• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakımsız eş sorunu…

Valla benim hiç takmayacagim seyler bunlar.Kendi ter kokmasin,ağzı kokmasin yeter.Bir erkekte,sadakat, dürüstlük,merhamet kadar daha güzel bir şey yok.
Sadık dürüst diye çatır çatır osurmasını tölere edemem ben.
Hiç tahmin etmezdim insanların bunu bu kadar normalleştirdiğini. E ozaman cafede sinemada ofisde her yerde salalım.

Eş ise özenecek arkadaş madem sizde özenli birisiniz konuşun yanınızda yapamaz wcye gitsin başkalarının yanında bozulmaz ne hikmetse bunların midesi. Açık açık konuşun bu ne ya

Son zamanlarda cocuk istiyoruz ben de o nedenle her seyi sorgular oldum ilişkide belki de
Çocuk ciddi bir karar, elbette isteyen herkese nasip olsun ama önce sorunları çözerseniz daha sağlıklı olur.
Şapkanızı önünüze alın düşünün, ben bu adamı seviyor muyum? Bir ömür geçirebilir miyim? Bana yaptığı küçük jestlerle de mutlu olabilir miyim? Nasıl bir baba olur? Yarın öbür gün sorun yaşayıp boşansak ömür boyu kopmayacak bir bağa hazır mıyım?

Önceki konunuzu hatırlıyorum, eşiniz buket yerine saksı çiçeği aldı diye niye böyle aldın ki diyerek kırılmıştınız. Adam tatil ayarlamıştı ama iptal olmak zorunda kalınca mumlu falan romantik masa kurmuştu yine de uyumlu değiliz diyordunuz.
Adamın her şeyi gözünüze batıyor olabilir, siz eşinizi sevmiyorsunuz.
Gaz çıkarma vs olayı da çok çirkin ama hepimiz insanız arada olur, sık sık oluyorsa alın karşınıza konuşun
Aa bunları bilmiyordum ama adamdan gerçekten iyi bir enerji almıştım.Haklıymışım.Üzmeyin bu adamı olmaz mı?

Geçici o:)) rahatsızlığı varsa tedavi olması kendisini de rahatlatır aslında.Probiyotik kullanabilir.Ya bana bilmiyorum eşiniz çok masum geldi aslında, işinde gücünde.Şöyle görüneyim,böyle görüneyim derdi yok.
Gerçekten öyle. Hayatımda görüp görebileceğim en komplekssiz insandır. Çok düz mantık biri dümdüz:) temiz kalpli.. o yüzden kıyamıyorum da :))

Geçici o:)) rahatsızlığı varsa tedavi olması kendisini de rahatlatır aslında.Probiyotik kullanabilir.Ya bana bilmiyorum eşiniz çok masum geldi aslında, işinde gücünde.Şöyle görüneyim,böyle görüneyim derdi yok.
Bence de ya, masum bir erkek tarifledi hanımefendi. Rabbim mutluluk huzur versin

Çocuk ciddi bir karar, elbette isteyen herkese nasip olsun ama önce sorunları çözerseniz daha sağlıklı olur.
Şapkanızı önünüze alın düşünün, ben bu adamı seviyor muyum? Bir ömür geçirebilir miyim? Bana yaptığı küçük jestlerle de mutlu olabilir miyim? Nasıl bir baba olur? Yarın öbür gün sorun yaşayıp boşansak ömür boyu kopmayacak bir bağa hazır mıyım?
2 seneye yaklaştık martta 2 yıl dolacak artık yaşım da geçtiği için strese girmeye başladım ben de

Aa bunları bilmiyordum ama adamdan gerçekten iyi bir enerji almıştım.Haklıymışım.Üzmeyin bu adamı olmaz mı?
Adamın elbette ki hoş olmayan huyları vardır neticede biz evlerinde görmüyoruz ama önceki konuyu çok net hatırlıyorum orada da adamı haklı bulmuştum ben

yeni bir tane kazak aldım etiketiyle duruyor giymedi hiç, çizgileri enine bunun göbegimi iyice cıkarıyor düz seyler al bana diyor. Kiloya göre kıyafet bulmaya calısıyoruz biz artık:KK70:
Eşinizin tespiti doğru , enine çizgili kazak olduğundan kilolu gösterir. Cinsel hayatınız nasıl , bu kadar kilo ve sağlıksız hayat ile , başarılı bir performans gösterdiğini düşünmüyorum. Bir de evlendiğinizde kilosu ne kadardı ?

Eşinizin tespiti doğru , enine çizgili kazak olduğundan kilolu gösterir. Cinsel hayatınız nasıl , bu kadar kilo ve sağlıksız hayat ile , başarılı bir performans gösterdiğini düşünmüyorum. Bir de evlendiğinizde kilosu ne kadardı ?
Libidosu yüksek sürekli kuruyemiş vs tüketir güç versin diye. Evlenmeden önce de kiloluydu ama 97 idi şimdi 106 oldu

Benim eski eşimde hep yellenirdi. Çok zoruma giderdi , bana saygın yok amirinin yanında yellenemiyorsan benim yanımda da yeltenmeyeceksin diyordum gülüp delisin karımın yanında yellenmeyeceksin niye evlendim senin yanında tuvaletimi böle yaparım biz eşiz diyordu . Çeşitli sebeplerle boşandık . Bu yellenmeyeceksin konusunu bi gün annemle konuştum ve babanda yelleniyor, kızım buna küsülür mü bütün erkekler böyle dedi.bayada güldü bana , bumu zoruna gitti diye. Yani konuya takılma canım, ben ciddi ciddi takiliyordum ama bunu yapan cok erkek duydum meğer normalmiş 😅😂

Kıyafet konusunda sen ona yeni kıyafetler hediye al , yakışıklı oldun bakmaya doyamıyorum vs iltifat et biraz. Eleştiri şeklinde diyorsan bozuluyordur, zoruna gittiği için de umursamıyormuş gibi yapıyor olabilir
Direkt size demiyorum genel bu konuda normal karşılayanlara şaşırdım bunun neresi normal yani ben kendimi düşünüyorum yalnız yaşıyorum evin istediğim yerinde istediğim şekilde yapabileceğim halde yapmıyorum istesem yapamam durduk yere böyle zart zurt os.rmak geğirmek bir problem bence ha bir problem yoksa da arsızlık terbiyesizlik yani ben ne babamdan ne ex eşimden ne de hiçbir sevgilimden gördüm böyle bir şey karı koca olmak bu değil ya bu kadar olmasın hadi yanlışlıkla kaçar anlarım hastalık olur anlarım ama biraz zahmet olmazsa geldiğini anladığın an kalk defol git wc de yap napıyosan gerçekten iğrenç bir şey bu ya

Libidosu yüksek sürekli kuruyemiş vs tüketir güç versin diye. Evlenmeden önce de kiloluydu ama 97 idi şimdi 106 oldu
siz kilo aldı deyince ben çok fazla kilo hayal etmiştim.Bana kalırsa 97 de saglıksız 107 de arasında görsel olarak çok fark olacağını sanmıyorum sizin gözünüze her şey üstüste gelince fazla batmış bencr

eşinize ulu orta yellendiği için ona olan çekiminizin büyüsünü bozduğunu etkilediğini söyleyebilirsin

siz kilo aldı deyince ben çok fazla kilo hayal etmiştim.Bana kalırsa 97 de saglıksız 107 de arasında görsel olarak çok fark olacağını sanmıyorum sizin gözünüze her şey üstüste gelince fazla batmış bencr
Bilmiyorum 9 kg etkiledi baya ama

Bilmiyorum 9 kg etkiledi baya ama
Ne bileyim ikisi de sonuçta fazla kilo görsel olarak ben farkı anlayamazdım çünkü evlenmeden evvel de epey kiloluymus eşiniz hani 80 lerde olur dediğiniz sayılara çıkar anlarım derim ki evlendikten sonra hiç dikkat etmemiş önemsemiyor heralde ama siz evlenirken de öyleymiş.Bence eşiniz sizin gözünüze biraz hoşunuza gitmeyen şeylerden dolayı fazla batmış yanlış anlayamayın 🙏🏻

Back