• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bahvanlar Diyar Paylam alan

okuyamadım nan ne yazdııydın :sm_confused:burdan de sen benım yorumu okudunmu :roflol:
ya ben sıze ne dıcem patronun resmını gördüm cok net olmasada:1rolleyes::enbuyukkk:

hahahaa senin yorumuna itafen yazdiydim nan tüh keske okusaydin:umursamaz:

ayrica patronu gördüm diye kasilma köseden azcik burnu görünüyo:hulya:

nerde gördün kıı, haber felan mı yapmışlar delikafadulden

hahahaa senin yorumuna itafen yazdiydim nan tüh keske okusaydin:umursamaz:

ayrica patronu gördüm diye kasilma köseden azcik burnu görünüyo:hulya:

de get nan :delphin:
ne yazdıydın bende komık bısı yazdıydım zatı:roflol:
sılmısler konuyu

aha bak burda cok net olmasada görünüyo gene patron:delphin:
http://www.kadinlarkulubu.com/dostlarimizin-kosesi/336866-nazar-yeni-ev-arkadasim.html#post10701655

ay bilseydim az daha dururdum bak, konuyu ben sildirdim, tüh üzüldüm şimdi okuyamadıysanız kaydirigubbakcemile3

hosbuldum ev cocuklar hafta sonu derken ancak bahceyle ilgilendim biraz burasina giremedim pek :)

Bende kuyu var napsam bahceyemi koysam ya onu? Gerci az bir yer var zaten ektiklerimiz 2 gune ancak cikiyor onuda koysam yer azaliyor sizler ne yaptiniz kuyulari?

anam ne göz var sizde, sakıp sabancıyı bildiğim halde seçemedim, nası gördünüz meaşallah

hosbuldum ev cocuklar hafta sonu derken ancak bahceyle ilgilendim biraz burasina giremedim pek :)

Bende kuyu var napsam bahceyemi koysam ya onu? Gerci az bir yer var zaten ektiklerimiz 2 gune ancak cikiyor onuda koysam yer azaliyor sizler ne yaptiniz kuyulari?

ben sattım pazarda kuyuyu napçam köstebekler yeterince yer işgal ediyor zaten :dilcikar:

anam ne göz var sizde, sakıp sabancıyı bildiğim halde seçemedim, nası gördünüz meaşallah

bende bılıyodumda tv den anca:delphin:
sen tanıyodun heralsositososito

zaza nerdesın nan ne yazdın aklım orda :roflol:
cel lazım bana-tatlicadiarzu-

bende bılıyodumda tv den anca:delphin:
sen tanıyodun heralsositososito

zaza nerdesın nan ne yazdın aklım orda :roflol:
cel lazım bana-tatlicadiarzu-

ne yazdim biliynmi
sen kadin yazmissinya ensene bi tokat kadin degil o kiz bakire

bide oraya sürülürmü dedinya bende dedimki
cahil kadin tabi sürülür ben aksamdan camasir suyuna bilem yatiriyomdelikafadulden

bide doktoru temiz is cikartmis bendemi gitsem neyim yazdiydim istekaydirigubbakcemile5

başak burcunu bu kadar ayrıntılara dikkat eder diye biliyordumda meğer oğlak varmış birdekaydirigubbakcemile2

ne yazdim biliynmi
sen kadin yazmissinya ensene bi tokat kadin degil o kiz bakire

bide oraya sürülürmü dedinya bende dedimki
cahil kadin tabi sürülür ben aksamdan camasir suyuna bilem yatiriyomdelikafadulden

bide doktoru temiz is cikartmis bendemi gitsem neyim yazdiydim istekaydirigubbakcemile5
ya ben kadıncagız demedım nan
-kızcegız aman kadıncegız dedım-:roflol:
anam hem bekıre hem evlı hem hamıle kafamçokkarıştı
nası becerıyo mıllet hepsını bıarada acap -tatlicadiarzu-
demk sen camasır suyunada yatırıyon ha,:roflol:
ben de porcöz dökem bari:icecream:

Back
X