• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakımsız eş sorunu…

Ne bileyim ikisi de sonuçta fazla kilo görsel olarak ben farkı anlayamazdım çünkü evlenmeden evvel de epey kiloluymus eşiniz hani 80 lerde olur dediğiniz sayılara çıkar anlarım derim ki evlendikten sonra hiç dikkat etmemiş önemsemiyor heralde ama siz evlenirken de öyleymiş.Bence eşiniz sizin gözünüze biraz hoşunuza gitmeyen şeylerden dolayı fazla batmış yanlış anlayamayın 🙏🏻
O zamanlar vereceğim diyordu fazlam var diyordu nereden bilebilirdim fazlaya fazlalık katacağını :KK70:

bir bahaneyle dahiliyeye götürüp kan sayımı yaptırsanız mutlaka birseyleri fazla çıkacaktır belki doktordan duyunca önemser ve dikkat edebilir
bir kez gitti aslında değerler sıkıntılı çıkmadı çok şükür ki. hatta bana da bak boşa korkuyorsun ne kolesterol ne şeker çıktı dedi tam gaz devam etti:))

kızlar merhaba. Eşimle yaklaşık iki senelik evliyiz ama esimdeki bazı haller beni bunaltmaya basladı. ben öğretmenim bakımlı bir bayan olduğumu düşünüyorum ama eşim mavi yaka çalışıyor ve iş kıyafetinin haricinde günlük hayatımızda da her gün aynı kıyafeti giyiyor. Üniforma gibi oldu, dolapta bir sürü kazak var ama onun giydiği bir kazak var. 2-3 günde bir yıkıyorum hemen kuruyunca yine bulup giyiyor. O kirli mi temiz mi kafam karısıyor takip edemiyorum artık. Biraz güzel giyin bakımlı ol diyorum ben güzel giyiniyorum diyor. Gerçi kilosu da arttı şu an obezite sınırları içinde 106 kg oldu eski pantolonları olmuyor. 2 kottan başka giyemiyor kotları da iyice eskidi yıkamaktan sürekli. Lütfen bütçe ayıralım yeter ki diyetisyene git diyorum benim kilo verme isteğim yok diyor.
Gece gec saatlere kadar yiyor çocuk gibi koşuyorum peşinden elinden almaya calısıyorum arkamı döndügüm gibi yine yerken yakalıyorum.
Bir de son olarak gaz cıkarma geğirme durumları var. Söz ve nişan döneminde hiç yoktu, aynı evde yaşamaya başlayınca ortaya çıktı. İlk başlarda da vardı ama özellikle son 6 aydır hiç utanması kalmadı desem yeridir. Sesli sesli yapıyor yanımda ve midesinin problemli olduğunu söylüyor. Bağırsak problemi varmış; günde birkaç kez tuvalete çıkıyor, abdestini de hiç tutamıyor namazı zor kılıyor, ben de doktora git diyorum ona da gitmiyor ben kolonoskopi falan olamam diyor. Bunaldım artık sürekli böyle zart zurt durumundan sizce haksız mıyım?
maymundan geldik deyince kızıyorlar :D

kızlar merhaba. Eşimle yaklaşık iki senelik evliyiz ama esimdeki bazı haller beni bunaltmaya basladı. ben öğretmenim bakımlı bir bayan olduğumu düşünüyorum ama eşim mavi yaka çalışıyor ve iş kıyafetinin haricinde günlük hayatımızda da her gün aynı kıyafeti giyiyor. Üniforma gibi oldu, dolapta bir sürü kazak var ama onun giydiği bir kazak var. 2-3 günde bir yıkıyorum hemen kuruyunca yine bulup giyiyor. O kirli mi temiz mi kafam karısıyor takip edemiyorum artık. Biraz güzel giyin bakımlı ol diyorum ben güzel giyiniyorum diyor. Gerçi kilosu da arttı şu an obezite sınırları içinde 106 kg oldu eski pantolonları olmuyor. 2 kottan başka giyemiyor kotları da iyice eskidi yıkamaktan sürekli. Lütfen bütçe ayıralım yeter ki diyetisyene git diyorum benim kilo verme isteğim yok diyor.
Gece gec saatlere kadar yiyor çocuk gibi koşuyorum peşinden elinden almaya calısıyorum arkamı döndügüm gibi yine yerken yakalıyorum.
Bir de son olarak gaz cıkarma geğirme durumları var. Söz ve nişan döneminde hiç yoktu, aynı evde yaşamaya başlayınca ortaya çıktı. İlk başlarda da vardı ama özellikle son 6 aydır hiç utanması kalmadı desem yeridir. Sesli sesli yapıyor yanımda ve midesinin problemli olduğunu söylüyor. Bağırsak problemi varmış; günde birkaç kez tuvalete çıkıyor, abdestini de hiç tutamıyor namazı zor kılıyor, ben de doktora git diyorum ona da gitmiyor ben kolonoskopi falan olamam diyor. Bunaldım artık sürekli böyle zart zurt durumundan sizce haksız mıyım?
Eşinden tiksiniyor ama çocuk istiyor

Benim eski eşimde hep yellenirdi. Çok zoruma giderdi , bana saygın yok amirinin yanında yellenemiyorsan benim yanımda da yeltenmeyeceksin diyordum gülüp delisin karımın yanında yellenmeyeceksin niye evlendim senin yanında tuvaletimi böle yaparım biz eşiz diyordu . Çeşitli sebeplerle boşandık . Bu yellenmeyeceksin konusunu bi gün annemle konuştum ve babanda yelleniyor, kızım buna küsülür mü bütün erkekler böyle dedi.bayada güldü bana , bumu zoruna gitti diye. Yani konuya takılma canım, ben ciddi ciddi takiliyordum ama bunu yapan cok erkek duydum meğer normalmiş 😅😂

Kıyafet konusunda sen ona yeni kıyafetler hediye al , yakışıklı oldun bakmaya doyamıyorum vs iltifat et biraz. Eleştiri şeklinde diyorsan bozuluyordur, zoruna gittiği için de umursamıyormuş gibi yapıyor olabilir
normal falan değil, o sizin ve sizin gibilerin normalleştirmesi. kendisine saygısı olan hiçbir kadın bunu normal göremez.
sırf bu yüzden bu bilinçte olan kadınlar da konu sahibi gibi kendilerinden şüphe edip ne tepki vereceğini bilemiyor. saçmalamayın ya.

Birkac noktaya değinmek istiyorum. 1.si Ben gaz çıkarma konusunda eşimle açıkça konuşmuştum, sevmedigimi benim libidomu düşürdüğünü özellikle yakın oturduğumuz zamanlarda koku almamak icin dikkat etmesi tuvalete gitmesi gerektiğini söyledim.
2.si yemesine dikkat etmeniz devamlı uyarmanız hatta peşinden koşup elinden almanız ilişkinizin çocuk ebeveyn ilişkisine evrildiğini düşündürdü.

normal falan değil, o sizin ve sizin gibilerin normalleştirmesi. kendisine saygısı olan hiçbir kadın bunu normal göremez.
sırf bu yüzden bu bilinçte olan kadınlar da konu sahibi gibi kendilerinden şüphe edip ne tepki vereceğini bilemiyor. saçmalamayın ya.
Sizin ve sizin gibiler diyebilecek kadar kendini tepelerde gören saygısız kadın! ben mi normal görmüşüm acaba ? Sen kim oluyorsun da bana bu şekil bir cevap yazıyorsun, haddini bil!

Valla benim hiç takmayacagim seyler bunlar.Kendi ter kokmasin,ağzı kokmasin yeter.Bir erkekte,sadakat, dürüstlük,merhamet kadar daha güzel bir şey yok.
2025e çok az kala bunların her insanda olması gereken şeyler olduğunun farkında mısınız bilmiyorum ama standartlarınızın bu kadar düşmesi normal değil..

osurma
Sizin ve sizin gibiler diyebilecek kadar kendini tepelerde gören saygısız kadın! ben mi normal görmüşüm acaba ? Sen kim oluyorsun da bana bu şekil bir cevap yazıyorsun, haddini bil!
yanında osuran geğiren birini normalleştiren kişi buraya gelip bunu kendisine saygısızlık gören kişiye tepki gösteriyor :KK70:

osurma

yanında osuran geğiren birini normalleştiren kişi buraya gelip bunu kendisine saygısızlık gören kişiye tepki gösteriyor :KK70:
Geri zekalı cahil zoruma gidiyordu , kavga ediyor amirinin yanında yapmıyorsan benim yanımda da yapma diye azarlıyorum diye yazmışım oraya . Okuma yazman yok galiba. Ayrıca bosanmisim fazla konuşma

Geri zekalı cahil zoruma gidiyordu , kavga ediyor amirinin yanında yapmıyorsan benim yanımda da yapma diye azarlıyorum diye yazmışım oraya . Okuma yazman yok galiba. Ayrıca bosanmisim fazla konuşma
verebilecek cevabınız yok diye hakaret etmek zorunda değilsiniz, ben anlarım hakaret etmeden yazsanız bile, kendinizi zorlamayın bu kadar :D

verebilecek cevabınız yok diye hakaret etmek zorunda değilsiniz, ben anlarım hakaret etmeden yazsanız bile, kendinizi zorlamayın bu kadar :KK70:
Cevabımı vermişim, sizin gibi aşağılık kompleksi olanlar anlamamazlıktan gelip boş boş üste çıkmaya çalışır. Anlasaydın, o yorumu yazmazdin.gayette laftan anlamiyorsun

2025e çok az kala bunların her insanda olması gereken şeyler olduğunun farkında mısınız bilmiyorum ama standartlarınızın bu kadar düşmesi normal değil..
Bunun yılla ne alâkası var?Tamam hadi alâkali diyelim ama ters orantılı olur anca.Yillar geçtikçe bu değerlerden uzaklaştık.Her insanda olması gereken şeyler amma velâkin bu özellikleri barındıran insan sayısı azaldı.Ne Türkiye ne dünya ne kk bir derdim var gündeminden bi habersiniz sanırım diyeceğim ama en azından şu an bu forumdasın,Allah bilir neler okumuşsundur neler.

Ay ben hiç katlanamıyorum yanımda osuran insanlara. Eşin şu an her şeyi bu kadar saldığına göre depresyonda olabilir mi ? Normalde biri bana yapma dese yapmam pardon diyip salmaya devam etmezdim. Belki de birçok şeyden keyif almama ve aman boşver her şey boş kafasıyla ne kendi özbakımına dikkat etme ne de kilo verme gibi şeylere isteğini kaybetmiştir.

Gururu kırılsın istemiyorum çok hassas içine atıyor sonra. Ama kendi bildigini okumaya devam ediyor orası ayrı.
Demek ki hassas değil anlık rol yapıyor 😅
Bence çok keskin konuşun. Soğuduğunuzu söyleyin. Ben çocuğumun kendisine bakmayan, zart zurt osuran geğiren bi babası olmasını istemiyorum deyin. Evde yemek işi size aitse az yemek yapın. Veya pratik olsun diye bi kaç günlük yapıyorsanız da porsiyonlayıp o görmeden buzluğa atın. Mecburen az yemek zorunda kalsın. Eve bol bol alışveriş yapmayın. Yaparsanız da sağlıklı şeyler alın mecburen sağlıklı beslensin. Gıda takviyelerinden yararlanın. Probiyotik vs kullansın. Tahlillerini yaptırıp duruma göre bunları çeşitlendirin üzerinden ölü toprağını bi atsın. Arada başkalarından bahseder gibi yapıp onun hareketlerini anlatın ıyyyyy 70lik dedeler gibi Allah karısına sabır versin tam boşamalık iğrenç falan deyin utansın halinden. Yani kızım sana söylüyorum gelinim sen anla tarzında 😂😂

Benim eski eşimde hep yellenirdi. Çok zoruma giderdi , bana saygın yok amirinin yanında yellenemiyorsan benim yanımda da yeltenmeyeceksin diyordum gülüp delisin karımın yanında yellenmeyeceksin niye evlendim senin yanında tuvaletimi böle yaparım biz eşiz diyordu . Çeşitli sebeplerle boşandık . Bu yellenmeyeceksin konusunu bi gün annemle konuştum ve babanda yelleniyor, kızım buna küsülür mü bütün erkekler böyle dedi.bayada güldü bana , bumu zoruna gitti diye. Yani konuya takılma canım, ben ciddi ciddi takiliyordum ama bunu yapan cok erkek duydum meğer normalmiş 😅😂

Kıyafet konusunda sen ona yeni kıyafetler hediye al , yakışıklı oldun bakmaya doyamıyorum vs iltifat et biraz. Eleştiri şeklinde diyorsan bozuluyordur, zoruna gittiği için de umursamıyormuş gibi yapıyor olabilir
Ayy benim babam da yapardı valla.yan yatarken usul usul salardı.ya da otururken yamulurdu falan 😀 annem de hoşlanmazdı.yüzünü buruşturup ayy tövbe falan derdi.çok derli toplu naif bir kadındı.her kadın da normal görmüyor yani.

Back
X