimiz-var-p.html
bu çok sade çok şık bi ev yine çok beğendiğim bi ev
http://www.kadinlarkulubu.com/evim-guzel-evim/495970-canim-eviiiiiiim.html
bu country ev forumda tek gayet güzel bi ev ama biraz renksiz bana göre :)
http://www.kadinlarkulubu.com/evim-guzel-evim/488941-minenesin-evi.html
bi de klasik bi ev vardı leyla diye bi arkadaşın onu bulamadım bakıcam yine
ben de şimdi forumdaki evlere bakıyordum. sık kullanılanlara eklediğim 3 evden 2'sinin linkini koymuşsun :) 3. sü de
http://www.kadinlarkulubu.com/evim-guzel-evim/427883-miss_curiousun-evi.html şu (salon mobilyaları hariç) ama ilk 2 linkteki evler benim de çok hoşuma gitti. çok ferah ve sade. minenesin salonu bana pek hitap etmiyor ama yatak odası harika :)
kızlar ben de artık mobilyalara bakmaya başladım. salon koltuklarımı koyu gri almayı düşünüyorum. hayalimde gri-mavi-füme-krem tonlarında bi salon var. mesela bunlara benzer tarzda bi koltuk düşünüyorum
Eki Görüntüle 365114 Eki Görüntüle 365115
bu koltuklara hem tarz olarak hem de renk tonu olarak uyabilecek modelde yemek takımı arıyorum.
sizce bu türde bi takım uyar mı
Eki Görüntüle 365117 Eki Görüntüle 365116
bu da her yerde olan bi model ama şimdilik daha güzelini bulamadım. bi de çok mu karanlık olur diye düşünüyorum. evimiz daha tutulmadı malum istanbulda da evler hep küçükfarklı önerileriniz olursa çok sevinirimm :)
merhaba neseli.. ben de evimi yeni düzüyorum ve koltularımı koyu gri/füme aldım.. ama şimdiden pisman oldum keske acık bir renk alsaydım diye. evim de gayet geniş ve günes görüyor bu arada.. benim sıkıntım su; ahşabı çok uyduramadım.. tv ünitem de ahsap-siyah karısımı.. eger gri alacaksan koltuk takımını, bence acık tonlarda ahşap kullan.. yemek masam da biraz farklı olacak ve ben nasıl toparlayacagım bilmiyorum.. gerci burda bir arkadaş saolsun süper fikirler verdi biraz aydınlandım.. demem o ki koyu renk düşünüyorsan bir kere daha düşün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?