• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bahvanlar Diyar Paylam alan

dur elını vermısken su kurbanlıgın bırını sana satam vereliniortak
3 kurban bıze fazla gelır:roflol:

yok anacım ben almayayım :olmaz: ama alanada mani olmam yani sen o zamana kadar iyice bi besle bir semirsin hayvancıklar o zaman geldiğinde bir daha konuşuruz bu mevzuda:delphin:

benım tarlalarım bıttı ektım biçtim topladım bende bukadr.
ya server 2de hala havuç görevını yapaamıdm.aslında acaba yapmasmamı dıyorumbıde yapmasam oyuna nıye devm edıyorumkı dıyorum..keşke o serverden uyelık almasaydım

benım tarlalarım bıttı ektım biçtim topladım bende bukadr.
ya server 2de hala havuç görevını yapaamıdm.aslında acaba yapmasmamı dıyorumbıde yapmasam oyuna nıye devm edıyorumkı dıyorum..keşke o serverden uyelık almasaydım

bende sadece server 2 de görevleri yapıyorum diğerlerinde de görev koşturacak olursam batarım artık zaten hiiççç uğraşamayacağım görevle falan ben gelen kl lere bakarım bundan sonra:kahve:

yok anacım ben almayayım :olmaz: ama alanada mani olmam yani sen o zamana kadar iyice bi besle bir semirsin hayvancıklar o zaman geldiğinde bir daha konuşuruz bu mevzuda:delphin:

ıyı sen düsün kurbana kadar:delphin:
lansor bu ıstatıstıklerde npc satıs dıyo one ya:uhm:

bende sadece server 2 de görevleri yapıyorum diğerlerinde de görev koşturacak olursam batarım artık zaten hiiççç uğraşamayacağım görevle falan ben gelen kl lere bakarım bundan sonra:kahve:

her ıkısınde de yapıyom görevlerımı:lepi:
server borcu. vatan borcu gıbın:delphin:

bu güne kadar yaptığın satışların toplamı canım.npc satış geliriyse o satışlardan kazandığın toplam para oluyor

heee yakında cüce jandarmalar gelip beni götürecekler o zaman cüce mapushanesine:delphin:artık bir iki parça don cigara falan getirirsiniz herhal bana:a015:

hiç belli olmaz artık o .sen gıdınce tarlaa çörekleniriz artık mallarına el koyarız paylaşırız mallarını ...:jeyyar:

iyi hadı iyi ağlama sanada azcık bişiler birakırız bırkaçhavum marulfalan bıdne lımon alıveririz sana yirisn artıkın

mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben ben bahçemden ayrılamammmm söz candarma abiler bundan sonra hiçbir görevimi aksatmıcam:sinifsinif: :sinifsinif:

heee yakında cüce jandarmalar gelip beni götürecekler o zaman cüce mapushanesine:delphin:artık bir iki parça don cigara falan getirirsiniz herhal bana:a015:
don cıgara baska ne getırelım :delphin:
yatak da lazım olurmu acep:hulya:
bak ksıın soguk olur mapısane hülyaya söleyemde kazak örsün sana:hulya::hulya::roflol:
ya bu arada o cüceler çok komik yaa kaydirigubbakcemile3
hangı cüceler
bıde bazılarınızın bacelerınde cıtın yanındakı gıbı cesmeler var onlar da mı satın alınıyoCADIARZU

lansor bıde ekremın cüce versıyonu gardıyan oluyomu senın kogusa ıse bak sen:roflol:

bak ben bunu düşünememiştim hayrına söyleyiversene hülyaya şöyle en kalınından örsün bana artık bir kazacık:hulya: hem iyi havalarda altıma sererimde döşek olur artık:delphin:

haa bide cd çalar istiyorum bide laptobumu istiyom bide görevlerini vatan borcu sayan arkidişim hergün yanıma gelsin istiyom bide.......

Back
X