• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakımsız eş sorunu…

Hayır normal değil. Ben de 10 yıldır evliyim. Ben de eşim de hiç bilerek birbirimizin yanında gaz çıkarmadık. Hamileliğimin son ayında gaz problemim vardı, gülerken yanlışlıkla bi de sesli yaptım. Nasıl utandığımı bilemezsin.
Herkesin evliliği böyle değil yani. Ben birbirine saygı duyan cinsel aktif evlilikleri olan kişilerin bu kadar vurdumduymaz yaşadıklarına inanmıyorum.
Sen de fazla duyarlısin ama.bilerek gaz çıkarmam ama bazen arada pırt diye kaçarsa da sevgilimden, eşimden utanmam yani.o kadarı insanlık hâli.

Yani iyi niyetli biri ama içinde ne varsa dışında her anlamda :))
Çocuk konusu da karışık çooook istiyor.
Bu bosanilacak bir durum değil. Sakın böyle bir hata yapmayın. Düzeltmek sizin elinizde. Dolabını siz ayarlayin o giyindiklerini bir daha giyinemesin. Kan için Dr a gidin. Osurma için yorum yapamam yani erkeklerin çoğu patılatıyor🤣 söyleyince de içimde mi patlasın diyorlar. Üzülmeyin

Ter kokmuyor agız kokmuyor gaz kokuyorsa ne yapacagız :KK70:
Beni zorla konusturacaksin. Kocam çok temiz bir adam cidden çok temiz. İş kiyafetlerine kadar ütülü giyinen biri. Vücudu,ağzı ,her yeri tertemiz.Evde temiz. Gel gör ki sürekli patlatiyor🤣🤣🤣 bir kaç defa uyardım. Kızdım. Diyor ki içim de mi patlasın. Sen de sal diyor. 🤣 Bir iki dedim baktım oralı olmuyor. Koyverdim gitti. Allah'tan çok kokmuyor🤣 günler geçiyor. Kocan iyi biri ise amaaan haa böyle sebeplerden dolayı sakın aklina boşanma gelmesin. Erkeğin seveni,merhametli makbuldür. Şişko ise ne yapalım😀 iş sana düşüyor. Sen düzene sokacaksin. Erkekler böyle bir varlık.

Babam da tuvalete girdi mi bomba patlar sanki 🤣🤣 ama ne yapayım yani o benim babam ve onu çook seviyorum. Şimdi patladı diye babamı mı kınayayim🤣 iyi bir baba canı sağolsun 😅
Onun yapilacagi yer tuvalet zaten, orda yapıldığında kinanmaz
Ama tuvalette yapılmasıyla, oturduğunuz ortamda o eylemin yapılması aynı değil,
onun bir tık sonrasi da büyük def-i hacet oluyor.

Biraz daha evde kalmak yerine daha çok dışarda vakit geçirin.
Garip birşey dedim dimi?
İnanın çok işe yarayacaktır.
İnsanlarla vakit geçirmek kendimizede kendimizi hatırlatıyor ve " "ya evet ya" diyoruz.

Hadi bakalım o zaman dişlerini fırçalamasın, hadi bakalım o ortamda zart zurt yapsın.
Hadi bakalım kilo vermesin!

Hatta beraber hiç aksatılmayan bir spor salonu gibisi yok, inanın.
Yoksa söyleyerek olmaz bu işler!

Sabah ben uyuyacağım dedi, belli ki ayıkamayacaktı akşamın ardından, hayır birlikte gidicez ve dışarda yürüyüş yaptıktan sonra doğru eve geçeceğiz dedim. Ben kalktım, azıcık sohbet ettim onunla, sonra oda "pofff, uykumu böldün beni lafa tuttun" deyip ayaklandı :)

Eklentiler

• Kafe .jpg
    Kafe .jpg
    79,5 KB · Görüntüleme: 41
Çocuk gibi peşinden koşma çirkin yani yetiskin insanın annesi değil esisiniz.O da çocuk değil.Ben keyfi yiyerek kilo alınmasına ve bu benim umurumda değil kafasına aşık kalamam.Bu bana karşımdaki kişinin beni sevmediğini bu ilişkiye cinselliğe özen göstermediğini ve dünyayı yerim vücudum ordan burdan pörtler beni böyle sev seveceksen ha nefes almamışım kalp sorunlarım olmuş hareketlerim kısıtlanmış umurum değil diyorsa ben bosanirimda.Ben seni böyle sevmedim senin boyle olacağını bilsem zaten evlenmezdim .Bakın hamilelikte kilo alınır hastalık olur alınır depresyon olur alınır fakat çaba yok keyfi ye ye ye dünyayı sonrada şekilci diye karşındakini suçla.Hadi oradan pis bogazligida kabul edeceksin bu sorundur ne olursa olsun vücuduna bakacaksın.Karin kası demiyorum baklava fakat vücutta öyle çorap koyacak yeri kalmamış patlamış çekmece gibi olmayacak.Bu benim için sorun olurdu.

Kilo alımı sabit kalmaz hanimefendi bu kafada giderse eşiniz yaş aldıkça 150 kilolarida görebilir yani .Bunuda düşünün.O zaman yemek için yaşamayı birakmali en önce

Bu kadar yediklerine dikkat etmez böyle devam ederse gastrit de olur ülser de gaz bağırsak sorunuda olur normal sonuçlar yani.Once kilo konusunda bir normale dönmeli i zaman herşeyi normal seviyeye döner Doktora gidecek diyet spor yeni beslenme düzeni çaba harcayacak.Bu kadar da salınmaz.

Ay bu ne be .Benim anne babam 20 yılı aşkındır evli bir kere babamın böyle bir saygısızlığına şahit olmadım.Gaz çıkarma , geğirme gerçekten mide
bulandırıcı davranışlar sabır diliyorum.

Eşiniz gerçekten saygısız ama sizin de kiloya takıntınız var sanırım.Hamile olunca çok yerseniz doğurunca löp löp göbeğinizle gezerken eşiniz yemeği elinizden alsa ne olur ? Değişmek istemeyen kimseyi değiştiremezsiniz , o isterse ancak değişir.Ayrıca şunu demeden de geçemeyeceğim öğretmenlerin hepsi bakımlı değil.Allah affetsin bir Din kültürü hocam vardı zebra desenli uzun tuniğini haftanın 4 günü giyerdi.Bir keresinde bana sen Tırnaklarını mi yiyorsun sen demişti kendi paçoz paçoz hep aynı kıyafeti giyiyordu :)

Çözüm olarak Fitnessa başlayın , sizi oradaki adamlardan kıskanıp belki tek bırakmamak için sizinle gelir. Şevke gelir ne bileyim...

Valla benim hiç takmayacagim seyler bunlar.Kendi ter kokmasin,ağzı kokmasin yeter.Bir erkekte,sadakat, dürüstlük,merhamet kadar daha güzel bir şey yok.
Oldu paşam.Ya siz standartlarınızı neden bu kadar düşürüyorsunuz ?ben anlamıyorum gerçekten.Bütün kriterler bir erkekte toplanamıyor mu illa ağzı kokmadı ter kokmadı diye okey mi olacak yani ? Hem bakımlı olsun hem de merhametli , dürüst olsun.

Oh valla Kadınlara gelince dişleri temiz olsun sigara bile içmesin derler(karşıyım sigaraya),merhametli olsun aileme hep güleryüzlü olsun derler, çocuk baksın mükemmel anne olsun ama aynı zamanda çalışan kadın olsun derler.Evde çamaşır sulu kıyafetle temizlik yaparsan bile bakımsız ilan ederler seni, iki kılın çıkarsa hemen ormanmışsın muamelesi görürsün.Ama erkeklere gelince merhameli olsun dürüst olsun kokmasın bitti.

Valla ben dişlerim yamuktu tel tedavisi gördüm ortaokulda düzeldi, cildim alerji oldu cildiyeye gittim şimdi bebek gibi cildim var.Saçlarımı çok uzun severim ama düzenli olarakta keserim, bakımlarımı yaparım.Spor yaparım ,yediğime içtiğime dikkat ederim, sigara içmem.Haliyle kendim böyleyken hiçte böyle osuruktan teyyare adamları seksi görüpte aynı yatağı paylaşamam valla.Ha kendiniz bakımsızsanız kendinize değer vermiyorsanız bilemeyeceğim.tencere kapak olursunuz o zaman.

kızlar merhaba. Eşimle yaklaşık iki senelik evliyiz ama esimdeki bazı haller beni bunaltmaya basladı. ben öğretmenim bakımlı bir bayan olduğumu düşünüyorum ama eşim mavi yaka çalışıyor ve iş kıyafetinin haricinde günlük hayatımızda da her gün aynı kıyafeti giyiyor. Üniforma gibi oldu, dolapta bir sürü kazak var ama onun giydiği bir kazak var. 2-3 günde bir yıkıyorum hemen kuruyunca yine bulup giyiyor. O kirli mi temiz mi kafam karısıyor takip edemiyorum artık. Biraz güzel giyin bakımlı ol diyorum ben güzel giyiniyorum diyor. Gerçi kilosu da arttı şu an obezite sınırları içinde 106 kg oldu eski pantolonları olmuyor. 2 kottan başka giyemiyor kotları da iyice eskidi yıkamaktan sürekli. Lütfen bütçe ayıralım yeter ki diyetisyene git diyorum benim kilo verme isteğim yok diyor.
Gece gec saatlere kadar yiyor çocuk gibi koşuyorum peşinden elinden almaya calısıyorum arkamı döndügüm gibi yine yerken yakalıyorum.
Bir de son olarak gaz cıkarma geğirme durumları var. Söz ve nişan döneminde hiç yoktu, aynı evde yaşamaya başlayınca ortaya çıktı. İlk başlarda da vardı ama özellikle son 6 aydır hiç utanması kalmadı desem yeridir. Sesli sesli yapıyor yanımda ve midesinin problemli olduğunu söylüyor. Bağırsak problemi varmış; günde birkaç kez tuvalete çıkıyor, abdestini de hiç tutamıyor namazı zor kılıyor, ben de doktora git diyorum ona da gitmiyor ben kolonoskopi falan olamam diyor. Bunaldım artık sürekli böyle zart zurt durumundan sizce haksız mıyım?
Siz eş değil basla bişeye evrilmişsiniz, evlilik böyle bisey değil, kendinize saygınız varsa bu embesilden ayrılın, hiçbir artısı yok resmen yük...

Ay bu ne be .Benim anne babam 20 yılı aşkındır evli bir kere babamın böyle bir saygısızlığına şahit olmadım.Gaz çıkarma , geğirme gerçekten mide
bulandırıcı davranışlar sabır diliyorum.

Eşiniz gerçekten saygısız ama sizin de kiloya takıntınız var sanırım.Hamile olunca çok yerseniz doğurunca löp löp göbeğinizle gezerken eşiniz yemeği elinizden alsa ne olur ? Değişmek istemeyen kimseyi değiştiremezsiniz , o isterse ancak değişir.Ayrıca şunu demeden de geçemeyeceğim öğretmenlerin hepsi bakımlı değil.Allah affetsin bir Din kültürü hocam vardı zebra desenli uzun tuniğini haftanın 4 günü giyerdi.Bir keresinde bana sen Tırnaklarını mi yiyorsun sen demişti kendi paçoz paçoz hep aynı kıyafeti giyiyordu :)

Çözüm olarak Fitnessa başlayın , sizi oradaki adamlardan kıskanıp belki tek bırakmamak için sizinle gelir. Şevke gelir ne bileyim...
Bizim okulda basma etekle pazara gelmiş gibi gelen öğretmenimiz vardı 😅

kızlar merhaba. Eşimle yaklaşık iki senelik evliyiz ama esimdeki bazı haller beni bunaltmaya basladı. ben öğretmenim bakımlı bir bayan olduğumu düşünüyorum ama eşim mavi yaka çalışıyor ve iş kıyafetinin haricinde günlük hayatımızda da her gün aynı kıyafeti giyiyor. Üniforma gibi oldu, dolapta bir sürü kazak var ama onun giydiği bir kazak var. 2-3 günde bir yıkıyorum hemen kuruyunca yine bulup giyiyor. O kirli mi temiz mi kafam karısıyor takip edemiyorum artık. Biraz güzel giyin bakımlı ol diyorum ben güzel giyiniyorum diyor. Gerçi kilosu da arttı şu an obezite sınırları içinde 106 kg oldu eski pantolonları olmuyor. 2 kottan başka giyemiyor kotları da iyice eskidi yıkamaktan sürekli. Lütfen bütçe ayıralım yeter ki diyetisyene git diyorum benim kilo verme isteğim yok diyor.
Gece gec saatlere kadar yiyor çocuk gibi koşuyorum peşinden elinden almaya calısıyorum arkamı döndügüm gibi yine yerken yakalıyorum.
Bir de son olarak gaz cıkarma geğirme durumları var. Söz ve nişan döneminde hiç yoktu, aynı evde yaşamaya başlayınca ortaya çıktı. İlk başlarda da vardı ama özellikle son 6 aydır hiç utanması kalmadı desem yeridir. Sesli sesli yapıyor yanımda ve midesinin problemli olduğunu söylüyor. Bağırsak problemi varmış; günde birkaç kez tuvalete çıkıyor, abdestini de hiç tutamıyor namazı zor kılıyor, ben de doktora git diyorum ona da gitmiyor ben kolonoskopi falan olamam diyor. Bunaldım artık sürekli böyle zart zurt durumundan sizce haksız mıyım?

Boşanma sebebi

Ellerinize sağlık ne güzel yazmış üyeler kadın olunca ince belli ince bilekli pırlanta dişli olsun 5 kilo alsa laf olsun erkek olunca salsın kendini hadi oradan Kilo alınır verilir fakat böyle çaba harcamadan beni böyle sev . Böyle sevmedinizki insan kaza geçirir amiliyat izi olur hasta olur göğsü alınır vs gene sevilir.Cunku bu onun elinde değil.Fakat sizin kocanın derdi kendinde ye ye ye ne olacak böyle neyine sevgi istek kalacak.Keyfi onun kiloda gazda .O kadar rahatki artık rahat rahat salıyor yani.Bence bu konuda çok haksız siz ne deseniz haklısınız

Beni zorla konusturacaksin. Kocam çok temiz bir adam cidden çok temiz. İş kiyafetlerine kadar ütülü giyinen biri. Vücudu,ağzı ,her yeri tertemiz.Evde temiz. Gel gör ki sürekli patlatiyor
Zart zart osuran biri nasıl temiz olabilir ki? Her şeyden önce yellendiği ortamı tezek gibi kokutuyordur, ben o adama temiz demem şahsen. 7/24 osuruk kokan eve de temiz diyesim gelmez.

*:tuvalette yapılanı kast etmiyorum, adamın oturma odasında orada burada iğrenç kokular bırakmasını kast ediyorum.

Back
X