önceki mesajlarınızı okumadım. herhangi bi teşhis konuldumu?adet oldum hanımlar umudum artık marta
adet oldum hanımlar umudum artık marta
Yok sorun olmadığı söylendi stres yapmayın dedi doktorönceki mesajlarınızı okumadım. herhangi bi teşhis konuldumu?
Amin canımAllah hayırlı evlatlar nasip etsin bize ve tüm isteyenlere.
tez zamanda innşalllaahhhh
mart bakalım ne kadar uğurlu olacak bana
benim de umudum çok bakalımaynen canm benimde marttan beklentim büyük
hayırlısıyla
inşaallah canım ALLAH seni bebişine kavuşturur aminReglyme 2 gün kaldı 9. Ayımdayım polikistikoverim var bu ay inofolic ve aoğan suyu kürü uyguladım beklemedeyim dr adetin bu ay gecikebilir demişti umarım bebişim gelir
Amin Allah razı olsun inşallah Rabbim tüm isteyenlerr bu duyguyu yaşamayı nasip etsin Hamile olanlara sağlıklı sıhhatli bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsininşaallah canım ALLAH seni bebişine kavuşturur amin
ben de çok heyecanlıyımAmin Allah razı olsun inşallah Rabbim tüm isteyenlerr bu duyguyu yaşamayı nasip etsin Hamile olanlara sağlıklı sıhhatli bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsinÇok heycanlıyım beklemek çok zor bide hiç bir belirti yaşamıyorum kafam çok karışık
yapıştırdığım yakı işe yarayacak mı acaba onu çok merak ediyorumben de çok heyecanlıyım
Yakı nedir ? Ne işe yarıyor ?yapıştırdığım yakı işe yarayacak mı acaba onu çok merak ediyorum
bel ağrısı için yapıştırıyorlar aslında ağrılar için de çevremde de beline yapıştır hamile kalırsın diyen oldu burada da yakı mucizesi diye konu var orada da yapıştırıp o ay hamile kalanlar var canım ben de denedim bakalım dün yapıştırdımYakı nedir ? Ne işe yarıyor ?
ay dimi bekliyim adet olana kadar. zaten hamile değilsem bugün yarın olurum adet.bence hemen kullanma canım bazen kanda geç göründüğü de oluyormuş birkaç gün sonra tekrar kan testi yaptır öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?