vereliniortak hadi öyle oldun bakalım olmadı iddaaya girerdik anlaşma sağlayamasaydık:içelim:
dur elını vermısken su kurbanlıgın bırını sana satam vereliniortak
3 kurban bıze fazla gelır:roflol:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
vereliniortak hadi öyle oldun bakalım olmadı iddaaya girerdik anlaşma sağlayamasaydık:içelim:
dur elını vermısken su kurbanlıgın bırını sana satam vereliniortak
3 kurban bıze fazla gelır:roflol:
benım tarlalarım bıttı ektım biçtim topladım bende bukadr.
ya server 2de hala havuç görevını yapaamıdm.aslında acaba yapmasmamı dıyorumbıde yapmasam oyuna nıye devm edıyorumkı dıyorum..keşke o serverden uyelık almasaydım
yok anacım ben almayayımlmaz: ama alanada mani olmam yani sen o zamana kadar iyice bi besle bir semirsin hayvancıklar o zaman geldiğinde bir daha konuşuruz bu mevzuda
![]()
bende sadece server 2 de görevleri yapıyorum diğerlerinde de görev koşturacak olursam batarım artık zaten hiiççç uğraşamayacağım görevle falan ben gelen kl lere bakarım bundan sonra![]()
bu güne kadar yaptığın satışların toplamı canım.npc satış geliriyse o satışlardan kazandığın toplam para oluyor
her ıkısınde de yapıyom görevlerımı:lepi:
server borcu. vatan borcu gıbın![]()
heee yakında cüce jandarmalar gelip beni götürecekler o zaman cüce mapushanesineartık bir iki parça don cigara falan getirirsiniz herhal bana:a015:
hiç belli olmaz artık o .sen gıdınce tarlaa çörekleniriz artık mallarına el koyarız paylaşırız mallarını ...:jeyyar:
Anammmm ben bide dost bellediydim sizi mafoldumben
iyi hadı iyi ağlama sanada azcık bişiler birakırız bırkaçhavum marulfalan bıdne lımon alıveririz sana yirisn artıkın
bana müsade arkadaşalrsize iyi sohbetler kolay gelsinn
don cıgara baska ne getırelımheee yakında cüce jandarmalar gelip beni götürecekler o zaman cüce mapushanesineartık bir iki parça don cigara falan getirirsiniz herhal bana:a015:
hangı cücelerya bu arada o cüceler çok komik yaa kaydirigubbakcemile3