• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bahvanlar Diyar Paylam alan

canım bende yatıyorum, uykum geldi artık, iyi geceler sana, öpüyorum opuyorumnanaktan

bostankorkulugu oldum arkadaşlr...... böğürtlenin fiyatı ne oyleyaaa 12,,tohumluk aldım artık pazardan.ektım hemencecik

bostankorkulugu oldum arkadaşlr...... böğürtlenin fiyatı ne oyleyaaa 12,,tohumluk aldım artık pazardan.ektım hemencecik
hayılı olsun canım.ben alırken pazarda böğürtlen yoktu:sinifsinif: fidanlıktan aldıydım tanesini 30 kl ye:sinifsinif:
buda benim bahçem server 2 deyim loncayı yeni farkettim kayıt başvurusunu da yaptım bekliyom =)

BABİLBAHÇELERİ Oyuncusunun Bahçe sergisi

loncamıza hoşgeldin tatlımopuyorumnanaktan

yaaa evet zor kurtardım kendimi mahpus damlarından.yen bahçen hayırlı olsun canım ama neden 5 te aldın bahçeni:uhm:

diğer serverler dolu mu nedir bahçe alamadım ...ancak 5 te bulabildim...burdakiler genelde 2 de mi oynuyor...bir de 2 yi deneyim bakalım...aynı adresle açabiliyoruz galiba....

bittiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ay allaha şükür bitti:))
5000 ıspanağım hazır:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hadi hayırlı olsun kuşum.hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

ay daha demin ki konuda msjına cevap yazcaktım da çok kalabalık orası, kaynıyodu
:roflol: :roflol: :roflol:
o hanfendü, hamileymiş bakireymiş, klomen iğnesi olmuş da sonra da tüp bebek yapmışlar hiç smear felan olmamış, sadece idrar kan gaita testi yapmış doktoru :roflol: :roflol: :roflol:
sonra iğneyle enjekte etmişler, doktor demişki zarın esnek bişi olmadı, üstelikte tek yumurta, çünkü eşiyle o öyle istemiş, oda tutmuş hamileymiş şimdi domuz gribinden bebeğini korumak için ele sürülen temizlik jellerini bi yerine sürmüş, yanıyomuşta onu soruyor, ay ne uzun yazdım :roflol: :roflol: :roflol:

Back
X