evet bekle derim pişman olma küçücük de bir ihtimal olsa ya varsaay dimi bekliyim adet olana kadar. zaten hamile değilsem bugün yarın olurum adet.
hımmm üzüldüm canım bir dahaki aya inşneyse beklememe gerek kalmadı, adet oldum bile :/
Canım sabret 1 gün daha geçsin, bak benim 2 gün geçti çok umutlandım ama sonuç koca bi negatif!Bugün regly olmam lazım hala beklemedeyüm dün sağ kasığımda çok şiddetli bir ağrım oldu ama geçti karnın normale göre daha şiş gibi sanki ve en hala beklemedeyim
Yok zaten bekleyeceğim kendine söz verdim bi daha test yapmıcam die testlere harcadığım paranın haddi hesabı kalmadı bide negatifi görünce yaşadığum üzüntüde cabasıCanım sabret 1 gün daha geçsin, bak benim 2 gün geçti çok umutlandım ama sonuç koca bi negatif!
inşaallah hamilesindir canım 2 ay önce benim de 21 gün gecikti test pozitif dedi kan testi negatif dedi bayağı umutlanmıştım ensonunda adet oldum ama ALLAH büyük bizim de yüzümüz gülecekYok zaten bekleyeceğim kendine söz verdim bi daha test yapmıcam die testlere harcadığım paranın haddi hesabı kalmadı bide negatifi görünce yaşadığum üzüntüde cabasıdr bu ay regly gecikebilir demişti aslında bu aydan da pek umutlu değilim ama ya hamişsem düşünceis beynimi yiyor
Allah razı olsun amin inşallah dediğin gibi Allah büyük bir gün bizimde yüzümüzü güldürecek Rabbim tüm isteyenlere annelik duygusunu yaşamayı nasip etsin inşallah yüzümüzü güldürsün kucaklarımızı yavrularımızın sıcaklığıyla doldurauninşaallah hamilesindir canım 2 ay önce benim de 21 gün gecikti test pozitif dedi kan testi negatif dedi bayağı umutlanmıştım ensonunda adet oldum ama ALLAH büyük bizim de yüzümüz gülecek
AMİNNNNNNNNNBu ay ... Gelsin bebeğimiz.. Ne olur ama... Allahim sen isteyen herkese benimle beraber nasip et ne olurr
benimde umudum cok deyip araniza katilabilir miyimbenim de umudum çok bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?